65

Мишо Бирата

преди 1 година

Каскет - па като чуеш и припомниш разговорите...и видиш снимките на ЧЕКМЕДЖАН..и като си спомниш конкурса .. с началника ти : кой е по по най..са праи на луд...минеш накратко през разпределителя на порции..и КОЙ милиардера с опел кадет ..спреш се на КПП -та Росенец и так дале..за дребните мошеници и схеми за УСВОЯВАНЕ на европейски и национален многомилионен ресурс - то не стига мястото тука..

64

до 81

преди 1 година

Ама нищо не си разбрал. Става въпрос, че от преминалите границата само 40% са регистрирани. А почти всички минават вече през коридора Турция - България. Което пък означава, че повечето от тях са преминали чрез корупционни схеми. Както се доказа тези схеми няма как да се случат без МВР и Гранична Полиция. Иначе никой не може да ги спре тези хора, а и не искат това от нас.

63

Митничар

преди 1 година

С банкнота от 50 еро се минава границата на капитан андреево, което не е най-голямата тайна. Холандеца е прав от негова гледна точка, но пък ние сме прави от наша. Проблема тука не е кой от къде ще мине и за колко, а дали въобще България има място в ЕС, като пълноправен член. Изпълнили сме всички изисквания но солидарност към нас няма повече от 10г. ни блокират, какво правим в ЕС - скъп ток, намаляващо население и т.н.

62

Анонимен

преди 1 година

В т.н Европа цари страшно лицемерие. От една страна се правят на велики либерали човеколюбци и канят всякаква сволооч да им дойде на гости. И когато цяла Африка се напъне на границата, българите сме виновни, че не я пазят. Ами нали сме солидарни във всичко - ако толкова се държи границата да е непропусклива - да дадат хора, оборудване, пари, да се изградят бетонни съоръжения, картечни кули и да почваме да стреляме на месо по всеки припарил. И доживотен затвор за каналджиите. Така се пази граница

61

Анонимен

преди 1 година

МАРК РЮТЕ НЕ УВАЖАВА БЪЛГАРИЯ !!! НИЕ ДА НЕ СМЕ ПОРТИЕРИ В АМСТЕРДАМСКИ БАРДАК БЕ РЮТЕ, ЧЕ ДА НИ БУТАТ ПО 50 ЕВРО?! ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА МИНИМУМЪТ Е 500 ЕВРО !!!

60

Много има за пандиза

преди 1 година

Хубаво би било да сме в Шенген, но в момента ще ни стои като на свинче звънче. Корупцията и беззаконието в нашата татковина са факт и го използват и приятели и врагове за свои цели. Но как да се сърдим на холандците, като си знаем хала. И Гешев в момента ме подсеща за поговорката "хем нас ран, хем го лям". По-добре да си трае, че и той е една от причините да не сме в Шенген, а ми се прави на герой.

59

Анонимен

преди 1 година

Без проблем ще вземат да направят едно контролно минаване за 50 евро.

58

Анонимен

преди 1 година

ХЕЙ ДРУГАРЮ С КАСКЕТА, КОЕ ПРАСЕ УМЪТ ТИ ОПАСЕ ?!!

57

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия играе страхотен футбол, ние само цвърчим.После ще искаме самолети от тях.Айде оправете си тона и си вижте държавата.Всеки ден именно политиците ни сами я компрометират, после повторено от някой на запад същото, и му се сърдят.

56

Дам

преди 1 година

Да пращат екипи от Унгария и ще видим колко бежанци ще преминат границата

55

Анонимен

преди 1 година

Когато достигнем икономикаата и стандарта на живот, тогава можем да съдим Нидерландия. Смея да твърде, че дръг дилърството е в пъти по-голямо у нас, отколкото там. Забележките към тях са повече от нелепи.

54

Анонимен

преди 1 година

За 12г мутрите ни направиха една от най-корумпираните страни в света заедно с този прокурор на снимката, хората виждат всичко това, На Румъния от 2011г и дишаме прахта, но няма друго какво да се очаква, когато на власт бяха измамници. Сега пак се натискат да идват, но този път не държът МВР и ще ядат сопите!

53

Мехмед

преди 1 година

Телената ограда не върши работа, а освен това в района на Странджа, по река Резовска границата преминава през гористи и обрасли с храсталаци терени и е много трудна за наблюдение. Може би трябва да се създаде обезлесена зона покрай границата широка около 1-2 километра и едва след това да се построи бетонна стена с наблюдателни кули и термални камери, дронове, повечко персонал и така....

52

Жоро

преди 1 година

Нищо му няма на Гешев. Васил Божков не можа да повярва, че му разтуриха *** и плати протестите. Оттогава всичко в върви назад.

51

akud

преди 1 година

а това не е ли началото на изнудването срещу България. да пусне северна македония в европейския съюз без признаване на българите в тяхната консумация .срещу пускане на нас в шенген????????

50

Някой към 66

преди 1 година

Явно имаш още да учиш. Границата на Холандия на горният край с Германия служи за нарко разпространение без 50 евро даже. От къде се снабдяват наркоманите в Emden на горният край. Ами даже и наши ромейчета ходят до там и в баварско носят.Да те говоря, че никога няма да ни допуснат да сме им равни. Старите глупости в новото време място нямат. Ще трябва политиците да израстват по- хитри и умни и по прикрито ако искат да ни има.Проблема на тези страни е, че акъл им дават много чужденци и ги съсипват

49

Пена

преди 1 година

Гешев не се прави на глупав - той Е глупав! България и нейната съдебна система е най-тъжното комедийно шоу в цяла Европа!

48

Анонимен

преди 1 година

Тук не става дума изобщо за бежанци, България я лапна много голяма акула - глобалистите и държавите няма да ви се доверяват и ще странят от вас като от прокажени! Това е! Сега ще го ядете!

47

Анонимен

преди 1 година

Гешев да внимава какво си пожелава, да не се огранизират големите началници и да минат границата нелегално и за по-малко пари. Едно време беше рисковано на брездата, сега най-многото някое диво пpа ce да те подгони или някой пийнал граничар да се самопростреля.

46

Някой към 65

преди 1 година

Абсолютно точно