71

Хаха

преди 1 година

Я питайте Българина дали мрази Борисов и родата му или ГЕРБ-ДПС-БСП да видим какво ще излезне ...

70

Ах, знаех си, че

преди 1 година

ще дойде денят, в който всеки, който критикува властта и нейните решения ще бъде окачествен като комплексиран, психично болен, путинофил, хомофоб, закостенял консерваджия, използващ езика на омразата и разбира се, имащ малка пи*ка. Как може човек да мрази демокрацията, не разбирам просто? :D

69

Анонимен

преди 1 година

Агресията си е форма на себеутвърждаване, начин за оцеляване, вижда се в целия животински свят от най-първите моменти на живота. Проблемът е канализирането на агресивната сила. Друг проблем при хората е че агресията, свен псохоогически, е и телесен проблем, ДА, основава се на соматиччни заболявани или нарушено фубкциониране на определени систени. Знае се, че хора с високо съдържание на живак например, с който са лекували сифилис, имат крайни фази на жестокост. *** в организма също променят

68

Анонимен

преди 1 година

Щом като "омразата е присъща на комплексираните и нешастни фора и общества" , значи обществото, подхранващо бизнеса на Холивуд, е най-комплексираното и нещастно. В САЩ законът за правото на ползване на индивидуано оръжие е ОТПРЕДИ суздаването на институцуята полиция, т.е. допотопен. Точнотази допотопност е основата на тяхната психика. Също в САЩ ПО ЗАКОН НЯМАШ ПРАВО да признаеш вината си, т.е. покаянието като основа на християнското мислене е протовозаконно.

67

g

преди 1 година

Леко остро ви го слагат на входа на изхода.Евтина пропаганда леко жендер елемент и мръзни насилници като мъжете и семеиството,тва са противни насилници вредни за обществото,и религията учи на омраза НАЛИ, само дето се чудите как баба ви е била толко добра ми заради религията. А честита ви Истамбулска конвенция за защита от кого???

66

Перверз Шорошпиев

преди 1 година

Плащат ни за да се подиграваме с България и хората в нея!

65

Анонимен

преди 1 година

Хехе, "Ние се грижим за психичното здраве на народа". По-голяма тъпотия не бях чувал отдавна. А няма грижа за "финансовото здраве", което ако е Ок, то психичното също ще е Ок.

64

Анонимен

преди 1 година

Демократ и евроатлантик в Бг се разбира бивш комунист или доносник на ДС! ..И останалите с про-съветско-руска ориентация също! БКП1 срещу БКП2 е цялата игра и цирк в България! Нито НАТО нито Русия са ни виновни за родолюбивите алчни депутати които гледат единствено за тях си и както по времето на Янко-Шумкарската епоха!

63

Анонимен

преди 1 година

Статията означава, че българинът мрази предимно българите. Ама възрожденците го разбират буквално и говорят за огледала някакви. Кой ти е чувал за метафори!.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 *** на доктор спешно, Копейкин!

61

Анонимен

преди 1 година

Статията е вярна. Доказват го хейтовете на коментиращите 68, 69 70 и други преди тях.

60

Анонимен

преди 1 година

"Омразата е присъща на комплексираните и нещастни хора и общества."Този,който го е казал е редно да се гръмне с патрони за глиган.Явно е сам,няма досег с нормални хора и съди по себе си.

59

Анонимен

преди 1 година

До 67:Укрите ни направиха всички просяци в ЕС.Все изнасят за Черната дупка и народите по всички страни обедняха.Руснаците не са налагали тези санции,а укрите настояваха за тях.

58

Анонимен

преди 1 година

Тези как така го решиха това?Много интвресно...по себе си ли съдят?Горките.Явно не понасят огледалото.Да знаят следващия път да не правят такива грешни умозаключения.По принцип не обичаме негативни чувства да трупаме.Едно е да се ядосаш за кратко и да се разтовариш,всъвсем друго е да таиш омраза.В голяма грешка са.

57

ПОВТАРЯМЕ:

преди 1 година

МРАЗИМ ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИ И РУСКИТЕ ГАДОВЕ , КОИТО НИ НАПРАВИХА ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА И НИ ОТНЕХА ПАРИ , ИМОТИ И ПОМИНЪК ----ЗА ДА СМЕ ПОСЛУШНО И КРОТКА СТАДО ОТ "СОЦ-РОБИ" НА ТРУДА !....ОБИЧАМЕ ДОМА , СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДЕЦАТА СИ ---И НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ВЕЧЕ ТАЗИ СОЦ-ГАВРА С НАС!!!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Таман така е. Мрази своите, защото им завижда.

55

Панов

преди 1 година

Тези от индивидуалната си омраза към себе си правят (генерален) извод за всички бг граждани.

54

СЛАВА НА УКРАЙНА !!

преди 1 година

ТАМ ВЕЧЕ НАБЛЮДАВАМЕ , КАК РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗ МЕТ СЕ ИЗКОРЕНЯВА С ОГЪН И МЕЧ ОТ гн ХАЙМАРС И БАЙРАКТАР-2..... И ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА , КОЯТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО ПЪЛНА ПОБЕДА!../.нема лабаво/

53

КОМУНИЗЪМ --НЯМА ...

преди 1 година

..И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ ----ИМА ЕДИНСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ КРАДЕ ОТ "ОБЩОТО И ДЪРЖАВНОТО"----без да се държи сметка и да се съобразяват със закона , както го правиха КОМУНИСТИТЕ ЦЕЛИ 60-ГОДИНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!....ЕТО НЕЩО ---КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ С НОЖ И ОГЪН ИЗ КОРЕН....!

52

ГЛЕДАМЕ ИСТИНАТА:

преди 1 година

МРАЗИМ РУСИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** В БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ КО ПИЛЕНЦА ОТ ПП, ДБ и БСП --дошли от Америка за да си напълнят гушките с нашите пари от ЕС!/Обичаме само ДПС и ГЕРБ---защото само те мислят за народа и Европа/...С ГОЛА И ТАПА ПРОПАГАНДА --НЯМА ДЕ НИ ЗАБЛУДИТЕ !!!!!!..ЗАБРАВЕТЕ!!!