113

Анонимен

преди 1 година

Вземети си еврозоната и си я заврете отзад. Не ви щем фашисткия съюз. BULEXIT

112

Анонимен

преди 1 година

Защо се сърдите и пените, господа управници. Та вие само за избори, бюлетини и власт спорихте.

111

Анонимен

преди 1 година

До 123 - виждам че днес бг са ми сложили звездички там където написах G-a-n-й-0Каква е тази цензура. , Днес бг?

110

Анонимен

преди 1 година

Колко интересно, само от 2013 та страната е член на ЕС, а вече ще влиза в Шенген и еврозона, само *** засега се "спасява " от пагубните последици от еврото.От друга страна - факторът опазване на външните граници и това че България не успява да покрие изискванията си е чисто лицемерие, защото не може да се сравнява външна граница на ЕС и то с Турция /близкия изток с външна граница на ЕС с Босна . Та нали в крайна сметка от целия нелегален трафик на каквото се сетиш келепир имат и Брюксел...

109

Асен

преди 1 година

Хърватия гони мигрантите със сила? А вие какво предлагате? Да ги оставяме по държавите си ли ? Мисля че е време всички да се прибират по домовете си. Време е цялата тази либерална лудост и разпасаност , водеща само и единствено до хаос и мизерия, да приключи.

108

Никой

преди 1 година

Ами австрииския не го знам къв е,като е разочарован от нас че не задържаме мигрантите...ГОСПОДА БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ И ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАЙ ЩОМ СА РАЗОЧРОВАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖА ЕМИГРАНТИТЕ СЕГА САМО ГИ ЕСКОРТИРАЙТЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ КАТО МИНАВАТ ТЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ ИСКАТ ТУК ИСКАТ ТАМ "АВСТРИЯ,НИДЕРЛАНДИЯ И Т.Н." СЕГА ИМ ПОКАЖЕТЕ КАКВО И КОЛКО НАИСТИНА СА ЕМИГРАНТИТЕ

107

Анонимен

преди 1 година

За съжаление ние сме виновни за подобна поведение. Сега трябва да накажем тези две страни и да ги бойкотираме във всичко. За да не се помисли след това някой да се гаври с нас отново! Иначе не затвориха ли младия канцлер на Австрия за корупция точно?

106

Каракочев

преди 1 година

Католическа Европа прецаква източноправославните и фаворизира своите.

105

Анонимен

преди 1 година

Предизборна политика на Холандците и Австрийците за изборите 2023-та. Опитват се да се покажат силни срещу някого, след като и двете страни клекнаха на Русия и купуват Руски газ в рубли, след като и двете страни клекнаха на Германия и вдигнаха лихвите и въведоха топлинен режим за предприятията и частните лица и след като клекнаха на САЩ за втечнения газ, на Китай за КОВИД, на СЗО за произхода на КОВИД и на кокаиновите картели за вноса на кока през Ротердам. Все на някого трябваше да се изрепчат!

104

Анонимен

преди 1 година

Тотално унижение за България и Румъния. А даже имаха намерение да отделят Румъния от България. Онзи холандски *** Руте много добре знае, че товарите в Европа влизат главно през пристанището на Ротердам, а милиардите евро ще намалеят значително с отварянето на Шенген за България и Румъния, включително и вече Шенгенска Гърция. Холандия - разлигавена страна, говореща на развален немски и пълна с бардаци. В Австрия са едни алпийски дървеняци, които заслужават да бъдат напълнени с мигранти.

103

Анонимен

преди 1 година

Дайте да сравним настоящата тишина в момента с шума, който придружава всяка унгарска национална позиция в дискусиите в Брюксел. Либералният мейнстрийм отново разкри огромното си лицемерие: ако централноевропейска държава наложи вето, това е краят на света, разрушаване на европейското единство, а ако западноевропейците наложат вето, тогава всичко е наред, каза той.

102

Анонимен

преди 1 година

Главата на унгарското външно министерство риторично попита къде тогава са професионалните опечалени, които се тревожат за единството на ЕС, евродепутатите, които искат да отменят единодушното вземане на решения, къде са оплакващите се журналисти от либералния мейнстрийм, къде са брюкселските бюрократи, министри на либералните правителства.

101

Анонимен

преди 1 година

Унгарският външен министър Петер Сиярто обвини ЕС в лицемерие поради факта, че ЕС не реагира на ветото на Австрия и Холандия за приемането на България и Румъния в Шенгенската зона, докато позицията на Унгария, която е различна от повечето страни-членки на ЕС, постоянно е изложен на критика.

100

Бай Дрън

преди 1 година

А, сега и клетка сме имали. Да не стреляме. Да не ги слагаме в клетка. Да не ги пускаме в Шенген. Да не ги спираме да влязат, ама като влязат да не са в клетка и далече от Шенген. Добре. Чакаме сега предложение да създадем групичка lgb... за посрещане с мед и масло.

99

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

България я гласят за зона пълна с мигранти, разни сирийци, украинци и тема подобни!Никога няма да ни пуснат в Шенген, затова е редно да спрем да им лижим джендърските ***!

98

pp

преди 1 година

България е буферна зона между ЕС и Турция.Докато Турция не я приемат в ЕС, а това няма да стани никога, то и България няма да бъде в Шенген никога.

97

Анонимен

преди 1 година

Холандия и Австрия искат да покажат, че българите сме люзери свряни в родното гето.

96

До 106

преди 1 година

Абе не си далеч от истината! Това лято по границата им имаше километрични опашки чакащи да стигат до тяхното море! И това отблъскваше много хора да ходят там! Сега този проблем няма да го има и все повече австрийци, немци, унгарци ще ходят спокойно там, да си плащат в Евро, вместо да висят по летищата та да стигат до нашето мутроморие, където ги лъжат че курса Лев-Евро е 1 към 1 ....

95

Анонимен

преди 1 година

Ей, ся ше потекат реки от мед и мляко у Хърватия, леле!

94

Анонимен

преди 1 година

да им е честито на хърватците