53

Анонимен

преди 1 година

Е да ама премиера на Хърватия няма чекмеджета и не го снимат про сти тутки как спи като не рез.

52

Анонимен

преди 1 година

България веднага трябва да напусне този колониален клоптор

51

Тенкю за ПРЕВРАТА

преди 1 година

Благодарим ви за преврата! За вдигнатия юмрук! За откачениите ИТН! За Некадърните ПП! За взрива на политическата система в БГ! Честито и наздраве за Хърватия, те си нямат Руски лобита и стари комунистипески мумии бридещи в парламента! Тепърва ще се оценяват щетите нанесени от Президента, служебното правителство, некъдърнаттааа четвотна колаиция в частност ПП и ИТН. Дано Българите и идните поколения ви простят. Дано си получите заслуженото!

50

Анонимен

преди 1 година

Факти:1. ЕС допусна грешка,че допусна БГ и Румъния не реформирани 2.България и Румъния все още не изпълняват критериите за членство в ЕС. 3.България и Румъния основно кардяха парите от ЕС и те не достигат до хората 4. Ако бяхме направили реформите и най-вече в съдебната власт понеже бяхме преди Хърватска в ЕС ,сега тя щеше да е много зад нас.5.Като си искате Бойко ,Доган,Фъндъкова,Слави,Каракачанов,Джамбаски,Пеевски и Нинова не се оплаквайте.

49

ядосан

преди 1 година

Дано Аржентина изрита долните нааркомани довечера :( .

48

Анонимен

преди 1 година

До 46 - Не си бил наскоро в Европа, май. Християнството е *** дума за тях, а католицизма е най-мразен.

47

Много умно ?!

преди 1 година

Нас не ни искат. Но за сметка на това приемат всякакви о. т.репки от Африка....И те (тъмните) за благодарност разрушават градовете в Европа !

46

Анонимен

преди 1 година

Докато Тиквата, Каскета и Дебелото момче са на свобода - няма Шенген.

45

Анонимен

преди 1 година

Давам Ви един съвет.Отидете в Хърватска и направете нарушение и опитайте да подкупите КАТ,след това отидете на лекар и се опитайте да го почерпите,след това в общината и.т.н.и след това направете същото в БГ и Румъния. След това се разходете по тротоарите на улиците и разгледайте в Хърватска има ли дупки по улиците,има ли *** и след това пак в БГ и Румъния.Има си причини да са там където трябва да бъдат.Хърватска е на светлинни години пред нас.

44

Анонимен

преди 1 година

Дръжте на свобода престъпниците Гешев, Борисов и Пеевски, давайте им власт и после се чудете защо не ви искат никъде от 15 години. Или ще са *** българи или шизофреници като първо споменатите. За един ден ще ви оправи Бойко Рашков много скоро

43

SS

преди 1 година

Запасявайте се с оръжие и патрони.

42

Марин

преди 1 година

Няма да е зле като дойдат на почивка в България да им правим пълна а$$$на проверка, за да видят колкобдобър граничен контрол имаме.

41

Анонимен

преди 1 година

Евротроловете не разбраха, че тях също не ги искат.

40

Анонимен

преди 1 година

Доброто ченге и лошато . Гнусна, изтъркана постановка

39

Никола Стефанов

преди 1 година

Дали пък не е дис-криминация на ве-рска основа? Единствената съществена разлика между хърватите и нас с румънците, е че хърватите са предимно католици, а ние и румънците - предимно източноправославни.

38

Анонимен

преди 1 година

Това е единственият начин. Утре вечер след мача на Мароко ще видите още веднъж благодарността на мигрантите към гостоприемния запад.

37

arsenalfc

преди 1 година

Шопистан никога няма да бъде приета в шенген! Никой не иска крадливо племе!

36

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбраха нашите ***, че проблемът не е мигрантите, а мащабната корупция, която се щири по граничните пунктове. Руте ви ги каза в прав текст, че срещу съответната сума, всеки може да премине границата, което е самата истина. За контрабандата и наркотрафикът да не говорим...там е нещо страшно! Айде да спрем да мрънкаме по български и да си свършим работата, преди да имаме претенции за белия свят....

35

Анонимен

преди 1 година

Браво на Хърватия.Хора с чест и достойнство.А не като нас подлизурковци.

34

Анонимен

преди 1 година

Вчера е обявен за национален ден на митничаря.