34

Анонимен

преди 1 година

Герб и Валери СимОнов , да дават обяснение , И ЗАТВОР !До кога Борисов ще бъде на свобода ?Биков и Деса Поетеса от колибите - колибарката , също в затвора !

33

Даам

преди 1 година

Окрадахте първият път парите за оградата и сега искате пак да крадете.Тая еврокомисия може да е либерална ама и тя има граници.На пропадналата маса е Българската.

32

Аноним

преди 1 година

Оградата е виновна а тези дето пращат българите на границата с голи ръце да пазят да умират НЕ СА колко манипулации колко рушене колко пропадане

31

Асьо Очите

преди 1 година

Иван Бебето трябва да прави акция срещу Боко Тиквата.

30

ЕС не е....

преди 1 година

ДОЙНА КРАВА ЗА ПАРИ...хахахаааЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!

29

Мхмм...

преди 1 година

Е не, вие какво очаквате, ЕС да наливат вода в пробита туба ли? Хората дадоха един път - ние се ос*Ахме. Всъщност, както всеки път и със всичко...

28

Рашков

преди 1 година

Търсете парите от партиите на задкулисието, които си върнаха хартиената бюлетина. Конфискувайте им хотелите, продайте ги и ето ви пари за ограда. Конфискувайте чекмеджетата и чавлчетата. И луксозните имоти, яхти и джипове. Ето ви пари. Демерджиев защо остави шайката да купи последните избори?

27

Култура ми Янков

преди 1 година

Разбрахте ли , с други думи , България си ОСТАВА извън европейските граници !Шенген , ама друг път !До кога ще терикатуваме ?

26

Иван Бебето

преди 1 година

Иван Бебето е малко като Ваньо Танов. Хем му симпатизирам, хем малко му нямам доверие, за дето не арестува Тиквата.

25

Оградата е българска

преди 1 година

САМИ ТРЯБВА ДА СИ Я ПОТДЪРЖАТЕ!

24

Ванко Бебето

преди 1 година

Ванко Бебето почти е спечелил любовта на хората. Само трябва да арестува толупа и дуловската мадона и ще го изберем за Министър Председател на Република България

23

От зайчарника

преди 1 година

Пари от оградата не съм вземал.Само кюлчета злато.

22

Майора

преди 1 година

Жалко Демерджиев , досега оградата 12 години беше добра , сега не! Кск така през последните 12 години всичко беше наред , а през последните 2 години не изпълнява предназначението си? Положи ли някой усилия да поправи нещата?Много лесно е да прехвърляш вината на хората преди теб , а ти да стоиш със скръстени ръце!

21

Иван Бебето

преди 1 година

Иван Бебето защо се занимава с глупости, ами не арестува шайката ГЕРБ-ДПС?

20

Анонимен

преди 1 година

Между другото от Турска страна на границата никой, не пази лично с очите си го видях в мое разследване което продължи 15 дни .

19

СМЕХ....

преди 1 година

НОВИ ПАРИ ЗА ГРАНИЦАТА ОТ ЕС---НЯМА ДА ИМА! ОГРАДАТА Е НА БЪЛГАРИЯ И ГРИЖИТЕ ЗА НЕЯ ТРЯБВА ДА СА БЪЛГАРСКИ!!!АЙДЕ СТИГА ДАЛАВЕРИ С ЕВРО--ПАРИ, ВЕЧЕ...НИКОЙ НЕ ВИ ВЕРВА НА ЛЪЖИТЕ!!!!

18

джон

преди 1 година

пари вече няма за България ,има нова далавера давал на наркомана този ги вкарва в биткойни взима си процента и другите се връщат при този които му ги е дал,далавера нали,в мътната вода се лови риба и то с ръце гребеш и пълниш щепи

17

В Симеонов

преди 1 година

Аз усвойх пари те за оградата и дадох процент за шкафчето. Но после какво е станало не е моя работа.

16

перко

преди 1 година

Не съществува ограда която да не бъде преоделяна или катинар които да бъде отключен или разбит! Те са за предупреждение! Другаде е заровено кучето!

15

Иван Babyface Демера

преди 1 година

Господин Демерджиев, кога ще нахлуете в Банкя с жандармерия?