25

българите наебани

преди 1 година

Румъния и Хърватия в Шенген, България - вън!

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия не води война в Украйна. Ако Русия започне война в Украйна може само за един ден да убие 1 милион цивилни украинци както САЩ убиха 1 милион цивилни в Ирак от които 200 хиляди деца. Ако Русия убие 1 милион цивилни и 200 хиляди деца в Украйна както САЩ убиха в Ирак, Украйна ще рухне за 1 ден и войната ще приключи на момента.

23

Караджата

преди 1 година

"Бежанци" или по точно екскурзианти за безплатни почивки в България са Украинците. А "нашите" чуждопоклонни еничери в НС забравиха за Каравелово, Богдан, Слатина, забравиха за Българите. Кмета Емил Кабаиванов краде от помощите за наводнените села и всички медии и журналисти мълчат. Защо още не са дали милион и седем хил. помощи на хората бе *** ш, крадци, помияяяри евроатлантически. Кабаиванов е от СДС виден евроатлантик мрасееен крадливвв кмеет

22

всички украици-

преди 1 година

нах Дойчланд. Там да ги хранят и те да си правят аксиони да тичат по площадите по голи сиски с украински знамена.

21

Факт

преди 1 година

Русия е агресор,руските танкове са в Украйна и това никаква пропаганда не може да го промени и оневини. Мантрата 8 г. Те убиха 14000 души е жалка на фона на 200000 души досега. Тези жертви характеризират Русия и подготвят нейното падение.

20

БАНко

преди 1 година

НАТООВЦЕТЕ СЕ ОЛЯХА В ПРОПАГАНДАТА !!!!

19

Анонимен

преди 1 година

От Русия избягаха над 9 милиона за тези месеци на война. Кой бяга от "хубав живот"? Какво чудно има в това някой руснак от тези да желае РФ да бъде нормална държава (федерация) и да воюва на страната на Украйна срещу Кремълския режим и мъpлявoто джyдже ?

18

(-_-)

преди 1 година

Каква Украйна бе!? До вчера тази псевдо държава беше номер 1 по корупция! Никой ли не разбира за какво иде реч там? Имаме една територия, на която беше извършен държавен преврат.. Половината страна горе долу е против правителството и практически се намира в гражданска война. Путин се намеси, защото това население си е тяхно и няма да позволи укро-фашагите да го тормозят повече. Още малко и всичко ще приключи.

17

Анонимен

преди 1 година

Русофилите много се дразнят и възмущават, че сред руснаците има и свестни и умни хора. За тяхно огромно съжаление не всички в РФ са роби и фашисти. Браво на този Човек!

16

Анонимен

преди 1 година

Цяла България се моли братята Руснаци да унищожат Украйна!

15

По същество

преди 1 година

Айде, спри се де, ***. Колко стотинки ти плащат на жълтачка? Неназован руснак, глупости на търкалета. Със сигурност има един двама болни да се бият за Украйна. И за Чечня имаше да се бият руснаци. Обаче айде не си прави гаргара с фалшиви новини.

14

Иванов

преди 1 година

Ей, това и аз мога да го напиша! Литература, нищо повече!

13

Пропаганднер

преди 1 година

Не хиляди. Милиони . Милиарди

12

...

преди 1 година

Ицко, продажни душички не могат да разберат истинските мъже! Не се напъвай!

11

Колко драматично

преди 1 година

Поредната повър на. Толкова ли не можете да схванете,че това е гражданска война и резултатът ще е същия като през 1932 г. Поредния опит да се разпадне Русия насилствено и ще е със същия край както досегашните. След цялата касапница русиоще излезе още по силна, Украйна ще е с размерите на носна кърпичка а Европа ще е на конски каруци.

10

Анонимен

преди 1 година

За съжение и двете страни дават човешки животи както във всяка война, умират за интересите на богатие и капитала.

9

Анонимен

преди 1 година

Кога ще драснете статия за американците биещи се на страната на руснаците?

8

Анонимен

преди 1 година

За наших!

7

Германец

преди 1 година

"вече няма нито една руска стока, която може да се купи от някъде" -- Пластмасовата емблема "Москвич" залепена върху капака на китайския оркомобил брои ли се?

6

Анонимен

преди 1 година

предатели винаги е имало, има и ще има