114

Не разбрахте ли

преди 1 година

Че ЕК,ЕС ЕДЖЕНДЪРИТЕ НИ ЗАГРОБВАТ.АПСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНО Е ДА СМЕ ЧЛЕН НА ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ СОРОС!БЕЖАНЦИТЕ ГЛАВНО ЗАРАДИ ЕС И САЩ БЯГАТ ПРЕЗ НАЩЕ ГРАНИЦИ И ОЩЕ ТОЛКОВА ХРАНИМ.ТОВА Е БЕЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ ПОГРОБВАЩО БЪЛГАРИЯ ,,ЕСЕС"!

113

Х

преди 1 година

Като взеха парите за оградата, сега да ги върнат, барем се укрепи малко.

112

Подаръчно пликче

преди 1 година

Корупцията на граничните полицаи при Бойко Рашков стигна невиждани размери. Докато той ходеше и арестуваше политически активисти по селата, граничните служители с далавери с каналджиите се нарушиха с пари само с два-три удара. Затова ще гледате Шенген през крив макарон.

111

До некадърниците

преди 1 година

Какви хиляда щатни бройки и допълнително оборудване? Два реда мини и въпросът приключва

110

До 119

преди 1 година

Оградата е дълга над 270 км и не е магистрала,а през гора,над реки,дерета ,скатове,склонове ,ти имаш ли представа за какво става дума?Преди не е имало просеки,правени са допълнително,защото оградата не минава точно на самата граница,а малко по навътре в наша територия.Това е инженерно техническо съоръжение на бетонна основа и няколко реда тел,но дори да беше и друго,преди със стълба,сега режат,защото има каналджийски канал от Турция,тук бежанците са посрещачи и наши участват, намерили са начин.

109

Анонимен

преди 1 година

Оградата струваше 160 милиона евро. Ако бяха обявили награда от 1000е за застрелян нарушител, щеше да излезе поне 10 пъти по-евтино.

108

Анонимен

преди 1 година

На Бойко цялата му работа е такава, каквито са му магистралите , такава му е оградата на границата ! Да не забравим и за ремонтите на ремонта! Ялова му е цялата работа! Само и само да се нагушкат с пачки и кюлчета!

107

Анонимен

преди 1 година

Така е защото Бойко изгуби предните избори , а нали за това ходи до Турция преди тях , че да каже на Ердоган, ако ги изгуби да пуща емигрантите , че да сее зомлуци този селски толуп!

106

Анонимен

преди 1 година

Оградата е трябвало да се поддържа, но за ПП най-важната задача беше чегъртането на ГЕРБ. Сега се оказа, че много задачи са били занемарени.

105

ПП

преди 1 година

Ане, как оградата про лошия Бойко беше нанадеждна и нямаше нито един мигрант преминал, а сега при добрия Кирил Петков същата ограда стана ненадеждна и сме пълни с мигранти?!

104

Пижо

преди 1 година

Е, как да отпускат пари като сме като шише с две дупки - отгоре наливаш, отдолу изтича в нечии джобове. Мани това, ама кой е луд да дава пари за ... укрепване ли казаха ... на телена мрежа???? Как точно се укрепва телената мрежа, която се режи с обикновени градински ножици! За 350 млн. трябваше на направим китайска стена, ама нали Каракачанов трябваше да напълни корема си! Защо Каракачанов още не е в завора????

103

Анонимен

преди 1 година

Право са ората....То таз ограда стана златна...Кой дой на власт я дои...Що хотели си направихме и сега пак ща цоцаме от държавата, да дадем на отилиерите...Уж за украйнците..

102

Анонимен

преди 1 година

Защо Баце се хвалеше пред ЕС с тая ограда - майка плаче ?ЕК не е ли съучастник в ДАЛАВЕРАТА ,... А ?

101

SS

преди 1 година

А и честно казано Бг вече е територия не държава !

100

SS

преди 1 година

ЕК не давал пари за оградата ....? А тук ,че умират българи хич не им пука ! А защо да им пука ? Нашите продажници са послушни ! Един ден ще има нов Народен Съд !

99

БЕТОННА СТЕНА !!!

преди 1 година

"Надеждна" ограда може да бъде само БЕТОННАТА! Доказано! Всичко останало е вятър и магла. Или както се казва "мижи да те лъжем". Някой изглежда не иска бежанският поток към ЕС да спира...

98

Анонимен

преди 1 година

А не може. Бойко покани ти Тони Блейър да види оградата като "китайската стена"

97

Попов

преди 1 година

Няма полза за България да се напъва да спира мигрантите.Да си плащат и да им се осигури коридор да продължат към демократичните държави които ще ни покажат какво е интеграция и толерантност!

96

баба Пена

преди 1 година

Защо не видиш каква ограда има между Мексико и Америка, нали уж САЩ са бяла държава?

95

Анонимен

преди 1 година

А при чие управление бе издигнат тоя плет?