8

SS

преди 1 година

Ей така се раздава народна пара ! Цялото това въоръжение е купено за армията ни с парите на бълг. данъкоплатец ! Обаче имаме военни -хвани единия ,удари у другия ! Всъщност ,ако имахме истински военни които да мислят за народа и държавата нямаше да сме на това дередже ! Политици се доказа ,че нямаме !Затова ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА ! И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ЗАЩИТИ !

7

до 8

преди 1 година

Когато стигнеш до ниво да плащаш 10к месечно плосък данък и да храниш държавата, и ти ще се изказваш! В момента с нулевата си добавена стойност за икономиката си никой. Решаваме тези, които издържаме държавата. Не ти харесва- заминавай за Русия.

6

Анонимен

преди 1 година

И така влизаме ва банк. Лошото е,че тези дето се пенят много,ще се скатаят и ние ще го отнесем.

5

Гиб Мелсън

преди 1 година

Предатели. Ще си платите рано или късно за тия оръжия, които пращате срещу руснаците. Ще има Белене доживот за всички имащи някакво участие в тия пратки. Прошка няма да има.

4

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно всичките руски *** моментално да заминават за Украйна! МОМЕНТАЛНО! Повече милиарди към Русия за поддръжка на допотопна техника НЕ! Малцина знаят, че новите Ф-16 идват със завод за поддръжка и излизат 12 пъти по-евтино за 20 години от МиГ-овете ни. ХАЙМАРС на 40 години се подиграва с тотално "модерната" руска ПВО и ПРО С400. Смятайте новите ХАЙМАРС-и с последен писък на модата откъм управляемост какво правят... Трябва ни нова, западна техника. Било то от САЩ или не.

3

Анонимен

преди 1 година

Изпратете на Украйна всичкитеФатмаци и генерали. които сте ги избрали да ви упрвляват.

2

П. Петков

преди 1 година

"Когато атовете си мерят *** не си подлагай ***". Стара и много вярна б.г. поговорка.

1

Доказателства много

преди 1 година

МО, ДАНС, Прокуратура, МВР слугуват на САЩ не на Българският народ!