31

Дедовия

преди 1 година

Мразя само русофобите. Играят ми по нервите. Русофобите са виновни за всичко лошо. Без русофобите света ще е едно по-добро място. Русофоб и на снимка да го видиш требе да го бiеш!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Повечето Българи са много стойностни хора, все още запазили духовните си ценности, но с ниско самочувствие. Прехласваме се по чужденците, а всъщност по много неща ги превъзхождаме. Като поживее и работи човек в чужбина, това го осъзнава. Трябва повече да се ценим.

29

при партия гребе

преди 1 година

12г хората бяха добри, а дойде промяна и се влоши. Като пак подкарат каруцата хората пак ще се заобичат

28

SS

преди 1 година

Демократ и евроатлантик в Бг се разбира бивш комунист или доносник на ДС ! Та да ви напомня ,че в Бг-я нямаше референдум нито за NATO нито за ЕС и извратените му ,,ценности" ЗАПОМНЕТЕ !!!ЩЕ ИМА ВИДОВДЕН ! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКО !

27

Анонимен

преди 1 година

А може би има достатъчно причини... Не са една и две.

26

Анонимен

преди 1 година

Помните ли как БКПто на Янко - Шумкаря направи българите емигранти в собствената им държава със закона за Софийското Жителство?!?Колко много БКП *** бяха нацелувани за да им се уреди едно такова софийско жителство!

25

Анонимен

преди 1 година

Да се мрази българин е модерно! Така прай и Рюте.

24

Добро същество

преди 1 година

Ивинете, може ли да ме съживите, , хората които са ми отнели силите, нека да ми ги върнат, може ли ?!

23

Тракиец

преди 1 година

Поредната чи-футска ционистка комунистическа лгтб пропаганда на еврейската антинародна прокуратура . Българина никой не мрази просто има природни закони които следва да се спазват и прокуратурата не ги признава. Това е

22

SS

преди 1 година

Мама ви *** евроатлантическа ,като говорите за ,,език на омразата" кажете бе ваща мама какъв е езика на любовта бе ? Аз ще ви подсетя ! Какъвто и да си чужденц бял,или черен,нямам право да не те харесвам ! Дори и да ме окрадеш, убиеш или изнасилиш жена ми или дъщеря ми не мога да кажа нищо лошо за теб (вас) дето сте се помъкнали на вълни по границата ни ! За това има хора предатели който ви защитават срещу заплащане разбира се предали род и родина ! А мога ли да ви .........на всички ?

21

Анонимен

преди 1 година

Мързеливи, лъжливи, необразовани, крадливи....БКП АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗЪМА!

20

Анонимен

преди 1 година

Аз най-мразим българите до момента в който не видя някой да ни обяснява, че не трябва да се караме. Тогава се обединявам с тоя дето се карам и дружно обясняваме на миротвореца ква прoста гъдулка е.

19

Анонимен

преди 1 година

До19.......Ганювичарската култура вода единствено до умопомрачение и задръстения, доказано е!

18

Анонимен

преди 1 година

Мързеливи, лъжливи, необразовани, крадливи.... Не народ, а *****, пак ще кажа и с това ще свърша.

17

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Аз най мразя гербавите българи и софиянците!

16

Българин

преди 1 година

В чужбина като видя българи се преструвам на поляк да не ме измамят нещо или окрадат

15

Анонимен

преди 1 година

Много са ми жалки западняците с тяхната усмихната култура. Ние с приятелите си се псуваме и подиграваме денонощно и обожанаме да го правим и сме наистина щастливи докато го правим. В ледит дори има балкански групи където се събираме и се подиграваме по 3000 човека и е най-забавното нещо, което съм виждал. Западнябите да си държат изнежената култура за себе си, на който не му изнася да поема през терминалите тук и LGBTQ-тата са по-мъже от западналите западни женчовци.

14

Българофил

преди 1 година

Това е заради ценностите и едно 30 години повтаряне от всички колко сме зле! Само,че по- умните българи ,които сме били в чужбина ,знаем ,че западняците и държавите им си имат своите недостатъци и не си струва да им се подмазваме, а по- добре да си оправим държавата

13

Анонимен

преди 1 година

Разбираемо е, след като всичко тук е пълна къщичка на прасе.

12

Исторически парк

преди 1 година

Българките като се омъжат за българин си запазват фамилиите, ама ако е чужденец си я сменят още след годежа!