169

Майна

преди 1 година

Плюенето на Киро в чужбина даде ефект!!!! Сега Точно Тоя вика: Ми беше заради съседа, не заради мен! Ха ха ха ха! Хем лъжец, хем интригант, хем Нагъл до Безсрамие! БРУТАЛЕН ШАРЛАТАН!

168

АМИИИ

преди 1 година

КОЙ ЗАКРИ ГРАНИЧНО УПРАВЛЕНИЕ " БОЛЯРОВО" ?? НЕ БЕШЕ ЛИ КЪЩИЯТ КИРИЛ ПЕТКОВ И НЕГОВИЯ УМНИК БОЙКО РАШКОВ???

167

69

преди 1 година

Тая "Умньо" заради бълхата изгори юргана.

166

Ники

преди 1 година

То да беше само това, магнитски, орден Стара планина, още куп недорозоненив в една правова държава

165

а и

преди 1 година

тези известия кой ви ги иска уж се изключват ама не и не и не ДГДтези реклами за чий изскачат пречат на четенто???

164

ало днеса

преди 1 година

Писна ми от вас, кога ще си оправите сайта, никакви лайкове вече???? Подрежане от стари и нови коментари кога? другите сайтове отдаааааавна имат тези екстри. Не може да се четат коментари окоито са авносилни защото няма лайкове. Рече и излезе!

163

1234

преди 1 година

Не Кирчо, Ти си виновен, не е нито Росенец, нито К. Андреево. По твоето управление навсякъде по чужбина ни плюеше, има и записи.

162

ИНТЕЛЕКТ 2022

преди 1 година

НИКОГА НЯМА ДА ДОГОНИ ИНТЕЛЕКТ 1922......КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ПРОМЕНЕНИТЕ 5G, TIC TOK ПОПУЛАЦИИ..??

161

Интелект

преди 1 година

Всичко зависи от интелектуалното ниво на нацията. Само да припомня,че ние българите,нямахме : дисиденти, Солидарност, Пражка пролет или въстание е Будапеща,нито разстрел на партагеносе. Затова,ако се вярва на Библията...след 40 г.може и да има промяна,останаха още седем. А в момента...осмиваме дипломирани в Харвард и обожествяваме завършили ЮЗУ, Библиотекарски институт и "правистите" от Симеоново. Е,няма как да станем нормална държава при тези дадености.

160

Анонимен

преди 1 година

Кирчо като каже добро утро гледам стъмнило ли се е вече

159

Литмус

преди 1 година

И днес йощ Балканът,щом буря захваща-спомня тоз ден бурен-денят във който,на парапета Лена се надупи,а Киря изотзаде, полата и повдигна, и белите пухкави кълки поомачка! Шуми и препраща,славата му дивна,като някой тек- от к_рва на к_рва..и от век на век!!

158

СРС

преди 1 година

Антикорупционният Петков се прегръща с корупционната затворничка Иванчева, с паричките на олигархичните кръгове. Лицемерчета жалки, ненавиждах ББ, но вие го надскочихте в лъжите и мишкуването.

157

ВИДЯХМЕ ГИ ПП

преди 1 година

ВДИГНАХА ИЗКУСТВЕНО ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ И НИ ВЗЕХА ВСИЧКИТЕ ПАРИ, ЗАДЕЛЕНИ ЗА ЧЕРНИЯ ДНИ...АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ТЕЗИ... ПП +ДБ +БСП ..

156

Никога ГЕРБ ДПС БСП

преди 1 година

32 години стигат корупцията съсипва България заедно с Радев и Пеевски и Бойко Борисов на среща в Росенец послучай победата над България.

155

Пеевски

преди 1 година

БСП ДПС ГЕРБ фалшифициране на изборите им гарантира влизане в парламента и управление на 32 години стигат лъжи. България е на последно място в Европа заради тези БСП и ДПС и ГЕРБ Боко тиквата и Пеевски и Доган и Нинова. Корупцията

154

Никога ГЕРБ ДПС БСП

преди 1 година

32 години стигат лъжи на старите партии които крадяха България през прехода и олигархията съсипваше всичко което носи пари. Каскета които пази олигарсите замесени в магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция за това България е на последно място в Европа заради корупцията по високите етажи и общините за което се борят всички от прехода. Съдебната власт е подчинена на тези партии ГЕРБ ДПС и БСП 32 години стигат

153

Анонимен

преди 1 година

208 прав си. Но забрави да кажеш, че нямаше да ги има и Кире и Ристьо, като достойни синове на тия дето трябваше да бъдат лустросани.

152

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в Шенген защото ти и твоите жълтопаветничета клепате държавата на всякъде майкопродавецо! В името на това да си във властта изля толкова гадост върху държавата, че сега всички смятат че сме Африка! И това го направи ти. Само като си спомня вашите клакьорки колко помия изляха върху народа във форумите у нас и по света. Мразим ви безплатно за това че хвърляхте кал по България. И ще ви го покажем. Обещаваме.

151

Кон

преди 1 година

Всичко което се случва тук е поради една причина : Нямаше лустрация и нямаше да има Борисов, Цветанов, Г.Марков, Гешев , Кошлуков ,всички тия *** и паразитки . Защо никой не говори за Чехия например

150

Нов

преди 1 година

Коро ЧНГ и ДГД.