74

баба Пена

преди 1 година

Абе пускайте ги да минаат, няма да се спрът тук арабите. Ще бегат е Германия и Австрия, да ги видим тогава няма ли да дават пари, аааамааа хааа

73

22

преди 1 година

До Ром"с - там е проблема! Хайде сега Бат Бойко и сие да финансират изграждането на истинска ограда с отклонените суми, които не са вложени по предназначението им в изграждане на оградата.

72

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици ако имаха акъл и топки щяха да осигурят държавен канал за мигрантите. Директно да ги пращат с осигурен транспорт към западна Европа. Това е силен стратегически коз за нашата държава. Турция по тая схема взе 6 милиарда Евро от ЕС. А ние пак сме най големите будали. Пазим външна граница на ЕС а ще им се молим да помагат......абе я бегай от тука. Пускай мигрантите да вървят на запад. Там да се оправят с тях. От къде накъде ние ще поемаме негативите?

71

Бой, битка, мариз

преди 1 година

Ако стане физически бой между Боко Тиквата и Иван Бебето, Иван Бебето ще победи.

70

преди 1 година

Иван Бебето да не се ослушва, ами да хлопне белезника на Далавери Симеонов и да го направи информатор.

69

Ром"с

преди 1 година

колко да отпускат на крадливите българи от ГЕРБ?

68

Далавери Симеонов :

преди 1 година

"Не стигнаха евраците... Като ги разделихме с вожда и торбичката,за мен останаха само трохите - има няма за няколко хотела и за нова релса!"

67

Мрън Мрън

преди 1 година

Само се оплакваме, само мрънкаме. Шом ЕС е решил че няма нужда да се отпускат още пари за оградата, това занчи че оградата работи и е добра (в сравнение с полша, унгария, и т.н.) Явно оградата си върши рабптата. Ако искат пари, нашите да формулират нещо друго. Снабдяване с наблюдателна техника. Детектори за движение, инфрачервени камери с интелигентна система за аларми. Нещо друго. Нашия решил да мрънк и то точно на австрийския посланник, преди гласуването за Шенген.

66

Анонимен

преди 1 година

Да викнат оня Бургаският бег Валери Симеонов да обясни къде са парите за оградата...

65

Самозакопавка

преди 1 година

Австрия се притеснява, че ако ни пуснат в Шенген ние може изтървем положението и да ги напълним с могранти. Изппраща посланника си на място да види какво е положението на гранницата и какви са ни охранителните мерки. Достатъчни ли са, могат ли да се справят с наплив? (реално да защото вече се справиха в пика на потока) Но вместо нашия да го увери и да му покаже че всъщонст работят, той започва да мрънка, да се оплаква и да сочи какво не е наред. Ако търсим с лупа въвв сяка система има проблеми

64

Анонимен

преди 1 година

Г-н Гешев , пак ли няма виновни ? Питам за един прЕятел !

63

РЕАЛИСТ

преди 1 година

САМО КАДАФИ И САДАМ СПИРАХА ***...НО ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВАШЕ НА ЧИЧО САМ...НАПРАВИХА НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА С ЕВРОПА...КАТО ИМ ОТВОРИХА ПЪТЯ.А РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ЕВРОПЕЙСКО СЕМЕЙСТВО ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАМЕ...НАЧЕЛО С ТАЗИ СЪС СЕДЕМТЕ ДЕЦА И ДРУГИ ОТ СОРТА ИЗКУФЕЛНИЦИ...СЛЕД ТЯХ-ПОТОП...

62

Анонимен

преди 1 година

До коптор... Баце и Гешев казаА , че не е така .

61

Анонимен

преди 1 година

Нямали кадри , как д аняма след като Баце от 2009г. до 2021 назначи още 320 000 държавни ЧАНТАДЖИИ . За сведение , през 2009г. държавните служители бяха 340 000 , а сега след 14г. , са ''само'' 660 000 ... ''ИЗБИРАТЕЛИ'' на герб + ромите.МЕРСИ !

60

коптор

преди 1 година

До АнонименЕК им писна да отпускат пари по проекти и те да отиват в касичките на крадливите ни управници! Не се наядоха ти ненаситни крадци на всички !

59

r3v0lv3r

преди 1 година

Естонците за половината пари направиха висока и хубава ограда по границата. Да, не говорим, че оградите работа не вършат, трябва да има мобилни групи съоръжени с дрони и да има големи дрони, подобни на Байрактарите, които да висят с часове и да дават пълна картина.

58

Анонимен

преди 1 година

До Сандо - и ти нямаше да можеш да излезеш, по времето на хубавия соц. а сега мааш гaщи по Европата.

57

Сандо

преди 1 година

по време на лошият соц пиле не можеше да прехвръкне през границата

56

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА

преди 1 година

Боко Тиквата е побягнал в тръст към Атина, да си спасява кожата от Иван Бебето. Това е информация от последните минути.

55

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е , Гл. Прокурор да ходи на Уши Нос Гърло, И ОЧЕН .... ни види , ни чува ...