149

12346

преди 1 година

ТОЗИ Е мръднал от всякъде

148

Балъци дигитални

преди 1 година

До Анонимен Само бойко ще ни спаси!! не току така управляваше 12 години! киро и половин година не изкара... направо срам и позор за харвард, че дава дипломи нап такива ментета...

147

Анонимен

преди 1 година

Работя с много хора и всеки псува ГЕРБ, не знам как ги печелят тия избори.

146

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за ПП, пуснали от лъжци, мафиоти и мошеници. Едни и същи мутри по телевизиите поне от десетилетие. Как искате да се оправим. Ако пак ГЕРБ спечелят, ще има бунтове по площадите. Не ви щем.

145

баба мара

преди 1 година

заради разни парапети не ни приемат никъде хора без морал кои ги уважава

144

Анонимен

преди 1 година

203 С Кирил Петков още повече, няма да стане. Петков е жалък политически брокер в един корпоративен проект, какъвто е ПП. Интересите на държавата чиято история и география не познава впрочем, /учи ги в движение, лошо при това/, не го интересуват. На преден план са личните му интереси, които за да изпълни, не се колебае да служи на чужди интереси.

143

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в Шенген заради търговията на Киро ментата с кодове. Преди бе пазар на депутати, дори беше явен, без срам и отговорност. Няма по-голяма корупция от търговията с гласове, чрез предлагане на кодовете, при наложени условия. Разкритията на Свиленски БСП, за сравнително предложения на Кирил Петков ни пратиха в листата на корумпираните държави.

142

Анонимен

преди 1 година

Докато има ГЕРБ,БСП и ДПС ,България ще бъде зле.ЕС допусна грешка като допусна Нас в ЕС нереформирани.Това е причината да имаме мафия на власт над 15 години и само крадене на Евросредства.Ако бяха изчакалинда ае реформираме,сега вече да сме в Еврозоната и Шенген и да сме с по-висок стандарт и от Гърция и Полша.Но сега е това което е.Ние се разпадаме и може да ни махната ит ЕС,което е цел на Борисов и Радев.Само тогава няма да влязат в затвора.

141

Анонимен

преди 1 година

Болезнено е прав!!!

140

Анонимен

преди 1 година

България има русофилски елит.Част от него е корумпиран и безпринципен.Борисоф ще прави услуга на всеки който му направи за подарък на рождения ми ден кюлчя злато.Доган ще води политика на разпад на държавата докато е жив.Това му е заръчано от КГБ.Има и личен мотив.Омразатс му към всичко българско.Ердоган толкова не мрази България колкото този турчеещ се ци* Габон ...

139

възрастен

преди 1 година

Много е инфантилен този човек бе !?Ами тя шефката на лудницата е права че е като малко детеГовори нерепости и измислици от както се появи и сам си вярва .Добре че го спряха че още бели щеше да направи.Такива Остап Бендеровци нямат място във власта!

138

Анонимен

преди 1 година

До 109...Тия полицаи ги обучаваше Борисоф и ГРОБ.Така ги обучаваше.Да бият беззащитни студенти по мирни митинги.Да пазят крадците в Народното събрание от гнева на хората.Да пазят депутатите от гражданите .Така ги обучи , че в ситуация пред реална заплаха не знаят какво да правят.Нямат никаква организираност .Никаква подготовка , дори екипировка Защото не срещу мутри използват сила.А срещу невъоръжени граждани.А сега , когато се стреля стоят като манекени.И мишени.

137

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в Шенген,защото фабриката за тpoлове на Кирчо не спира да бълва слухове как митничарите ни пускали срещу 50 евро.Ако имат доказателства да се обърнат към службите и да се действа,а не да разпространяват клевети без покритие,за да печелят политически дивиденти...Наши полицаи умряха докато ни защитават,а тея се скъсват да говорят измислици...Като Кирчо потвърждава един вид никога ама никога няма да влезнем.

136

Няма как

преди 1 година

да стоим разкрачени, с единия крак в Брюксел, втория в Москва и третия в Истанбул!

135

Анонимен

преди 1 година

България не влиза в Шенген заради ,,Хидроинженера"...А за младите гербаджии , и калинки от ГРАБ ,нека знаят кой е главния ,,Хидроинженера " в България...АХМЕТ ДОГАН.Същия който построи Парк ,,Росенец".Същия , който взе ,,Златния резерв " на България и ТЕЦ Варна.Същия който получи милиони през фирма , от българския данъкоплатец за измислен проект .Нима Запада това не е чувал.Или не знае за ,,Златното шкафче" на Борисоф Пълно , заради услугата ,,Турски поток." Който сега доведе войната и разрухата

134

Анонимен

преди 1 година

АБЕ СТИГА С ТАЯ МАНТРА В ЕВРОПАТА НЯМАЛО МАШИНИ,НИЕ ЕВРОПА ЛИ СМЕ ?там никой не си дава гласа за 20 евро,срам и позор

133

Спяс

преди 1 година

Кефи ме Киро като реве и се вайка. Значи посоката е правилна. Браво на г-н Борисов!

132

Омонимен

преди 1 година

Всички го плюят този на снимката, а от къде толкова гласове за ПП, аджеба!? Май машинарийките доста им помогнаха, че и мъртвите събудиха с неистовите си писъци за хартиената бюлетина...

131

та така

преди 1 година

тоя не е интересен , не си заслужава да го коментираме .

130

Щирлиц

преди 1 година

Наследникът на Желю,който предаде България,като призна Македония,а този пък съвсем я откъсна.