13

Европеец

преди 1 година

Чудесно,тъкмо няма да ни се пречкат както съседите им китайци дето учениците учат по 10 часа на ден и после олеле света завладели...

12

жена

преди 1 година

Дано им светне червената лампичка на тези от ЕС и да спрат с тъпченето на подобни тук, и да насърчат раждаемостта тук, а не с внос на чужда култура. Като начало са прат да съдират по десет кожи от работещите за лиготии.

11

анонимен

преди 1 година

Това е така, поради което е необходимо спешно да се изнесете от държавите с друга култура. А преди антифеминистите да запищят как нашите жени били длъжни да се борят за правата на жените там, ще ги запитам кой почна борбата на жените за елементарни права в САЩ,може би извънземните?

10

Оджата от Рибново

преди 1 година

Удри ва мимет, така мачка ни е наща! Алах акбар, изчаквате ги да станат на 9 и им цепите басмата, както е по корана!

9

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от 20 години САЩ! Където мине сащ остава само упадък и разруха!

8

Анонимен

преди 1 година

20 години американска демокрация ! Това е резултатът

7

Цъ

преди 1 година

При исляма МЪЖЕТЕ са в ЕДИН ОТБОР - СРЕЩУ ЖЕНИТЕ. В ХРИСТИЯНСТВОТО МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ СА В ЕДИН ОБЩ ОТБОР С ИНДИВИДУАЛНИ СЪПЕРНИЧЕСТВА. РАЗЛИКАТА Е В УЩЪРБ НА ЦЯЛОТО ИСЛЯМСКО ОБЩЕСТВО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ЖЕНИТЕ! Затова или ще регресират, или ще се изродят в мъжка диктатура! Жалко!

6

Обективно

преди 1 година

Иран и Афганистан започват да вървят по низходяща линия едва СЛЕД НАЛАГАНЕТО НА ИСЛЯМА ТАМ. ДО 12 ВЕК ПЕРСИЯ ИМА ПРОСПЕРИТЕТ И ПРОГРЕС В МНОГО НАУКИ. ЖАЛКО ЗА ТЯХ!

5

УСА

преди 1 година

Това всичко го доведоха Щатите, подариха една цяла страна на Ислямска държава а уж я гонеха.Ето нагледно какво се случва след всяка намеса на USA по света.

4

999

преди 1 година

Горките жени! Освен за разплод - за друго НЕ им се разрешава да се развиват! Тава е за да доминират мъжете, твърде удобно за тях! Жалко че нямаха един Кемал Ататюрк при тях! Ислямски дървета!

3

Анонимен

преди 1 година

***. Ясно е, че мъжете и жените са различни. Имат различни интереси и способности и със сигурност не бива да се налагат чрез квоти по разни организации. Но да им забраниш да учат и да ги караш да носят забрадки, да не шофират и т.н. е глупост

2

Майна

преди 1 година

ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ....? ЯВНО ТИЯ СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ НАЙ- ДИВИТЕ ***.Й.МУНСКИ РОДОВЕ! :):)

1

По същество

преди 1 година

Стойте си в дивото средновековие