109

Анонимен

преди 1 година

На ЧЕКМЕДЖАН , ДОГАН ,"КОЙ" , Г-ЖА ТРАНСИМПЕКС..ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ..ПРА..ПРА ..ВНУЦИТЕ ДОРИ - ОТ ЕВРОСЪЮЗА..ПРЕЗ ЩАТИТЕ ТА ЧАААК ДО АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА СА ОСИГУРЕНИ - СВЕТЪТ ИМ Е МАЛЪК.МИЛИАРДЕРИ ..МУЛТИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИОНЕРИ .."ПОЛИТИЦИ И ПАРТИЙНИ СЪЗДАТЕЛИ И ДЕЙЦИ - ПРЕЯЛИ ОТ СХЕМИ ВЛАСТ И ПАРИ "..БИЛИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА..ПЕНСИОНЕРИТЕ ..СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ..ЗА ЗИМАТА ..ЗА ЖИВОТА И Т.НВЪХ МАРИ МАЙКО..

108

Граничар

преди 1 година

Никакво заминаване или измитане за Про100 Киро !!! Направо в затвора му е пътя !!! Толкова унизена България никога не е била ! Дори през турско робство са говорели за България уважително !

107

Специалист

преди 1 година

На това канадско,*** *** няма ли кой да запуши устата с нещо смрадливо ? То бива овчарлък, ама стига са ни вземали за овце ,бе !

106

Ангелов

преди 1 година

Тоя съвсем е изтрещял!

105

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в шенген защото нормалните държави виждат , че България се управлява от крадливи зеленчуци !

104

Анонимен

преди 1 година

Тоя ку.ку.ндел уж беше приятел с Рютето, или май само са се разминавали по коридора в Брюксел

103

Любомир

преди 1 година

Ако в началото на престоя си в България Кирил Петков спечели симпатиите ми, макар и за кратко, вече категорично съм убеден, че този човек има сериозни психологични проблеми и комплекс за малоценност, може би оформен от баща му в тийнейджърските му години! Този коментар отново ме убеждава в неговите инфантилни прояви, които вече започват да стават перманентни!

102

Анонимен

преди 1 година

Защо холандците не искат афганистанските, мароканските бежанци да пристигат при тях без гранична проверка? Това ли им е демокрацията?

101

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в Шенген заради Киро, Кокорчо и прас.ето Рашков!! Убихте държавата само за година и половина!!!! Уб.итаци скапани!! За бесилка сте

100

Анонимен

преди 1 година

Бойко не вярва на машините. Обича да брои в брой бюлетините. Чувалите с пари и чувалите с бюлетини са сигурна работа. Можеш да ги скриеш, можеш да ги откраднеш. Няма по-сигурно от кеша бюлетини.

99

Анонимен

преди 1 година

Еее я по спокойно вече, Бойко Рашков ли са искали от ЕС? Затова ли толкова държахте той да е на чело на компи? Няма такава работа, която само един човек да може да свърши!!! Или заданието е било по-сложно?

98

до 120

преди 1 година

затова ли при тях се ширеше спекулата и цените станаха двойни ? хаха това ли е умното на ПП-пазаруваме продажници

97

Анонимен

преди 1 година

Няма ли гражданско общество в тази държава, което да потърси сметка на родните политици защо не ги пускат в Шенген? Вие европейски народ ли сте или сте африканска бананова република? Във всяка една европейска държава хората щяха да се разбунтуват срещу подобен провал на политиците им и да им потърсят сметка.

96

Анонимен

преди 1 година

Глупости, Кире, не влизаме защото се изпотрепахте да направите Радев президент. Крим наш и затова Шенген не е наш. Вие и умнокрасивите сте виновни за положението днес.

95

Анонимен

преди 1 година

За кой ли път "свестните у нас считат за луди" (Ботев). Много показателно за България. Аха да стане нещо хубаво и айде пак в калта. Загубен народ, който все иска нещо да стане, ама го е страх, да не би нещо да стане.

94

Анонимен

преди 1 година

Деса Премиереса Дуловска. Честито на всички гербодепесари за непогрешимия избор на Вожда. И магаре да е, ще го подкрепят.

93

Анонимен

преди 1 година

пп е единствената партия в бг с малко по-високо средно iq от останалите. и за това дразнят толкова. и не можете да ми слагате дислайкове яд ли ви еееееее хахаха

92

Анонимен

преди 1 година

Когато мигранти се разхождат свободно в цяла България и се гонят с полицията по Околовръсното на София всички Шапкари мълчат. Все някой друг е виновен.

91

jo sy

преди 1 година

Ако цената да влезем в Шенгвн е вие да се върнете на власт по добре никога да не влизаме!!!

90

НАРОДЪТ

преди 1 година

КАТО ГО ВИДЯ ТОЯ - СМЕНЯМ КАНАЛА! И ПУСКАМ КАЗАНЧЕТО НА ТОАЛЕТНАТА!