89

Обективно

преди 1 година

Преди време прочетох, че през 2021 год. Ели Кордева има среща с духа на Ванга и тя е казала, че ще чакаме още 3 години за да дойде хубавия живот в БГ. Това прави И 2023 год. Който иска да вярва!

88

Анонимен

преди 1 година

За жалост има хора, които приемат тези твърдения за верни. А истинските причини са в безобразията на всички народните "избраници" вече 32 години

87

Анонимен

преди 1 година

Че няма да ни допуснат до Шенген беше ясно.Магарето го търсят само за работа.Не ми е ясно защо ние се напъваме толкова да спираме мигрантите.Те така и не остават у нас ?!

86

Ддд

преди 1 година

Пак гласувайте за тези предатели от ПП.

85

Гара Неизбежна

преди 1 година

Брулени хълмове, сагата на семейното Опг ПП поне траеше само 6 месеца.. Циркаджии, а мислих че ще ги траем 4 години, Слава Богу , Не..

84

Бивш

преди 1 година

Някои казват - да ги изметен тези. Споко,веднага ще дойдат нови,че и по лоши.А сега за мотивите,защо сме още в блатото: България се ръководи от силови групировки. РЕП-тата не са на Чехи Германци и Австрийци а Руски. Доган обслужва чужди интереси.Работниците ги водят на 4 часа и им осакатяват пенсиите. Изнасят се дърва на поразия а за народа няма.Банките обслужват вражески интереси. Мобилните оператори са чужди. И още 35 пункта. Дреми народе,щи ти излезе солено!!

83

Ралица

преди 1 година

КИРООО СПРИ ДА МАНИПУЛИРАШ СПРИ КИРО А ГЕШЕВ СПИ ЗИМЕН СЪН

82

Натали Трифонова

преди 1 година

Петков е най-бързия политически труп

81

Анонимен

преди 1 година

Карбовски направил клипче в тубата за журналистиката . На журналистите вече нямало да им нареждат кво да пишат варненските мутри :))) собствениците демек ;) Сами не си вярват евроатлантиците . Пак лъжи от Брюксел ино .

80

Амеба

преди 1 година

Изчезни бе *** стана за смях вече не знам пред кой ли не. Имаме си Мистър Бийн в българския парламент довлечен и набутан от Рубаки!

79

А бее

преди 1 година

Добре ни излъга синчето на ДС агента - татко Петко. Сега е късно да ревем!

78

О хо хо

преди 1 година

Кирчо не е просто самовлюбен, той е НАРЦИСИСТ - ЛЕЧЕНИЕ МУ ТРЯБВА!

77

взвд

преди 1 година

никаква еврозона и никакъв шенген

76

До 95

преди 1 година

Къде?

75

До 89

преди 1 година

НАЙ- ГОЛЕМИЯТ НЕКАДЪРНИК В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ПАРАШУТИСТ, СПУСНАТ ОТ КАНАДА И ДС БАЩИЦАТА МУ! ЗАБИ НИ В ЗЕМЯТА!

74

Клошар

преди 1 година

Единствено тоя от снимката е причината за забраната.

73

Bg

преди 1 година

Може и за добро да е, но нека има достоен отговор, вече 10 години ни блокират, да наложим санкции на Холандия и да изгоним холандците от България, затваряме холандското посолство. Иначе да какво общо имаме ние с наркомани и извратеняци- ние сме православни, при нас наркотиците и лгбт-та са забранени

72

Епа

преди 1 година

Канадски психопат .

71

Minuva42

преди 1 година

Виждам само един самовлюбен национален предател с микрофон.

70

Анонимен

преди 1 година

Всички политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения, обшо взето навсякъде, а официалните лица, от своите тронове в парламента, не само не повдигат въпроса пред Конституционния Съд, но и приемат за нормално работен език на международни срещи в България да е английски. (По Конституция официален език в България е български)