53

А бе, талибани

преди 1 година

Част от каква култура е съгласието децата ти да бъдат раждани от биологична единица с интелект на зеленчук? Нали това, което ги е родило, ще им даде възпитанието до 7-годишна възраст и докато пораснат ще отговаря за здравето им? Много акъл ли е нужен, за да съобрази човек тези елементарни истини? Окажат ли се в извънредна ситуация и теб те няма наблизо, нали това неграмотно нещо ще трябва да спасява тях - твоите деца, и поради тази причина ще се наложи да преценява неща, за които няма хал-хабер?

52

Жена

преди 1 година

Като чета коментарите на българите , единствената разлика между тях и мюсюлманите са ,че според закона на държавата , жените в бг имат равни права като мъжете! На практика ,не съвсем, но все пак достатъчно , че още на 14 ,да не ме омъжат за някой 35 годишен и на 20 да имам вече 3 деца! За нещастие на бг мъжа, можем да не ви раждаме, да не ви отглеждаме и да не ви угаждаме! Пак ви виждаме ,но не е нужно да си общуваме :)!

51

Анонимен

преди 1 година

До 13 Европеец: Ако само знаеш как ги обичат ислямистите в Китай. Правят им специални селища с висока ограда и по няколко кули на всеки 20 метра със снайперисти да не им досаждат неалаховците. Китай са напреднала държава но това е след като някакви с нож убиваха хора в метрото. Та всичко си идва по реда.

50

Интересно

преди 1 година

на снимката Тея чадъри не са ли на co*a co*a а ей там има хладилна чанта-чие изобретение е хладилната чанта сиг на некой учен цъ цъ

49

21ви век и религия?

преди 1 година

Фанатици. А проблемът е, че и в БГ са се навъдили религиозни откачалки, само че на тях някакви извънземни им говорят (и Исус и Мохамед били извънземни според тях). Смахната работа, но масово зарибяват наивни даскалици

48

...

преди 1 година

Епа гледам тука има хора дето искат да се върнем 5000-10000г назад! Но инак в афганистан в иран в пакистан! там нещата са страшни! жената там има далеч по малка стойнос, като пари отколкото някаква 10 годишна кола примерно! Знам го понеже съм работил в иран! Няма да ви разправям, че там хомосексуалистите са много много повече от колкото участващите на всичките гей паради взети, заедно по целия западен свят! Ама тука гледам много хора искат да станем баш като там, та се чудя що така!!!???

47

Цензура

преди 1 година

.........................

46

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни пещерняци изопачаващи религията в собствена полза.

45

НЕ ТРЯБВА

преди 1 година

не трябва да се пращат на училище стават много шавливи и яблийви...

44

До анонимна

преди 1 година

Тоест феминистките стрдате от *** дисфория, щом се обличате и държите като мъже. Относно правата си, ще ги загубите по един или друг начин. Или на белите мъже ще им писне и ще ви ги отнемат, или мюсюлманите и африканците ще завладеят белите държави и ще сторят същото. Вие сте на 100% завсими от държавата, а се правите на много силни и независими.

43

До анонимен

преди 1 година

Щом жизненият стандарт в Скандинавия не е достатъчен да се раждат по две деца от жена, тогава колко повече ще е достатъчно, при положение че това са най-богатите страни в света? Защо в Африка нямат проблем с раждаемостта, въпреки че са бедни?

42

Анонимен

преди 1 година

Аз едно не мога да разбера: защо Западът иска ние тук да уважаваме културните особености на нашите роми и да ги дундуркаме и издържаме като се развъждат на 13 и си стоят необразовани, а в същото време същият тоя Запад не уважава културните особености на Афганистан? Що така двойни стандарти?

41

анонимна

преди 1 година

Не се правете на ударени. Не става дума за панталоните, а за правата. Аз също не харесвам панталони, но нека всяка за избере, а не да плюете наред. Не можете да се примирите, че изтървахте тоталния контрол над всяка жена, де що щъка по Земята.

40

до Пияница мистик

преди 1 година

"цял Афганистан се втурна след американските самолети със сълзи на очи да ги вземат с тях". Ти верно си много зле бе пич...Сигурно по цял ден гледаш "Пърл харбър" и "Спасяването на редник Райън",ужасно промит мозък или ти плащат за това,защото безплатно такива глупости не може да се пишат.Та твоите идоли е.аха мамичката на Афганистан,Ирак,Сирия,Либия и целият свят го вижда,но в твоята тв. CNN дават друго....Боже прибери си тези вересии....

39

анонимен

преди 1 година

Първо, в Япония жена рядко работи, второ, причините за ниската раждаемост са много, една от най-важните е непреккъснато качващите се изисквания към отглеждане на децата, най-баналният пример е, че преди на десет хайде на нивата, а сега я си го бутнал леко, и може да те осъди.....А високият стандарт в северните страни е често измамен, не е точно така, защото имам познати там. Като теглиш чертата, да не мислите, че е кой знае колко добре?

38

До анонимна

преди 1 година

Панталоните са мъжко облекло. Това, че феминистките ходите късоподстригани като мъже, обличате се като мъже и говорите за себе си в мъжки род, говори само за психичното ви здраве.

37

мисулманка

преди 1 година

Нa днeшния прaзничен дeн е рeдно млaдите мисулмански първeскини дa сe пoдмият oтдолу съc cветена вoда зa пoлово дълголeтие и вагинaлна свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Всeдържaтел.

36

До 33

преди 1 година

Тоест талибаните са прави, че са против образованието и работата за жени.

35

анонимна

преди 1 година

Тук някакъв спори как жените били имали същите права. Не вярвам да е непросветен, про.сто е патологичен женомразец. Да вземе да попрочете туй - онуй и да разбере, че са нямали право дори да носят панталони. По темата - нищо прекалено не води до добро. Справка - историята на цивилизацията. Всеки, който ненавижда жените е с отклонения най-малко. Онтася се се и до жените.

34

ФАКТ

преди 1 година

До пияница мистик ... много ама много пиян си бил когато това се е случвало.Американците се изтеглиха след решение на Сената и доклад на Пентагона че са похарчени над ТРИ милиарда, половината от които военните не можаха да кажат за какво са дадени... След факта в същия този доклад че за 20г. там са убити повече цивилни отколкото талибани... Заради огромната корупция... А войничетата бягаха толкова бързо да се качат на самолетите че зарязаха въоръжение за стотици милиони ...