93

доста наивни хора

преди 1 година

До Не влязохме в ШенгенПостановката с кюлчета, пари и пистолети направена няколко месеца преди да бъде огласена е от същите тези, които докараха ПП Шарлатаните - с цел контрол.Същите тези, зактриха и специализирания съд.Същите ези настройсват хората (собствения си народ) едни срещи други.Още има наивни хора, които вярват.А не ни приеха поради вътрешни политически причини в Нидерлания и Австия.

92

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да триете коментари. Виновни за оставането на България извън Шенген са човекът на руснаците Радев и още клоуните от Промяната, заради безхаберното им поведение през последните две години. При Борисов и ГЕРБ това нямаше да се случи. Сега ще си сърбате попарата и ще чакате още дълго на река Дунав.

91

Анонимен

преди 1 година

Германците подло ни изоставиха, а Франция се застъпи за Румъния много силно и холандците клекнаха! България е в ролята на ***, щото хърватите купиха френски изтребители и си имат покровители, а ние кой да се застъпи за нас?! Немците са катастрофа, а французите защо?! Купихме изтребители и сме още с визи и унижения... Глупавия си е глупав за дълго!

90

Не влязохме в Шенген

преди 1 година

Не влязохме в Шенген заради чекмеджата на Боко. Това и бебетата го осъзнавата. Лелки герП обаче не го осъзнават.

89

Мишо

преди 1 година

Истината: ако България бъде приета в Шенген ще е нужно да се отпуснат допълнителни пари за укрепване на границата, за осъвременяване на оборудването, за подготовка на персонал, допълнителен персонал и охрана. Общо взето ПАРИ, пари които ги няма в момента. 18 милиарда за Украйна, това е най-големия проблем в момента на ЕС.Що се отнася до Хърватия, то там всичко е лесно - просто няма външни граници!

88

Мишо

преди 1 година

Добере, да кажем България е приета в Шенген. С какво и как ще се промени мизерният ви живот?!

87

Асан от ПП

преди 1 година

Ся ще ходя и ще плющя навред холандци и австрийци

86

Анонимен

преди 1 година

Докато в България на мода са показните арести и няма ОСЪДЕНИ МИНИСТРИ, ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И ВИСШИ ПОЛИЦАИ -нищо няма да се промени.Вчера арестуваха наркодилъри, днес - каналджии. ПОКАЗНО!!!!Борят ли се за по-добра България? НЕ!!!!!!Единствено разчистват конкуренцията на "нашите" момчета.Тези, които пълнят чекмеджетата.Дааааа, чемеджетата трябва да се пълнят.

85

опетков

преди 1 година

До nnn Жалък ***. ГЕРБ ти били виновни. А какво ще кажеш за "новите" некадърници и мошеници?

84

Тед Бънди

преди 1 година

Бил съм в хърватия и не е нищо особено, а хората са яко деграде

83

Анонимен

преди 1 година

Да си оправим най-после китайската стена на винкела,с която се гордееше и Боко,за да спрем мигрантите,да си оправим съда и прокуратурата,които не смеят да пипнат корумпирани политици и може и да ни приемат в Шенген.

82

Рамбооо

преди 1 година

Стига сме критикували държавата си. Малко самочуствие имайте. В Среднодековието войските на Симеон, Калоян и др. са спирали варварито от изток и север към католическа Европа. Сега е същото никаква благодарност. Но ще доиде видов ден....

81

Българин

преди 1 година

Границата на България е граница и на ЕС. За това, трябва охраната да се осъществява от граничните служби на всички членки и всички заедно да носят отговорност за пробивите там а не да обвиняват крайната държава в какво ли не.

80

Унуфри

преди 1 година

До Анонимен21 век да става дума за религии и нации е смешно.

79

nnn

преди 1 година

Така е.Гони ги със сила.Но те нямат вихреща се корупция както у нас,нямат прокуратура който да пази разбийниците,и най-важното-нямат грозното явление ГЕРБ.Вината е у нас,защото сме си такива-неуки,невежи,крадливи,злобни и примитивни.Затова явлението ГЕРБ вече живее повече от 15 год.Шлаката на обществото го подържа.И тази шлака не е малко.А в Хърватия не е така.Децата ви няма да ви простят,за подържането на ГЕРБ.Разбойниците сринаха всичко.Крадяха от народната пара без да им пука.Това е Б-я.

78

Анонимен

преди 1 година

RIP Хърватия

77

Унуфри

преди 1 година

И защо да не гони мигъри?

76

Анонимен

преди 1 година

Ще излезе,че ПП и ДП понеже от ПП се скътавали как неизвестни в ДП,нямали са собствена фракция дори,а след туй като се шмугнаха във властови позиции почнаха да правят курсове за набиране на партийни членове в университетите с изучаване на политически дисциплини без да са оторизирани за това за тяхната партия,че без да бъде регистрирана дълго време на политическата сцена за което се сетиха да оформят документите си едва преди последните избори,а преди са се сдобивали с музейните сбирки на Божков

75

Анонимен

преди 1 година

Честито,хората не веднъж показапа,че са народ и държава а за Булгаристанската д.пка отново аутсайдера на целия ЕС и Европа общо взето

74

Асан

преди 1 година

Така де, аршина с който се мери, никога не е един и същ. Ще ми говорят еврогейците за корупция и спазване на правила и закони. А бе що не се ш....те!