58

Е това...

преди 1 година

...вече беше вицът на годината, ефала Гешев. Щом ти не се сещаш ;) . Апропо, що не питаш Рюте да ти го напише , вярвам ще има кой и на Български да ти го преведе. И ако го препрочетеш 1000000 пъти, може би след 20 години ще проумееш защо ни се случи това ... поне се надявам...

57

Анонимен

преди 1 година

Колко жалко същество е Иван Гешев

56

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами има причина, няма нация която е склонна да се самоунищожава така като България, след цялата пУмия която се изля от кирчовци, кокорчовци, мравояди и гномовете им, адвокати на мутрите и чалгари, образа на България придоби сатанински характер, то не бяха кулажи на кюлчета и чекмиджета, оказа се че тук има людоеди които ядат хора, изнасят с пари от магистралите в чували натоварени в мистериозни тирове, комунистическите милиционери сътвориха епос от това под юмрука на кремълските парашутисти.....

55

Анонимен

преди 1 година

Каква трета световна, те нямат топла вода да се подмиват, трета световна война ще водят. Просто няма да има Шенген и толкова.

54

Анонимен

преди 1 година

Аз познавам вече над 10 Путинисти.Те ме смятат за близък понеже не споря с тях,а само потвърждавам тяхните думи.Само си ги набелязвам.При подходящо време ще.....

53

Рюте

преди 1 година

Аз се сещам за поне една причина, Гешев ...

52

прави са от ЕС

преди 1 година

Ние българите сме пpocTи, не им трябват пpocтаци в цивилизоавана Европа.

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма да допусне от ново грешка.Не трябваше да допусне БГ без съдебна реформа в ЕС.Ако не бяхме в ЕС сега нямаше да има ГЕРБ,купена прокуратура и съдебна система,щяха да направят реформи и народа щеше да е свободен от всичко което виждате сега:ГЕРБ(Мафиоти),Популисти,Патриоти популисти(Путинисти),БСП,,Слави (анти-Българин продажник).Щяме да сме поне на нивото на Полша.А те са в пъти по-добре от нас.Сега вече щяхме да сме в Шенген и В Еврозоната.

50

Анонимен

преди 1 година

Поражението на НАТО в Украйна показа, че западният свят не е в състояние да контролира ситуацията на планетата.

49

До 74

преди 1 година

Какви визи, какви 5 лева? Да не си руснак?Визите за Сащ не ме интересуват!

48

Анонимен

преди 1 година

Хибритките на Путин пречат на България да влезе е Шенген, инача на запат нас българите много ни уважават и искат да ни земат, но русифилите пускта хибритки и пречат да ни земат.

47

До 66

преди 1 година

Затова и предлагам Стрелба на месо! Или обратното - организирано извозване срищу добро заплащане до вътрешността на ЕС! Да видим тогава кой на кого ще се Моли! :):):) Нужни са Нестандартни Решения!!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Докато в България има русофили и хора които гледат към Русия визите за българите никога нема да паднат.

45

Анонимен

преди 1 година

Руска поръчка сме ние.Политиците ни се управляват от Путин,чрез Ердоган.Бойко ходеше редовно при шефа си.Играта е ясна в БГ:Путин>Ердоган>Доган>Бойко(Нинова,Слави)>Гешев.Няма кам да сме в Шенген и в Еврозоната.Най-голямата грешка на ЕС е бързото допускане на БГ и Румъния не реформирани.Ако бяхме извън ЕС,народа сега щеше да знае и да желае да влезнем в ЕС.Нямаше да ги има Бойко и другите мафиоти,зашото след реформите и лустрацията нямаше как агентите да го сложат на власт този.

44

Анонимен

преди 1 година

Ах да, гроздето е кисело. Нищо че българите ги подридват като мpъсна изтpивалка, те още се навеждат и си обясняват, колко са пpocTи и не заслужават Шенген.

43

До 67

преди 1 година

Ти за един тоблерон си готов да се продадеш, бе! Ами че те са И по- вредни даже!

42

Анонимен

преди 1 година

По времето на Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем, а не да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

41

Еми

преди 1 година

Като нашите Не стрелят, съответно - мигрантите стрелят, прегазват ги и минават! Тук трябва да бъде разрешена стрелбата на месо!!! Иначе няма спасение!

40

Анонимен

преди 1 година

В България няма полиция, прокуратура и съд, нямаме място в Шенген!

39

Св. Бойко Еднокнижни

преди 1 година

Аз отдавна съм в Шенген, за вас не знам.