228

Анонимен

преди 1 година

Като не могат да направят преврат исмяна на режим в Русия, САЩ си пращат на една руска независима медия в изгнание, и руско независимо правителство в изгнание! Разбира се абсолютно нелегитимни и инструменти пратени от САЩ!

227

Анонимен

преди 1 година

В ютуб поне слагат нисклеймър от кого се финансира медията!

226

Анонимен

преди 1 година

Медуза не е руска а латвийска медия, спонсорирана от ЕС!

225

Фейк нюз

преди 1 година

Фейк нюз

224

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - знаем, че си заслужил руски защитник! Не се престаравай, орден от Путин няма да получиш. Спора се вихреше около темата дали е предавала Русия България в интерес на други балкански народи. Ти какво мислиш?

223

Боби

преди 1 година

ХОРИЦА РАЗБЕРЕТЕ присъствах преди години на демонстрация - едночипов микрокомпютър(всичко без захранването се събира в корпуса на малка флашка) и маниаците успяха да включат малка камера и камерата да следи движещи се хора в полезрението и Всеки днес може да си купи автономна камера която следи движещи се хора и коли От тези две играчки до Дрон Камикадзе е една нищожна крачка. Днес има 32битови едночипови компютри които се продават за промишлени нужди(перални) пак с размер флашка

222

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Петров - а който защитава Русия - или е предател или е предател. Среден път няма!

221

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са пасивен оффчи народ, оффчици, които нямат права и глас. На кой му пука какво искат и какво не, важно за Русия като държава е Кремълския крадлив елит да продължава ограбването на стадото. Стадото са си просто пълнеж, това е!

220

Сармат-чип-пералня

преди 1 година

До Сармат - ще излетя ако не съм на центрофугиране! Иначе ще полетя в кръг и ще се върна у дома. Там си е най хубаво!

219

Анонимен

преди 1 година

цяла русия не е за воината но воината сама доиде на прага на русия ще се въюва с нацитете които изтребва руско езичници и ги палат живи цяла русия беше в сълзи сега ще ми казвате че русия агресор вие сте агресори бяхте слепи и глухи когато децата на руско езичници плачеха без ток вода и ядене благодарения на русия те изживяха имаха подкрепа от рус народ и още имат помощи получават от рус народ и правителство

218

Козяк

преди 1 година

Без украинците руската армия още от имперско време щеше да е едно нищо, всичките си победи дължат на украинците, най-великия славянски народ, хора трудолюбиви, талантливи, умни, храбри и красиви. Освен това те никога не са били крепостни роби и нямат робската психология на горките руснаци. Моля се руската опозиция да спре кремълското безумие, дано съберат сили, докато Русия още не е загинала.

217

Лаврентий Берия

преди 1 година

Русофилите не могат да приемат факта, че и обикновенните руснаци не харесват войната. Страхливец по природа, българския русофил очаква всеки руснак да грабне калашника и да полети към Украйна. Това разбира се няма как да се случи по ред причини. Много руснаци, особено интелигенцията, добре съзнават "приноса" на Путин - изоставането, мизерията, олигархията. Други просто не харесват войната - пацифизъм. А някои просто не искат да загинат от украински куршум на 20 години. Понятно товариши?

216

Петров

преди 1 година

Който защитава САЩ е или платен пропагандист или обикновен евродебил..Няма други опции.

215

Иванов

преди 1 година

Който защитава Русия не може да се зове БГ патриот. Русия я обичат основно хора които не са ходили там че да видят за каква мизерия става въпрос. Другарката Нинова не си прати децата да учат в Москва, а в САЩ. Така че даже и тя мисли че Русия е клозет запушен.

214

Пена

преди 1 година

Вие си мислите че разпада на Русия е майтап ама България ще се смее последна. Имайте още малко търпение. Путин е дребен на ръст и дребен на мозък и на всичко.

213

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОТ МОИ СИГУРНИ ИЗТОЧНИЦИ СНИМКАТА И СТАТИЯТА СА ОТ КОЗЯК.

212

Сармат

преди 1 година

Ракетен ядрен удар някъде от сибирската пустош през Южния полюс? Няма проблем. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

211

Лавров предупреди

преди 1 година

"A non-nuclear clash between nuclear states may very likely escalate into an outright nuclear war". Ако НАТО не се намеси пряко, с Украйна е свършено. Ако се намеси - САЩ и ЕС ще бъдат изпепелени.

210

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 252 - е на това викам бесен русофил! Искаш и редакцията ли да застане на твоя страна старче? Не ти харесва нещо?

209

Анонимен

преди 1 година

Как е времето в Киев?