69

О хо хо

преди 1 година

Кирчо е едно зализано кенгуру с диплома! Няма Капацитет , НЯМА ДАЛНОВИДНОСТ! ГОЛО ОВНЕШКО НАПЪВАНЕ С *** ЕНТУСИАЗЪМ! НО САМО АКО ТОЙ Е ОТПРЕД!!!

68

Анонимен

преди 1 година

То политиците ни ако имаха топки щяха да блокират решението за тавана на цената нефта на ЕС, докато не ни вземат в Шенген, варианти много, ама нема ора, само мижитурки продажници.

67

Михаааал

преди 1 година

Кирооооооооо, само Ти си причината никой друг, ама никой друг. Дано Петко ти го каже че си абсолютен некадърник.

66

Пеевски

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС и БСП 32 години кражби на народа и държавата. Тези партии са лешояди *** прецакват България винаги. Народе събоди се овцете спат

65

Анонимен

преди 1 година

Ако на народа не му дойде акъла и сам не измете гербавите от политиката и властта,нищо добро не ни чака.

64

Истината

преди 1 година

КИРО И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ РЮТЕ, С КОЙТО СИ СПОДЕЛЯ! КИРО ГОВОРИ АНГРО ПРОТИВ ВСИЧКИ ОСВЕН СЕБЕ СИ! НЕ СТАВАШ, КИРО, ОГРАНИЧЕН ИНФАНГИЛЕН ПРОФАН СИ. ЖАЛКО ЗА НАС!

63

Никога ГЕРБ ДПС БСП

преди 1 година

Тези партии манипулират изборите за кмет и парламента и европейски парламент. 32 години кражби на народа и държавата и общините и народа страда и избягаха по света заради тези БСП и ДПС и ГЕРБ

62

32 години стигат

преди 1 година

32 години стигат лъжи за това да сме на дъното на Европа по всичко. Каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата и всички останали които крадяха България през прехода и олигархията съсипваше България. границата с Турция магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари. България е *** и Пеевски и Бойко и всички го знаят по света. Затвор за ГЕРБ ДПС и БСП 32 години кражби от народа

61

Анонимен

преди 1 година

от кирово-асеновото управление ще запомним с двойно и тройното поскъпване .само Възраждане е алтернативата

60

Анонимен

преди 1 година

Много добре знаете че Тиквата е виновен. Киро управлява 6-7 месеца, Тиквата 12 г

59

Анонимен

преди 1 година

Тоя срам няма ли бе? Ужас! На това ли ги учат в Харвард ? Бели лъжи? Или просто лъжи?

58

Ралица

преди 1 година

КИРО СП.И ЧОВЕК СПРИ МАНИПУЛАЦИИ ИЗМИСЛИЦИ ВИКОВЕ СПРИ ПРИ СЛАВИ СИ МОЖЕ И ОЩЕ ДА ПИША НО ЩЕ МЕ БЛОКИРАТ

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КАКЪВ ЩЕ ГО ТЪРСИМ ВЪВ ШЕНГЕН СЪС 350 ЕВРО ЗАПЛАТИ И 250 ЕВРО ПЕНСИИ. А ЕС Е КАТО СССР ДНЕСКА ГО ИМА УТРЕ ГО НЯМА. СЕ ЛЯ ВИ.

56

Киро Ментата

преди 1 година

Кире, наслушахме се на лъжи и глупости от вас ( ПП и ДБ) за хартията , пък то в Цяла Европа се гласувало само с хартия !

55

Сега

преди 1 година

всички ще използват случая за политически дивиденти и на всеки винаги ще му е виновен управлявалия преди него. Това го слушаме вече 30+ години и става само по-зле. Тези заслужават само на кол!

54

Браво на ПП

преди 1 година

Европа не ни желае заради хартиени бюлетини и БСП ДПС ГЕРБ които 32 години стигат лъжи. Тези партии манипулират изборите за европарламент и кмет и парламента и всичко останало което носи пари магистралите тунелите евро фондове и програми и проекти и Европа го знаят че 32 години корупцията в България и съдебната система е подчинена на тези партии в парламента ДПС ГЕРБ и БСП

53

Ти ни предаде

преди 1 година

през цялото време дрънкаше из Европа, че сме най-корумпиранта държава и не е ясно какви още поразии си направил. На всичкото отгоре сте си приятелпета с нидерландеца и много вероятно да си ни очернил още повече...

52

Анонимен

преди 1 година

Кирооо, абе стига вееее. Върви гледай някой мач. Баси - луд умора нема/

51

Крадци от ПП

преди 1 година

Пустата му хартиена бюлетина, според мошениците от ПП тя сигурно е виновна и за войната в Украйна, ама истината е, че вече не могат да крадат изборите с флашките !

50

ПИАР

преди 1 година

Ако Петков чете този пост да знае,че трябва да махне Найо Тицин за пиар."София 1000" няма да помогне на Промяната да имат широка електорална подкрепа.Иначе е прав за шенген.12 г. при мирно и спокойно време ние не доказахме на ЕС,че искаме да живеем в нормална д-ва.Щом ГЕРБ е първа пол.сила,Радев-президент, Гешев-гл.прокурор ще продължаваме да живеем бедно и нещастно,а популисти като Възраждане ще мътят главите на тъпанарите,които стават все повече.