115

Анонимен

преди 1 година

О Боже! Пак ли? С какво съм съгрешил че ме наказваш да чета пак тоя грешник!

114

Анонимен

преди 1 година

Дой Боже. Само да не излезе оновамагаре с мегафона и да зареве за бунт пред НС.

113

Анонимен

преди 1 година

Този жалък човечец, наричан магаре от вожда си, не мога никак да го понасям. Много жалък човечец. Мислих че Радев е на светлинни години над нивото му, пък то какво се оказа. Един фалшив герой, поредния, като Плевнелиев и Първанов.

112

Анонимен

преди 1 година

Плевналиев я разкажи как ГЕРБ те смениха с Радев. Като те посъветваха да не се кандидатираш за втори мандат.

111

Mopcku_

преди 1 година

някой да обясни на кучето на цар-тиква Пль0внь0, че тва нема да стане :D

110

Анонимен

преди 1 година

Борисовото магаре не заслужава да си хабим омразата. Това нещо, синоним на безгръбначно, не е достойно дори за презрение.

109

Анонимен

преди 1 година

ЧЕКМЕДЖАН по точно каза " и магаре да вържа...ще го изберат"И сега в ролята на "вързаните магарета" е цяла България ..с "изборния закон" искат да продължат да ни държат вързани...и да си усвояват и разпределят кинтите между приятели,съученици и фамилия...а за хората по 50лв.за коледа и нова година...и толкоз

108

Хипотеза едно

преди 1 година

Тоя няма ли начин да му бъде засечена колата и като тръгне да излиза да му бъде пръсната главата

107

Сина

преди 1 година

Единствения шанс, който расте, е да те опъни Спецове и тебе Плевнелиев, освен Асен Василев! Други нарастващи шансове няма!

106

Анализатор

преди 1 година

Нали Борисов каза-Аз и магаре да предложа и него ще изберат-толкоз.

105

фефо

преди 1 година

Този успя да превърне името си в синоним на клоун.

104

подобна прогноза....

преди 1 година

.... може да даде само човек нищо не разбиращ от политика,абсолютно не във час ! И е доказателство за случайни хора във върховете на българската политика назначени от Борисов !Да на началника му може да се иска това да се случи ,но абсолютно не е във дневния ред на ,,опозицията,, !

103

дедо

преди 1 година

Да си само един мандат президент , означава че си се провалил.

102

тт

преди 1 година

Аре спрете тоя клоун да му давате гласност. Най безличния президент, марионетка на Боко тиквата.

101

777

преди 1 година

Купи ковчези на теб и децата си -глупости не ми се слушат.

100

Анонимен

преди 1 година

Мъжлето на синоптичката..тоз писател на хороскопи комсомолски секретар..спящата красавица на немските магистрали...дет началника му го *** по челото..е като филосовски инкубатор на мисли и съвети..Само дет никой не му пука за тях

99

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

Сам си се хвали този в интервюто.Ожали се как сам е правил сл.правителство,как ББ и Станишев не му помогнали.Не може 12 г.мутрите да са управлявали,да са знаели как се отнасят към нас холандците,ББ да се хвали как го приемат навсякъде и да хвърлиш вината върху Петков.ББ и Радев са най-виновните,защото и двамата си мислеха,че могат да подхлъзват европейците и да се прегръщат с руснаците.Докато българите масово не излязат да гласуват срещу ГЕРБ,БСП,ДПС ще си стоим в ***.

98

Тенгри кан

преди 1 година

До Mr . STARBUCKSПроблема е, че такива като теб и Плевела са още живи;))) Тоз издруса водопад от празни думи, за да ни убеди, как поредният масон от поредната масонска ложа, ще ни оправи;))) Проблема на чафуро-помака е, че ние умишлено водим политика на разделение! Защо? Защото не искаме да имаме общо с него! Тук става въпрос не са някакви конюнктурни различия, а за фундаментални различия! И то, различия в светоусещането за Българското!

97

Анонимен

преди 1 година

До Mr . STARBUCKSНе знам какво му е умното на плевнелиев-президента по случайност. Нищо смислено не казва. Нагажда се на по- висшестоящите от него и плюе по президенството, к е крайно невъзпитано. Тази случайна персона дори не се кандидатира за втори мандат, защото нямаше никакъв авторитет и кой да го подкрепи.

96

Анонимен

преди 1 година

Търсене на поредното герберско магаре на каишка - е цялата тази уйдурма..но съжаление май е без морков ..по ми мяза услуга (фигурант)срещу - "бизнес дейностите"(далаверки) на професора...май май А