33

мисулманка

преди 1 година

Според старо ислямско поверие мyaмед e блaгословен от Бoг с *** с oбраза на aлax . Тoй с охoта гo покaзвал нa ислямските миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. *** бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa aлax - Бoга нaш

32

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли в Средновековието!

31

daa

преди 1 година

Така става навсякъде по света,когато те освобождава и демократизира сащ....

30

Анонимен

преди 1 година

До 18 Причината е в това, че жените работят. В русия има още по-ниска раждаемост отколкото на Запад, така е и в Япония, Китай и изобщо навсякъде, където жените работят.

29

Анонимен

преди 1 година

Важното е хероин да има да печелят краварите

28

До 26

преди 1 година

Грантаджийче, бягащите на летището бяха твоите афганистански колеги. Талибаните нямаше да се върнат на власт, ако не бяха приемани от мнозинството от населението.

27

Талибан

преди 1 година

Ами така е ..... Образованите жени стават инфлуенсърки в Инстаграм и по цял ден пускат снимки на сисите си и как си въртят задните части ... Образованите жени започват да се оплакват че нямат права и искат равни права с мъжете ... ама само в професии в които се стои в офисче , на бюро и се пие кафенце по цял ден... Образованите жени само се оглеждат да обвинят някой мъж че ги погледнал похотливо .. та дори и това да е станало преди 30-40 години ........ Образована жена - жив шейтан/дявол .

26

До 21

преди 1 година

Въпросът е в това, че раждаемостта в белите държави е по-ниска от това да се поддържа броят на населението. А непеошниците продължавате с дегенеративните пропаганди. За Африка тази тенденция не важи.

25

Анонимен

преди 1 година

Бялата раса е на изчезване,а тъмните яко "помпат".

24

До анонимна

преди 1 година

Нито жените, нито 90% от мъжете не са имали образование и избирателни права. Защото държавното образование, финансирано от данъците, със стандартизирана учебна програма, става факт пре 19.век. По същия начин всеобщото избирателно право мъжете получават през 19.век. Преди това е имало имуществен и избирателен ценз, там, където въобще е имало избори. Така че феминистките не се правете на жертвеи, защото не сте.

23

анонимен

преди 1 година

Някои много голям зор имате Европа да станела изслямска - ще има доста да почакате, първо никой не може точно да каже какво ще стане изобщо, дори и предсказанията не са такива Като не ви харесва тук, марш в ислямските държави. Ще се скъсате от бачкане да издържате жени, мюсюлмани и който ви дойде наум.

22

Анонимен

преди 1 година

Исляма не е религия а секта

21

анонимен

преди 1 година

До до жена - а вие пък защо си въобразявате, че с тази повишена раждаемост ще се стигне до някакво суперблагоденствие? Примери колкото искате. За ваше сведение, направете си справка, че в Турция е паднала раждаемостта, същото се очаква и в други страни. Две макс три деца е предостатъчно, иначе ще сечем гори и ще ядем гъсеници.

20

До 17, 18

преди 1 година

Ревете, ревете! Европа ще стане ислямска, а С. Америка - латиноамериканска. Демографията е реална наука за разлика от вашите ***-мендър теории.

19

анонимна

преди 1 година

До цъ цъ - защо си въобразявате, че жените не са наясно със слугинажа и с манипулациите на религии и пр. Защо според вас е възникнал феминизма, да не би за удоволствие да ге гонят и репресират поне в началото му? За непросветените ще кажа, че е възниквал за най-проооости права като право на собственост, избирателно право и право на образование основно, защото преди векове са нямали право дори да се учат да четат и пишат.

18

До жена

преди 1 година

В абсолютно всички бели държави, даже в социалистическа Скандинавия, раждаемостта е под 2 деца на жена. Изобилните социални помощи не са вдигнали раждаемостта сред белите европейци. В Африка и арабските държави нито имат висок стандарт, нито щедри социални системи, но раждаемостта е висока. Причината е точно във феминизма и ЛГБТ пропагандата.

17

анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че жените трябва да изберат дали да стоят в къщи или да се покриват. Тъй като съм работил с много жени, ви уверявам, че повече от половината биха стояли в дома си и да имат повече деца, но са принудени да работят. Има и такива, които за нищо на света не биха го направили. Това чудовищно ограничаване на жените там води само до упадък и размирици както в Иран.

16

Цъцъ

преди 1 година

Няма разлика, жените навсякъде се използват за задоволяване и слугинаж и религията ги убеждава че имат възвишена цел семейства и деца, докато единствената цел е да задоволи нуждите на един член маскирани като семейство. Че ние сме семейства сега, не сме ***. Накрая всяка баба разбира че е била глупачкa да се омъжи, ще се опита да извърти нещата така че да изглежда като добро дело, но ще разбере че е била употребена. Истински свободната и образована баба не изпомпва бебета.

15

До 12

преди 1 година

Феминизмът е наложен от богатите, за да удвоят работната сила, а децата да бъдат възпитавани и обучавани от държавата. Съответно да се превърнат в послушни граждани с промити мозъци. Ако глобалистите не финансира и не лобираха в полза на ЛГБТ, феминистки и всякакви малцинствени организации, вие нищо нямаше да можете да направите.

14

анонимен

преди 1 година

Какво са ти виновни САЩ за извращенията на тези? За твое сведение, точно там жените имат права, дето тук нашите и хабер си нямат. Там жена, която работи, нито маса ще ти слага, нито ще ти пере мръсните ......!