45

Бате Иво

преди 1 година

Германецо така и не разбрах точноСпоред теб Мюнхен в Италия ли се намираТа на път от там спиш в хотел в ХърватияПа можеТо навремето и отношения с Нубия имахме и беше проблем че водорода във водата е станал 66 процентаТо и доста западни политици си нямат хал хабер от география ама това е друга темаА вярно ти си германецНищо чудно че географията ти куца

44

Бате Иво

преди 1 година

До Германец 36Че чий го дириш в Хърватия на път от Германия за БългарияТо не е ли по кратко да зацепиш през Франция ИспанияМоже да се отбиеш и до ПортугалияПа догато миксера се зарежда що не и до Бермудския триъгълник

43

Батман

преди 1 година

Съгласен с Италия, Европа мисли да онищоже работната ръка и давай само на електрически джаджи и роботи.. аз нямам никакъв кеф да шофирам електрически детски автомобил..Моля Европа да се съвземе че ще се опари ако продължава да мисли с газа на опаки..

42

Анонимен

преди 1 година

До 35 : Рим - София? Ти сериозно ли? Типично разсъждение на евтин третокласен тарикат. Няма как да знаеш, че заможните хора държат на комфорта си, и в тези случаи ползват самолет. Автомобила е средство за придвижване на къси разстояния. Тираджийски манталитет

41

Ел. Ферари

преди 1 година

и Ел. Мазерати ще е голям резил :)

40

Анонимен

преди 1 година

До do 46Аз да те светна, бяха немските. А за немските коли като цяло да не говорим, вече са пълни кошници. Не могат да стъпят на малкия пръст на японските, казвам ти го без лоши чувства а като човек който е карал доста немски и японски коли, при това чисто нови.

39

Анонимен

преди 1 година

do 46. Да не забравяме, че най-здравите и истински двигатели са френските...но все пак Франция и Италия са заедно в някои аспекти на автомобилостроенето. Бих го казал така: темпераментността на италианците, и стремежът към лукс на французите родиха няколко уникални автомобила. Ситроен СМ, Ситроен СХ, Ситроен ХМ. Все още не е произведено нищо по-добро, което да се нарече истински автомобил.

38

Анонимен

преди 1 година

Как няма да се противопоставят Италианците? Произвеждат едни от най добрите спортни автомобили (да не кажа най-добрите). Хората които могат да си ги позволят ще им кажеш - Сори, заради наложени ни еко норми не можем да ти сложим 12 цилиндров двигател, а ще ти сложим батерии, а звукът ще ти го симулираме през тонколонките! Да бе, ама не е същото! И веднага ще им покажат къде ги е клъвнал петела и ще отдат да го направи някой който може. Колко пък замърсяват като общо, тези бутикови автомобили?

37

fact

преди 1 година

ФОРЦА ИТАЛИЯ!

36

Туск

преди 1 година

Добре че са южните и източните държави в евроГейския съюз да им наливат малко акъл от време на време, че тия обратните съвсем ще съсипят континента. Едно време, предимно унгарци, чехи и поляци са се борили срещу турците, другите хич не ни е еняя.

35

Анонимен

преди 1 година

И понеже на запад всичко им е имагинерно, та за това го докарахме до тук. Всичко ще ни е на ток, ама достадъчно ток няма. Еле па германците, спряха си въглищните централи, спряха си атомните централи, руснаците спряха доставките (без да коментирам защо) и ето ти имагинерна ситуация. Та , стойте си там без да ни налагате мал..оумните решения с които ви лъжат зелените заради преразпределяне на паричните ресурси в тяхна полза. Та дори и някога да имам ел кола повярвайте винаги ще имам и втора с ДВГ

34

Мехмед

преди 1 година

След 2030-та година на тази земя няма място не само за коли с ДВГ, но и за 4-5 милиарда пръдливи двукраки източници на парникови газове...

33

Анонимен

преди 1 година

Мозъкът ти се е вкиснал.

32

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Приятел - целия ти живот е "имагинерен". Стига си се дървил като селски петел.

31

Анонимен

преди 1 година

До Германец - Браво на теб. Аз пък миналата зима трябваше спешно да отида да си прибера болното дете от близо 500 км разстояние, и после да повъртя през нощта по доктори и аптеки, и преди това бях карал по работа през деня и събрах към 1100 км за един ден, та ако имах псевдоавтомобил, можеше да стигна донякъде и да си взема хотелче и да се обадя да кажа "тати ще дойде като се зареди батерийката на псевдоавтомобилчето

30

Анонимен

преди 1 година

"Швейцария вече обмисля забрани за електромобили, ако търсенето на електроенергия.." От създаването на автомобила е прието, че е символ на независимостта. И какво стана сега? Ако, ама то..ще те ограничим, че виждаш ли ти...Абе, я си гледайте работата там западняците, карайте си каквото искате, ама не ми го налагайте зорлем. Ако е толкова хубаво хората от самосебе си ще преминат на тях.

29

Анонимен

преди 1 година

До Германец - Давай да пробваме... Тръгваме заедно, аз с моето кисело грозде, ти с твоето сладко... Примерно за Рим - от София - да видим кой ще стигне пръв... И кой много, много дни по-късно. Понеже единият ще е с автомобил, а другият с псевдоавтомобил.

28

Анонимен

преди 1 година

Който го кефи да си кара електричката. За мен все още е нецелесъобразно освен ако не е само за града. Когато направят да могат без да се притеснявам от скоростта да измина мин 600 км с едно зареждане и ако мога да я заредя за под 10 мин тогава за мен вече ще е ОК. До тогава си предпочитам ДВГ и не ми пука за екологията. Когато китайските индустрия стане екологична тогава и аз бих се замислил колко цапам с моята кола.

27

Анонимен

преди 1 година

На никой от тези не му пука за екологията. Искат власт и пари, като си ги опаковат в приемлива за раята форма. Няма да карате кола, защото сте лоши и замърсявате. За това ще ви ограничим придвижването. За ваше добро е, за децата ви, да не си помислите, че искаме да ви контролираме. :-)

26

Анонимен

преди 1 година

Високата цена на горивата както и на автомобилите е ритуално самоубийство за ЕС - това нарушава мобилността на хората, води до рязък спад на пътуванията и потреблението като цяло от което страда всеки един бизнес.