28

Бай Дрън

преди 1 година

България на която и страна да е заставала във войните, винаги е губила територии. Надявам се Украйна е наясно с това. Късмет :)

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде дано с нашата помощ да размажат агресора и да бъдат принудени да се изтеглят. Ако може и са си махнат пипалата и от България !

26

Илиев

преди 1 година

Сега оръжие, а след време ще поискат от България и жива сила!Да ни пази Бог!Сигурно е че такива като Тагарев няма да отидат на фронта!

25

Анонимен

преди 1 година

Вчера Италия гласува да продължи военната помощ за Украйна до края на 2023г.! А нашите копейковци си мислеха че Мелони много им обичала Расиата (няма нормален човек който да я обича), въпреки че тя през цялото време се обявяваше в подкрепа на Украйна! Хахахах, колко жалко е да си продажен руски тpoл!

24

Продажници

преди 1 година

Това им беше най-важната задача в това НС. С това започнаха - да се отчетат пред американското посолство. На ниското магаре всеки се качва.

23

Говедо

преди 1 година

Списъка го даде Колибата още пролетта,ама никой не го попита откъде знае с какво оръжие разполага армията ни!Жалка картина, политици много-държавници няма!!

22

Анонимен

преди 1 година

Престанете упорото да налагате Т.Тагарев за военен експерт. Той е такъв по електронните и електросистемите на старите руски самолети изтребителите МИГ 19, 21 до 29 включително и щурмовиците СУ от 80-те и 90-те години на 20 век, не на западните модели самолети. През 10-те и 20-те години на 21 век той вече беше стар и БГ не беше закупила американски и европейски военни самолети.

21

Анонимен

преди 1 година

Досега са отпуснали над 50 милиарда на Украйна, да спре да иска да й се подарява, а да си купува.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно сега ще подарим, а след това ще платим 5 милиарда за ново, защото армията ни останала без въоръжение. Така стана и със самолетите. Платихме ги преди 3 години и ще ги чакаме още 3

19

Анонимен

преди 1 година

До SS: Кои генерали? Тези които ти си избира 12 години или тези които правят по 50 лицеви опори без подготовка пред децата? А защо да не изпратим теб на фронта да покажеш как се води война?

18

Анонимен

преди 1 година

Целия парламент може да замине с тази пратка също, защото е очевидно, че мнозинството от тях са ***. Народните представители не представляват народа. Народа не иска да изпращаме помощ. Тогава какъв е смисълът от тях? По добре да ставаме президентска република.

17

SS

преди 1 година

ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ МАРШ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ ВАШТА МАМА !НЕ ДА ДРЪНКАТЕ ! АМА СТИСКА ЛИ ВИ ? КАТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ! НИЩО !ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД ,И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ С ЛИХВИТЕ ЗА ВСИЧКО !

16

Анонимен

преди 1 година

Сатани!

15

Анонимен

преди 1 година

Старите съветски тенекета С-300 така или иначе не вършат никаква работа, и HIMARS - ите го доказаха многократно! Въпроса е, че руския агент Рундьо, очевидно пак ще отбие номера, като даде на Украйна само каски, жилетки и шансов инструмент

14

SS

преди 1 година

ИЗПРАТЕТЕ В УКРАЙНА ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ НИ ГЕНЕРАЛИ ! ПОНЕ ДА НАТРУПАТ БОЕН ОПИТ АКО ОЦЕЛЕЯТ РАЗБИРА СЕ ! ЗАЩОТО НА ЕДИН БГ ГЕНЕРАЛ НЕ БИХ ДАЛ И ВЗВОД ДА КОМАНДВА !

13

до 17

преди 1 година

Окей, а ти отивай да слугуваш в склада и си мисли, че определяш нещо, което вече е определено. Излизай на площада, като не ти харесва. Ама на площада ви видяхме- Копейкин и още 9 човека.

12

do 10

преди 1 година

а ако човек не е на мнението на психо като теб и е български гражданин който иска да си живее в България да ходи в Русия ? ами прав ти път на теб за канада и не се връщай повече никога и не се освобождавай гастро- мисловно в български сайтове повече

11

Читател

преди 1 година

което България трябва да предоставиА България не трябва ли да има детска болница, не трябва ли да има медицински хеликоптери? Не трябва ли да има щастливи пенсионери и работещи?

10

до 12

преди 1 година

Ще определям и вече определих, естествено. Друго има ли? Не само аз де- цялата социална група заможни и образовани хора, които издържаме държавата го определихме. Друго има ли?

9

Анонимен

преди 1 година

До 11, копейко, не е необходимо никакво заплащане, за да мразиш руския агресор, който нападна една суверенна страна и подлага на ГЕНОЦИД народа й! Просто трябва да си нормално мислещ човек, а не прокълнат копейко като тебе