165

btw

преди 1 година

Добър отговор !

164

Ь

преди 1 година

Доказателства да търси в гранична полиция, как преминават и някои ги хващат чак в Бургас, по магистралата та дори в София и след нея.

163

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак искал доказателства... Абе тая прокуратура не знае ли как се събират доказателства? Каскета само мрънка, циври и току иска доказателства, което по същество е неговата работа. Гешо каскета - единственият прокурор в света, който няма нито един осъден в кариерата си.

162

Анонимен

преди 1 година

До фактология.. Алоо , каква ти Истамбулска Конвенция , ... Турция отдавна се ОТКАЗА ОТ ИК ...

161

Анонимен

преди 1 година

Народа в Бг може да лъжете , но вече има други които не можете да излъжете . Вместо да си направим САМОКРИТИКА , то ние пак търсим някой да ни е виновен .Е Путин тоя път не ни е виновен !!!

160

Анонимен

преди 1 година

Kak nama dokazatelstva ..kakvi golemi turski tirove s nezakona stoka preminavat ot bilgaria do germania kak stava tova. Ush sa kargo kakto I koli s nezakoni stoki

159

ДжоБаеца

преди 1 година

Навсякъде е пълно с комунисти корумпирани. Това е истинската причина.

158

Анонимен

преди 1 година

Те на тая прокуратура, какви ли не и доказателства са давани, все не и стигат да обвини. Сумати журналисти си направиха портфолио от различни разследвания, на прокуратура все нещо не и достига, все някой и е виновен. Виж ако трябва да обвиниш обикновен чеовек, се избиват да дават интервюта как закона трябва да е над всичко.

157

фактология

преди 1 година

Когато се подпише ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ще влезем в Шенген. Хърватия и Румъния още преди 5 години я приеха ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

156

Чочо

преди 1 година

Абе,това не е ли работа на Гешев да го докаже?Пак другите да му свършат работата.

155

Анонимен

преди 1 година

Ипак , и пак стигаме до наследството от герб .

154

Анонимен

преди 1 година

Ще ги осъдим , защото българската граница не се минава с 50 Евра , а със 10 евра !Нидерландия да си корегира изказването .

153

Кире

преди 1 година

Е 3 *** полицаи жертви малко ли са. Наистина ли искаш да ти пратят 70000 сириици минали през БГ, за да се заселят на запад :) Или просто не вярваш да е толко евтино? То и намен ми се струва малко тънко 50евра, за повече съм чувал, дооста повече.

152

:)

преди 1 година

Испанската прокуратура, като даде, та какво :) Още ги превеждате :):):) А турския доклад помниш ли, каскет :)

151

50 ЕВРО БАНКНОТА

преди 1 година

НИ СПРЯ ЗА ШЕНГЕН

150

ЦЕЛИ ДВАМА ОСЪДЕНИ

преди 1 година

ИМАМЕ > ВАЛЬО ТОПЛОТО и ИВАНЧЕВА

149

Mopcku_

преди 1 година

Самият Гешев е най-добрият пример защо Нидерландия не позволява влизането ни в Шенген. На чело на правовата ни държава стои инсталиран престъпник, който на галено нарича началника си "Шефе". И Гешев и Борисов и Доган и Пеевски и Данчо Ментата и Деса Лесната и Биков и още една камара народ трябва да са на подсъдимата скамейка, ако имахме правова държава.

148

стоян

преди 1 година

Гешев да каже защо вече 33 години няма осъден нито един едър политик,олигарх или магистрат.Да не се прави на луд.

147

Augusto Pinochet

преди 1 година

СПОРЕД БЕЗДЕЛНИЦИТЕ ОТ МАХАЛАТА КОИТО СИ НАКУПИХА ХЛАДИЛНИ БУСОВЕ - ТАРИФИ - 100/150 Е ЗА ПРЕКАРВАНЕ ПРЕЗ ОГРАДАТА И ПОСЛЕ ИДВА ТЯХНАТА ЧАСТ ПО 1 ЕВРО НА КИЛОМЕТЪР НА ЧОВЕК ОКОЛО 360 ЕВРАКА НА ЧОВЕК. ПОНЕ НЯМА БЕЗДЕЛНИЦИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

146

Тон

преди 1 година

Единият краде пари от пътища и нищо, лице на Европа, друкият лъже, нарушава конституция, предава България и нищо, как искате, хората да гласуват! Целият ЕС е корупция, лъжа, измама, манипулация, пирамида. Този уродлив съюз ако се доразвие ще надмине фашизма защото това което е вътре в него, не е онова което се показва и говори!