75

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Сбогом Роско, времето на робовладелците в България изтече.

74

Лаврентий Берия

преди 1 година

Коментиращите тук - над 90% са феновете на Възраждане и Русия! От коментарите е видимо, че основната ни "мечта" са избори до дупка - до счупване на държавата - съответно - излизане от ЕС и НАТО. Първа - следващите избори само ще задълбочат проблема. Още служебни правителства. Отвън вече ни показаха първите жълти за сега картони - не стама с това политическо мишкуване. Трябва да започне нещо, а за това трябва и правителство. И то - редовно.

73

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е лицемер, безродник и безбожник.

72

ПлевенАлиев

преди 1 година

Няма такив политици

71

very funny

преди 1 година

Мари Le Pen, като му добавят англичаните в България, които са и уилямсовисти Блъди Мери, става нещо като Bloody Pen?

70

very funny

преди 1 година

И не разбирам какво е смешното двама с голи глави, в случая даже единият Президент да се срещнат и единият да твърди, че е неврохирург? Това някаква нова простотия ли е? И да се говорят за "шансове" за "/мандат" и "/реформи"?!? Това е много грубо, вие се бъзикате с неврохирурзите доста, аз не разбирам, аз ще ви наклюкам в САЩ на friendly неврохирурзите за това, честноПо принцип на мен не ми пука много, но мисля, че трябва да споделя с тях как са бъзикате

69

Анонимен

преди 1 година

Борисов не си научи урока и е като нагъл ученик.Закоравял в наглостта.Хората свалиха Борисов заради бялата мафия, която той глупаво ни докара при ковид измамата.Тогава падна маската на Борисов и го видяха в амплоато на Сатана.Той затова е намразен во веки в Бг.Но глупаво упорства в своята душевна нищета.Плевнелиев е луд, човек без морал и душа, то в Герб всички са така, сключват някаква сделка с Дявола.

68

Анонимен

преди 1 година

Ееех , МЕЧТИИИ ! ''Тоя'' Бате , като види микрофон или камера , ще си счупи краката !

67

Анонимен

преди 1 година

Габровски не е улучил партията, жалко за човека

66

very funny

преди 1 година

аз не разбирам какво е смешното да се бъзикаш с неврохирург(а)? това някакви студенти първокурсници ли са където им е много смешни и са извадили наистина някакъв pupet с гола глава и изпринтена диплома и даже "проф", да се бъзикат

65

Анонимен

преди 1 година

ние обаче не искаме никога повече герб, дпс и бсп във властта!

64

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Христо Христов - щото ти си много "в час"! Вярно, един дрът реваншист като теб, който няма ни перспектива ни изход най ще го зарадва тотална катастрофа на държавата, за да докаже, че слънцето изгрява откъм Москва. Но няма да ти се случи. По същество Плевнелиев е прав - нещо трябва да започне да се случва.

63

its me

преди 1 година

наистина партия "Герб" започва вече да фалшифицира не само избори, избрани представители, но и политически позиции и това малко дразни, не може в политическото пространство да се проявява и там изявява политически каквото и да е, от чието и да е име и регион, и т.н.

62

its me

преди 1 година

А Росен Плевнелиев наистина да не е чел сводки на партия "Герб" от гоцеделчевско, аз там такива принтерни премиери не подкрепям, тоест с принтирана диплома и въобще неврохирург е малко прекалено по скалата на дедо с неговия израз "да си смените чипа"

61

Анонимен

преди 1 година

Тука някакъв уилямсовист, от вирус Уилямс, се заканва на предния президент, много е неприятно да напиша "типично", понеже преди нямаше такива "типични прояви"

60

очевидно

преди 1 година

и защо на тези, които се оплакват от партията, която си присвоява имена и наименования, също и в гоцеделчевско, да им има нещо, на герба има ли му нещо, заради партия Герб?

59

Христо Христов

преди 1 година

както винаги - тотално не е в час...

58

Анонимен

преди 1 година

Кабинет на ГЕРБ просто няма да има! Къде ги видя тези " шансове" плевелчето. Не знам!-:))

57

Тома

преди 1 година

Този нарочно го вадят да дразни хората.Следва го и пасито след малко

56

Анонимен

преди 1 година

Колко пък да растат ? На хората не им трябват Ф16 ки на чертежи за милиарди . Значи не им трябва герб.