205

Гост

преди 1 година

Господин Нищо ново, пропаганда е, че Русия може да спечели войната, вече се излагате една година и леете кръвта на жените и децата, а ти се радваш като на футцолен мач за твоите, дано ти останеш на улицата, цез нищо, със загинали близки да говориш на чужд език и да ти казват каква народност да се чувстваш.

204

Гост

преди 1 година

Тези, които подкрепят агресията и убийствата са ***

203

Milka

преди 1 година

До ЗелеОтвратни и гнусни коментари на платени тупински пропагандони, оправдаващи кървавата империалистическа агресия на аморалното джудже, изпращащо собствения си народ на смърт.

202

Зеле

преди 1 година

Давайки интервюто остави плейстешънът да почине, изморен похапвайки последните пуканки. Слава Кокаина, Наркоманом Слава!

201

Руснака

преди 1 година

Разрушенията в Донецк са резлутат от бомбардировките на Киев 8 години! Киев бомбрадира Донецк 8 години, сега путин им е виновен!

200

Сбогом Украйна

преди 1 година

Как ги измислят тези истории бе господа журнал? Че и Цезар.... потресаващо! Руснак, отишъл на украинска страна! За какво бе тиквеници, за демокрацията ли бе? Аааа, извинете, зарад "свободата на словото" ще да е било! Една след друга глупости, за детската градина!

199

Нищо ново

преди 1 година

Пропаганда. Украйна не може да спечели война срещу Русия. Вече и на западняците започва да им просветва, че си хвърлят парите на вятъра.

198

Км

преди 1 година

Смешници.Статия съшита с бели конци.Дори да има такива,то те са някакви криминални престъпници,избягали от правосъдието.Пошло,пошло.

197

Анонимен

преди 1 година

До Сатир -" Мирише на поръчков материал. " Какво мирише,то само дето отдолу не е написано- Платена публикация :)))))П.С. И все още има хора които се "въжат" на такива "статии"

196

до 242

преди 1 година

Да приемаме, че и ти си млад и образован? Какво произведе за държавата си?

195

до 235

преди 1 година

"Избягалите" от РФ далеч не са 9 милиона, но не в бройката е проблема, а в качеството. Първо да ти отговоря защо избягаха, избягаха защото са ли-бе-раст-и, а Путин е класически ли-бе-рал. Към днешна дата, това са две диаметрално противоположни идеологии, които само на пръв поглед си приличат. Много голяма част от тези ли-бе-раст-и не са нищо повече схемаджии, инфлуенсъри и други подобни тарикати, които не са допринесли с нищо за обществото. Така че, тяхната липса не е кой знае каква загуба на РФ

194

До Абе

преди 1 година

9 милиона артисити ,певци , избягали от Русия,много бе ,абе.)9 000 000 ИЗЛЯЗЛИ ОТ Русия ,но това не означава избягали ...то и у нас излетяха 2-2.5 милиона това е %,а руснаците 5 % ,вече усещаш нещаата, нали !?)

193

Навремето имаше

преди 1 година

един латино-сериал - "Фантазиите на Вероника". Статията е написана в стил основния сюжет на филма, как главното действащо лице фантазира до ниво на халюцинации. Имам въпроси към тия дето си зарязват семействата, за да "воюват със съгражданите си". Първо, кой ти гледа жената и децата? Второ, кой ти плаща заплатата сега? И трето, кой ще ти гледа жената и децата, след като отидеш от другата страна на тревата?

192

Мишо

преди 1 година

Аууу, каква е тази американска по вър ня?!

191

Сатир

преди 1 година

Мирише на поръчков материал.

190

Доста заблуден

преди 1 година

народ има по планетата. Украйна е също толкова пълна с корупционни схеми и олигархи колкото и страната, с която ги плашите вече 33 години. Същото важи за наща скромна по размери и население държавица, а също така и за Европа, Северна Америка и въобще - цялата планета. Политиците навсякъде са ***, с малки изключения, има 5-6 държави, които се стремят да осигурят някакво достойно съществуване на населението си, докато останалите са просто марионетки на някой по-голям. Мечтайте си за свобода...

189

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че ако някоя съседка ни нападне и обяви чуждестранен легинон да се бия с България, то той би бил пълен с българи. Толкова ли се мразим????

188

Мислете!

преди 1 година

Защо украинците в Турция се правят на руснаци???Защо украинките на Слънчака се правят на рускини???Защо укринките работят като просститутки???Защо окаяна украинка получава 1 200 лева за да спинка на хотел,а на баба ми пенсията е 420 лева???Защо???

187

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

на България също трябва. Русуфилите само пречат

186

Анонимен

преди 1 година

По времето на ВСВ 2 млн. Руснаци се сражават в РОА на страната на Хитлер за да Освободят Русия от болшевиките. След 1917 г. в Русия се води постоянно гражданска война, и постоянно Руснаци воюват срещу болшевиките.