55

очевидно

преди 1 година

Тоест какво значи това гоцеделчевянин, това някакъв нов селски термин ли е? само защото герберите (маргаритките, които са за учителки по принцип, ето това искам да ви напомня) правят "шмекерски" игри в гоцеделчевско, за това виновни ли са самите гоцеделчевци, излъгани от партията кръстила се на държавната хералдика? Тя тази партия си избира имена и наименования и лъже избирателите

54

Анонимен

преди 1 година

По- голям *** от тоя си признавам няма. Тиквата го удря зад врата на пресконференцията когато ставаше президент, а туй се хили като малоооумно. Нямаш ли грам достойнство ве, Чехльооо?

53

баба мара

преди 1 година

избори 2023 г българия загива от прос-то-тия

52

Анонимен

преди 1 година

Хърватия влиза в ЕС 6 години след България. Славянска балканска държава - два пъти по-малка от България. След по-малко от месец ще влезе в Шенген и Еврозоната. В петък ще играят 1/4 финал срещу Бразилия......... В България: след 12 години безвремие народът си върна Бойко. Шенген и Еврозона ще видим някой друг път. Радваме се, когато не паднем от Люксембург. Българи, вие днес сте срам, за хората, които дадоха животите си, за да можете вие да живеете в модерна и европейска България.

51

ахаха

преди 1 година

Принтерният нерволог хирург с бръсната глава (като пациентите си) e готов ... за какво?Сега аз не разбирам той ли ще сменя чипове или на него ще му сменят чипа....? Много интересни идеи по време на "корона вирус" или вирус Уилямс?

50

Десито Банова

преди 1 година

А бе аз на теб нали ти казах да наготвиш, да измиеш чиниите, да пуснеш една прахосмукачка и да изпереш бе, вместо да ръсиш акъл по медиите? Докога ще се занимавам с теб бе? До довечера искам да си изпълнил всичко! Ясно ли еее?

49

българин

преди 1 година

Росенчо,я се покриий някъде.Независимо,че съдбата беше щедра към теб-направиха те президент/според мен нямаш качествата/,не ти искам мнението.Най-големия проблем ,е съществуването на банкянската разбойническа организация.Докато някои не бъдат арестувани и вкарани в затвора задълго,нищо няма да се оправи.Няма да има правителство с този Габровски.Апропо-баща ти рабетеше някога в ОК на БКП Бл-д.Да не те питам,че ако не беше този факт,сигурно щеше да некому неизвестен гоцеделчевчанин.

48

ГЕРБ=ДПС

преди 1 година

Струва ми се съвсем удачно точно неврохирург да направи окончателната лоботомия на българския народ.

47

Анонимен

преди 1 година

Роска,какво стана с контактната ти група за съставяне на кабинет?Май никой не те бръсне за с..ва.

46

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Вече доста хора коментираха във социалните мрежи за лично искани големи суми от Габровски за избор на екип при операции. Сега , този същия се изкарва като спасител и будител на народа

45

Анонимен

преди 1 година

Отвратителен човек!

44

Алоо Росен ли е

преди 1 година

Не е росен-сух е

43

Мухаха

преди 1 година

А някаква прогноза за времето ... или тя шефката не позволява да се говори за такива важни теми ? Ахахаха.

42

Анонимен

преди 1 година

Май е забравил как Буци му биеше чембери.

41

Анонимен

преди 1 година

росен Банов

40

Анонимен

преди 1 година

Че тя летвата е много ниска, щом ГЕРП са най-добрите и най-опитните в България.

39

ГулюГулю

преди 1 година

До 22, за съжаление и с много болка си го казвам, истина е

38

Анонимен

преди 1 година

Сещате ли се поне за един гербаджия с поне малко достойнство?Аз-не!

37

Анонимен

преди 1 година

Плевела нали е демократ ,нали е мъж ?Ами тогава да излезне пред народа и да каже какво направи 2000г в офиса на Фабер Мансуел (магистралките )с тогавашния шериф на фирмата не без известния Пепи Клисурски сега шериф на ПП Пряка Демокрация .Какви далавери сътвориха и колко си взеха ?Плевел излез и кажи като мъж ?

36

Анонимен

преди 1 година

Нали Бойко беше най-собрия що не се предложи за премиер? Щото знае, че още на първа пролет площадите ще се напълнят и ще му пищят цяло лято под прозореца.