28

Анонимен

преди 1 година

На машините вярваме, но ни пречат да лъжем.

27

Анонимен

преди 1 година

Психопатски лъжи всеки ден. Лъжи, манипулации, унищожаване на честните избори, купуване и продаване на гласове с пари, психопатски кражби по общините на гербодепесарите. Истината и честните избори са нежелани и неудобни. Вярваме на машините и затова искаме да ги премахнем, защото ни пречат на измамите и лъжите.

26

Томи Праведният

преди 1 година

Аз съм Томи Праведният и много съм слушкал в извънкласните кражоци по Дебати. Мога да дебатирам до рано сутринта и да въртя и да разтягам локуми до безкрай. Много ми помага факта, че като го правя си представям, че сме в Швейцаря и говоря така все едно сме там и много ми спори речта. Моля се някой ден гласоподавателите да не осъзнаят, че всъщност нещата не са толкова розови и да не ме замерят с камъни, защото ние не сме Швейцария, а аз всъщност помагам на мутрите и ми е все тая за всички други

25

Анонимен

преди 1 година

Ако въведат за депутатите тест за наркотици всичко ще се оправи.Онези няма да могат да влезнат да правят скандали и после да организират протести.

24

Анонимен

преди 1 година

Бай Генийо прави избори в България.

23

Деси Наглото

преди 1 година

Аз съм Деси Наглото и всеки ден лъжа и манипулирам безочливо българските граждани без да осъзнавам, че рано или късно ще ме замерят с камъни.

22

Обективно

преди 1 година

ЦЯЛА ЕВРОПА ГЛАСУВА БЕЗ МАШИНИ. СИГУРНО И ТАМ СВОБОДАТА Е ОТКРАДНАТА, А?!? Смях в залата!

21

Майна

преди 1 година

А беее, Кирчо е ОБСЛУЖВАН КАТО ДЕТЕ С ВСИЧКИ ЕКСТРИ НА ПРИВЕЛИГИРОВАН - ВИЖТЕ КОЙ МУ Е УЧИТЕЛЯ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА В ШКОЛАТА ЗА ДЕЦА НА ДИПЛОМАТИ И СПЕЦИАЛНИ ХОРА ОТ ДС И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНА КАРТИНКАТА КОЙ КОЙ Е! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО УСМИВКАТА И ЧАРА МУ! ДС, КАЕТО БЕШЕ И Е ЧАСТ ОТ ФСБ , ИЗБИРА ТОЧНО ТАКИВА - С ХАРИЗМА НА ЧАРОВНИЦИ!

20

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ни от психопатски лъжи и хора в политиката. Нека се оттеглят всички психопати от политиката. Да се върнат обратно в техния престъпен свят на по-ниско ниво.

19

I

преди 1 година

Запътили сте се към дъното. Скоростно.

18

Анонимен

преди 1 година

Прибирайте си обратно Shift и DELL!Да ни клатите ви е цел!Навсякъде другаде с бюлетини гласуват,а където има машинки стачкуват.

17

Анонимен

преди 1 година

Ванчо, ще хванеш срамна болест и рак.

16

Анонимен

преди 1 година

Политиката ни е завзета от психопати. Лъжат, крадат, манипулират.

15

Защо

преди 1 година

...не проследите Биографията на баща му? ДС агент и дооолно същество!

14

Анонимен

преди 1 година

Не знам Деса-меса, ама умно-*** и ППто вече са за освидетелстване. Няма друга държава на планетата, където фарсът с гласуването да е стигнал до такова кресчендо. Та да си кажем - ако продължават да се излагат накрая ще си гласувам за ГЕРБ. Поведението им показва, че смятат българския народ за ***-оти. Губят гласове и ще се събудят на сутринта след вота като ударени с мокър ***.

13

До 11

преди 1 година

ЛИЧНИТЕ ЗАПЛАХИ ОТ ХЛАБАВИЯ СА ОБЕКТ НА МВР!!! ДОЛ.НО СЪЩЕСТВО, РАБОТЕЩО СЪС ЗАПЛАХИ! = КОМУНИСТ, ТА ДРЪНКА! Ама иначе членува в ПП - дете на ДС агент ги ръководи!!!

12

Анонимен

преди 1 година

"Ако някой започне професионално да се занимава с лов на призраци, в един момент ще започне да хваща призраци".Айде...освен по подправени избори с разни машинки остава и нашите политици да почнат да си правят "Здрасти" с призраци като Бай Дрън.

11

Бонго Бонго

преди 1 година

Съд за канадския измамник.

10

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Г-жо Атанасова. Пожелавам Ви да управлявате съвсем скоро. Ясно е кои са Ви партньори и този път ви обещаваме, че линча Ви е сигурен. Ще се молите да не сте се раждала.

9

Анонимен

преди 1 година

Независимо как се гласува, дали с хартия или машини, никой в тази *** не работи за интересите на народа.