18

Анонимен

преди 1 година

Едно от условията за шенген е страната да има стабилно, предвидимо управление. А в България от 2 години това условие отсъства...За ЕС в България е настанал политически и уоравленски хаос. Няма как да се доверят на държава в която незнаят кой всъщност управлява.

17

Обективно

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- ГОЛЯМАТА ВЪНШНА ГРАНИЦА ПО СУША ЗА ЕС!!! НОРМАЛНО Е ТУК НАПЛИВЪТ ДА Е НАЙ- ГОЛЯМ! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШИ СТРЕЛБА НА МЕСО ПО ГРАНИЦАТА И БЪРЗО- БЪРЗО ЩЕ ПРЕСЪХНЕ ПРИЛИВЪТ НА МИГРАНТИ! КОЙ ГО МОЖЕ ТОВА??? НЕ Е ЕС!

16

Анонимен

преди 1 година

Нещо гузен ми се види май една от причините е той

15

Елементарно Гешев

преди 1 година

Западът контактува с държавни служители, а не с Мафия и мафиоти.

14

д-р Менгеле

преди 1 година

Чуя ли за гешеФтатура - ръката ми посяка към кобура.

13

Сту

преди 1 година

Една от причините, не виждала причина.Ами, вие не я виждате, ама онези явно я виждат. Все пак във всеки европейски доклад пише, че корупцията процъфтява, че съдебната система е изгнила, че политиците и мафиотите са супер богати, че парите, които ни наливат се губят някъде по пътя и във фиктивни проекти. И ние ежедневно виждаме причина, като разни татуирани *** карат надрусани джипове за по 150 бона и трепят хора по улиците след 50 "проверки" от органите. Ама от Герб не виждат причина...

12

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен13 моа доаш да ми премериш кръвното, каскетинг. не приказвай като се едно до сега си ял ориз с сасаки куджиро

11

Анонимен

преди 1 година

То и аз мисля че съм готов за Университета в Принстън, но от там не смятат така. Казаха ми че не съм готов, изпита ми го показало.

10

читалище заря

преди 1 година

сандец, само не барай коментарите, че едвам ги стегнахме

9

IQ 3.14

преди 1 година

има. проруската ни позиция по въпроса за войната в украйна и абсолютното нежелание на управляващите комунисти и ченгета да окажат военна помощ. лятос, като спрат и европрограмите, щот сме на гол тумбак с чифте патлаци, ше се почне пак мрънкане и търсене на нов месия. и бая хорица дето сега ядат бел хлеб ще спат гладни.

8

Анонимен

преди 1 година

Да бе арабските мигранти плащат да влязат в България колкото струва входа на дискотека в Лондон!! С това ли сме готови за шенген?

7

Хахаха,

преди 1 година

точно гешо да говори за стандарти,баце...

6

Анонимен

преди 1 година

Как да ни приемат в Шенген като знаят че Бойко и Доган контролират наркотрафика през страната

5

Анонимен

преди 1 година

Каскета е една от главните причини

4

Анонимен

преди 1 година

Има, има причина. Феодалният тоталитарен строй и ФатмашкатаВоенна диктатура. Няма Свобода и Демокрация.

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ти си най-голямата причина да не сме в Шенген. Главния на републиката а резултати нулева. Дори Мата Хари не можа да открие. Трагедия. Хората искат резултати а не приказки. След време ще вкарат Северна Македония в ЕС и те ще влязат преди нас в Шенген, както стана с Хърватия. С Винету и сие така ще е, свиквайте.

2

Българин

преди 1 година

Нагляр оставка веднага

1

Дърдоринко

преди 1 година

Не е достатъчно да си убеден.Трябва да направиш нещо по въпроса,като си подадеш оставка.