25

Анонимен

преди 1 година

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ОТ ТАМ ВЛИЗАТ КОНТЕЙНЕРИ И СВОБАДНИЯ ПЪТ ПОЕВТИНЯВА СТОКАТА.ТОВА СИ Е БОРБА С КОНКУРЕНЦИЯТА.САМО 300 ХИЛ. ТОНА ХАРЧИ ГЕРМАНИЯ,АМИ ДРУГИТЕ.ЗАТОВА И ВИДНИ НАШИ ДРУГАРИ СЕ БОРЯТ В СЪЮЗ С ТЕХНИ ПАРТИИ.

24

РАЯ

преди 1 година

АА, ще има! То това, което вижда от прокуратурата си стои необезпокоявано, та ще види нещо между редовете! Вие сте си само консуматори, и чувството на хората за липса на правосъдие е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО! Така че, и да си лаем в БГ, и да сме лайкучки нормалните хора си имат доказателства, правосъдие и ред, то нашето бърборене не ги бърка! Просто бърборене нахалост!

23

Кон

преди 1 година

Влизане на България и Румъния в Шенген ще намали товаро оборота на холондските пристанища , защото част от товарите ще минават по пътищата на България и за тях е недопустимо увеличаване на нашият товаро поток

22

Max

преди 1 година

Нидерландия ни спира заради корупцията и върховенството на закона.Те много добре виждат какво се случва тук, и когато си свършим работата тогава ще ни пуснат.

21

аз

преди 1 година

Защо никой не ни попита дали искаме в нато или ес! Не искам и в шенген. Не искам да съм в една компания с наркомани, расисти и сатанисти!

20

Анонимен

преди 1 година

А така Гешев, скарай се на Нидерландците. Та то 50 евро пари ли са? Те толкова взимат ченгесарите за превишена скорост. Няма да обиждаме митничарите се я!?

19

Анонимен

преди 1 година

А такса спокойствие,която БАБХ,събира от зърнопроизводителите и се дава на вожда на герб,какво ще кажеш за нея?

18

Хора

преди 1 година

Не е важно за колко влизат а че влизат, тази мутра защо се прави на луд и приказва глупости.

17

Беновска пипа

преди 1 година

Колко типично за българската прокуратура, за българската съдебна система. Вечният номер с липса на доказателства. Всички виждат с очите си какво се случва, но в съда винаги няма доказателства. Тези номера може да минават тук, но навън хората не са балами. Нищо няма да ни доказват, просто ще гласуват против. А нашите смполитици нямат никакво желание да се борят с корупцията, престъпността, защото са част от тях.

16

Анонимен

преди 1 година

Г-н прокурора не знае ли, че ежедневно каналджиите прекарват стотици мигранти през границата? Да не говорим какви количества контрабанда и наркотици минават. Не заслужаваме шенген.

15

Анонимен

преди 1 година

Е като не е с 50 евро с колко се минава, кажи на Холандия ква е тарифата де.

14

На ти Гешев

преди 1 година

Тайна операция, организирана от Гръцката национална разузнавателна служба (ГНРС) и гръцката полиция през август, включваща двама мигранти без документи, работещи като агенти под прикритие, беше това, което доведе властите до заключението, че членове на четири неправителствени организации, действащи на остров Лесбос, се занимават с контрабанда на хора, съобщи в. Катимерини, цитиран от БГНЕС. Те са граждани на Германия, Франция, Швейцария, Австрия, Норвегия и България

13

Анонимен

преди 1 година

Вето на всичко, идващо от наркоманите от Холандия!

12

Анонимен

преди 1 година

А каква беше тарифата на командира на граничен участък Малко Търново и другите арестувани? Те на каква тарифа пропускаха талибаните? Вчера пак там тези с линейката на каква тарифа влязаха?

11

Анонимен

преди 1 година

Тоа па, все едно някой някъде го бръсне за слива, че щял нещо да изисква.

10

Възраждане

преди 1 година

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!

9

Анонимен

преди 1 година

На Гешев винаги мога да му дам доказателства. И не само за границата. Този като седи там и се занимава с кокошкари и то постфактум, колкото да симулира дейност, да не мисли че хората не виждат подкупите и бездействието? Прокопиев отдавна трябваше да е с обвинения. И много други.

8

Анонимен

преди 1 година

Правилно, щом некакъв си холандец твърди нещо, да го докаже ... А ако не може да престане с изнудването

7

Анонимен

преди 1 година

Чийо е задължението да доказва в тази държава?Чийо е задълженето да предоставя валидни доказателства в тази държава

6

Анонимен

преди 1 година

4 хубава ирония