48

Анонимен

преди 1 година

Ние сме най-големият производител на съветски боеприпаси в НАТО. Аки им изпратим обаче няколко милиона снаряда, колко живота ще погубим с това?

47

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r Техниката не е в окаяно състояние - Лично съм охранявал паркове когато бях в Армията. Машините се държат в бетонни сгради качени на "трупчета". Всички имат пробег 100-120км тоест тестове правени през годините. Проблемът е че седене в склада десетилетия не се отразява на метала но се отразява малко или много на каучука на разни маркучи и прочие. Но пък това го знам от механици ТО което подменя всичко каучуково в една подобна бойна машина отнема около 8 часа от пълна в комплект бригада

46

Боби

преди 1 година

До Анонимен НИЕ ИМАМЕ 600 САУ КОИТО СА НАПЪЛНО СЪВРЕМЕННИ. Имаме ГиацинтС които са едни от най-далекобойните в СССР арсенал. С полуавтоматично пълнене. Вторите са 122мм Гвоздика които на всякъде са ценени високо - Шасито е от МТЛБ разбирай в Зимбабве и Чукотка може да се ремонтира и машината без подготовка може да преплува дори Дунава. Още от 90 години на миналия век са свързани с БЪЛГАРСКА Централизирана система за управление на Огъня(две неща са минус СССР калибър и СССР радиостанция)

45

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен какво имаме не е много ясно, но и още да не са го разграбили, то тази техника е 100% в окаяно състояние и ще трябва да се ремонтира и модернизира, за да стане актуална. Естествено за резервни части сигурно става, понеже и укранците имат същото старо желязо.

44

Наполеончик

преди 1 година

Като са почнали да ни събуват гащите, направо да включват и "новите" F16 в списъка - платени са, а това е най-важното за "партньорите" ни от САЩ.

43

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r9 самолета е почти нищо . Това в момента е измиване на очите. Ние имаме над 500 САУ които са ни съвсем ненужни, над 500 танка голи като охлюви, хиляди оръдия и хиляди тонове снаряди да които трябва да платим доста пари за да ги бракуваме. Надявам се при втория и третия курск да изпратим наистина сериоцни неща.

42

r3v0lv3r

преди 1 година

Паг глупости, гърците се споразумяха да получат за бмп-1 немски бронирани машини, а ние какво ще получим не е ясно. Най-вероятно политиците ни пак ще намажат по руски обичай, да си гледат децата в лошият запад.

41

Анонимен

преди 1 година

Да не забравят и да добавят и вазелин от стратегическите запаси,че когато ги о.но ж.да.т руснаците да им е някак си по европейско на урките.

40

Anonimen

преди 1 година

До SSМного си се надъхал.Забави че ще получиш инфаркт.

39

Боби

преди 1 година

9-10бр S-17 това са 750 тона. Да вземем една батарея М-30 122мм гаубици 3.5 Тона тежи оръдието 2бр в самолет с 60т боеприпаси. 16-18 оръдия и още два самолета с остарели джинджифилки. Това стига максимум за седмица бойни действия и то само на тези 16-18 оръдия.

38

SS

преди 1 година

Тая сутрин гледах по TV едно младо момиче ,,военен експерт" Паднах от смях. Сигурно е експерт по някой други работи но не и военен ! И защо пускат на екран такива експерти да се излагат !

37

Анонимен

преди 1 година

После като има Народен съд за предателите, да не се чудят Ама ние защо?

36

SS

преди 1 година

До всички бивши комунисти,комсомолски секретари доносници на милиция,и ДС и прочие други безгръбначни дето за една нощ се пребоядисахте ! ПОМНЕТЕ !!! ЩЕ ИМА ВИДОВДЕН !

35

SS

преди 1 година

Как ще давате оръжие купено с народни пари ? И защо ? Утре ще купуваме американско защото никой няма да ни го даде ей така !

34

Анонимен

преди 1 година

Народът гласува против. Някой интересува ли го?

33

SS

преди 1 година

ДО ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ! АВТОМАТ,БРОНЕЖИЛЕТКА КАСКА И В УКРАЙНА !ПОКАЖЕТЕ ВЯРНОСТ И ЛОЯЛНОСТ КЪМ АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ! ХАЙДЕ СТРАХЛИВЦИ ! УТРЕ КАК ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ РОДИНАТА ! МРЪСНИ КУЧЕТА ! АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ТУК СТАНЕ НЕЩО ПЪРВИ ЩЕ ИЗБЯГАТЕ ! НО ПОМНЕТЕ ! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ !

32

SS

преди 1 година

До 31! Кой на война ще те кара да правиш лицеви опори бе ?Кой генерал в Бг е участвал поне в престрелка,да не говорим за друго ? Военните паразитират върху гърба на народа от 1945 год !Ядът и пълнят тоалетната ! Пратете ги в Украйна да се научат на съвременна война и да видят какво е война ! А мен могат да вземат като военен съветник ! Срещу добро заплащане разбира се ! Няма цял живот -дайте да дадем ! Умряха баламите!

31

Анонимен

преди 1 година

За не забравите да им пратите и ония чертежчета на самолети за които си платихме скромните шест милиарда лева!

30

Пешо от с.Мечка

преди 1 година

Първо,ако стане нещо,по така,тия са първите които ще се изпарят от БГ, толкова бързо че ще си забравят и семействата и любовниците....Аз съм против смъртното наказание,но тия "миролюбци" които гласуват оръжие което да убива хора,бих качил лично на бесилото за назидание на "полувиновните" а тях бих пратил в трудови лагери доживот....друга оправия няма!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Айдееее, изпразнихме складовете. Очакваме да ни дадат чертежи в замяна, хахах. Колко стотици милиони ни струваше това подаряване - някой ще каже ли?