8

Анонимен

преди 1 година

Запознайте се с Хасан, той не може да чете и да си напише името но ще гласува за бъдещето на децата ти.

7

Софиянка

преди 1 година

И тая като Боко, грах консерва да отвориш и от там ще изскочи Деса.

6

До деса

преди 1 година

На която и програма да пусна все дуловската,ми омръзва на народа.пускам си бТВ комеди.там поне няма такива като нея , който на всяка дума казва ако,ако ми те са оакани от всякъде.

5

Анонимен

преди 1 година

До 5.. Защото още не са на власт.. В момента командва фигуранта..

4

Ралица

преди 1 година

Деси, кажи защо 3 месеца след като спечелихте пак се вдига газта? Какво се занимаваш с глупости, кажи защо бе, нали бойка кадъна си биеше тиквата в краката на султана, кълнеше се в Корана, на мюфтията ръка целуваше и се кълнеше, че ще има ниски цени. За това говори драга, а не за неща които не ни интересуват. За цените в магазина, за цените на горивата, за цената на газта, защо пак излъгахте като родата си от Столипиново?

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще броят бюлетините на ксерокс със сканиране - пускате една бюлетина за ГЕРБ на ксерокса, а ксерокса напечатва 200 бюлетини за ГЕРБ. Това ли е демокрация!?

2

Анонимен

преди 1 година

киро флашката каза че е много загрижен за демокрацията

1

Анонимен

преди 1 година

А ти пък си толкова нагла и противна ,и кво повтаряш мантрата ,че и до сега можело с хартии там където са под 300 човека ? -ми мн ясно ,че измамните бюлетини се правят със Стотици хиляди в големите градове ,тея с по 20-30 не ви играят в схемата.