98

Анонимен

преди 1 година

Тоя не маже с едни ало-имамници да се оправи, а седнал да се дуе. Как едни хора без доходи вдигат къщи палати, защо като ги хванат не се отнема това имущество придобито от престъпна дейност, къде е прокуратурата и не само тези, има много такива.

97

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, точно Гешев да говори че няма причини да не сме в Шенген, единствения кандидат за гл.прокурор, още от тук е видно що за стока сме. Колко хора от властта има затворени от него, Фандъка колко римонти на ремонта прави и нищо, на Капитан Андреево какво стана, за оградата ни с Турция на кого се потърси отговарност, а хилядите престъпници на свобода с ен на брой висящи дела. С една кметица на Младост, която отряза техните фирми да строят, няма как да си изпълнил всичко.

96

Идеалист

преди 1 година

Благодаря на г-н Гешев, който ни отърва от Шенген!

95

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо за гледане ! Разотивайте се ! Хайде , МАРШ !

94

Анонимен

преди 1 година

О.....има една мнооооого голяяяяяяма причина и нейното име е Ива.н Геш.ев, другата е Б.ойко Бори.сов, а тртата Руме.н Р.адев....

93

Случаен

преди 1 година

Колега Гешев - има дела от 2002 година се влачат, включително за откраднато портмоне. Нека си говорим честно, няма ефективност, телефонни измами - спаднали вика. Слагате подставени лица по където трябва, шпиони, има начини, ама друго си е - меките кресла. Разбирам - няма разузнаване, но не е оправдание. Има хиляди примери за държави, където само да направиш нарушение и те санкционират.

92

Анонимен

преди 1 година

България е една скапана държава от която продължават да бягат хората и в която мафията е имала мнозинство през почти цялото време на 32 годишния ни преход.

91

Анонимен

преди 1 година

гешев е една от причините да не се прави пак на по л-уд от ти-квата. а сегатрийте слуги негови.

90

причината е в

преди 1 година

банкя бе *****

89

toti

преди 1 година

Прав си Гешев,ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ и нова конституция за ,,ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ''!!! Видя се ,че не сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА и години се лутаме ,биеме се,разделяме се и ХОРАТА СЕ НАМРАЗИХА,камоли, ако не си от ГЕРБ да си намериш държавна работа,щото всичко е ЗАВЛАДЯНА ДЪРЖАВАТА ,също като в миналото ,ако не си член на БКП !!!

88

шопендар

преди 1 година

гешев се прави че не разбира,че европа иска да види поне няколко български управици в пандиза за корупция.затова за румъния може,за б-я-не.това значи никога

87

Иван

преди 1 година

Сещам се поне за три - Борисов, Доган, Гешев

86

Анонимен

преди 1 година

Абе то една от причините да не сме в шенген си ти гешев

85

Умник

преди 1 година

Да, много правилно- авторитарно управление,диктатура, тирания- цели 12 години! А защо нищо не казва за очевадната липса на върховенство на закона? А защо нищо не казва за бавенето на разследването на Черепа, който сам се вкара в престъпление? А защо побърза да заяви, че случаят с пачките и кюлчетата е прикличил! Шенген не спи, в случая- Нидерландия, след нея Швеция, и т.н., и т.н. Много правилно!Ние ще ги подсещаме!

84

Независим

преди 1 година

Тъпанара за това е ***, защото не може, а ръси мозъци и така всички разбират, че е *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 1 година

има причина гешев, има, я помисли колко корумпирани политици и бизнесмени вкара в затвора?... 0 и точно ти па да се изказваш по въпроса, проспа частната лаборатория на границата даже

82

димитър

преди 1 година

г-н Гешев , не е лошо да се напрегнете малко ...Не виждам никак ва дейност ,ама никаква от страна на прокуратурата .

81

Радос

преди 1 година

Господин Гешев да не се помайва, ами да завежда дело, прангите и в панделата този Рюте неориентиран!

80

Анонимен

преди 1 година

гГешевта в затвора....

79

Анонимен

преди 1 година

Да намалеем с 850000 за 10 години, явно всичко е наред.