288

Анонимен

преди 1 година

На масата на преговорите ще се седне само след безусловната капитулация на Русия. Друг вариант няма. Пропагандоните Соловьов, Симонян, Скабеева и т.н. руска cволоч от една седмица като разбраха че ще има нов Нюрнберг за руските подпалвачи на войни убеждават крепостниците че ако загубят войната ще трябва да плащат репарации и компенсации на Украйна а тези които са поддържали войната ще бъдат съдени от военен трибунал за разпалване на геноцид, и нахъсват крепостните че трябва непременно да победят

287

Анонимен

преди 1 година

Тези са врагове ,така че тяхното мнение няма значение , но на българите има трябва да се направи проучване сред българите дали тази война трябва да се продължи или да се седне на масата на преговори. Проблема е че нашите политици и европейските политици имат различно мнение от народното и за това не виждаме собствени проучвания.Както се казва американското посолство е забранило подобни проучвания на мнението на българския народ.Все пак българите трябва да свикнат със глас народен глас в пустиня

286

25+75%=100%

преди 1 година

До като не изчистите до крак тия наpkoмаHи, джендери и неонацисти от разни селски групички като АзоФ, Десен сектоп и подобни *** няма да спирате. А ония зелен палячУ го искаме личен клоун в Кремъл!

285

ссср 2.0

преди 1 година

С "ултиматума" от 17 декември миналата година, чието продължение е т.нар "СВО", започва нов 31 годишен цикъл. Първата година от който практически изтича тия дни. Предния цикъл беше стартирал на 26.12.1991 г. Очакват ни три десетилетия военна турболенция в целия свят. Войните дори още не са започнали. Така ще докъм края на 2052 г. Тридесетгодишната война 2.0. Изхода от капитализма ще е подобен на входът в него.

284

ссср 2.0

преди 1 година

Първата година от който практически изтича тия дни. Предния цикъл беше стартирал на 26.12.1991 г. Очакват ни три десетилетия военна турболенция в целия свят. Войните дори още не са започнали. Така ще докъм края на 2052 г. Тридесетгодишната война 2.0. Изхода от капитализма ще е подобен на входа в него.

283

niki

преди 1 година

Да се разпада тая коч*ина рассия. Крайно време е, светът ще бъде много по-добро място без тези диваци.

282

Реалист

преди 1 година

В Русия намалява а в Украйна се увеличава хо хо хо украинците ще станат като сърбите хем ще излижат солта хем ще изядат боя !

281

НЯКОЙ

преди 1 година

Абе кво стана с падналата в Полша ракета? Един човек каза, че щом не е от Русия няма да се счита, че е паднала в Полша.

280

Анонимен

преди 1 година

,там също ли Франция е гарант? Както и за Македония...

279

до 338

преди 1 година

какви договори е подписал зеленски с русия, че не разбрах? ако се опитваш да говориш за т.нар. мински споразумения - те са от 2014 и 2015г. А за президент на украйна, зеленски беше избран май 2019г. той е човекът, който пък е 110% най-малко виновен за сегашната ситуация и честно казано, донякъде го съжалявам. предшествениците му участваха в забъркването на тази каша, а той няма полезен ход, тъй като не е едноличен властелин като путин.

278

Ром"с

преди 1 година

Друго изследвание на друга агенция пък показва(това е табу в бг медии),че 78.1 доверяват и 74.1% одобряват войната в Украйна!

277

Анонимен

преди 1 година

До до 333 Макрон като бе на посещение в Бг , след нашето домакинство на ЕП , какво каЗА : "САЩ , свалете ръце от Европа '' , или не поВните госпожо ''капиталистке'' !Защо ли им го каза ?

276

Анонимен

преди 1 година

До до 333---Като се има в предвид , 113 място , явно че %-тите са май ОБРАТНО !Всички го знаем !

275

До 338

преди 1 година

Русия е гарант за териториалната цялост на Украйна заради отказа от ядруно оръжие. Точка. Капиш?

274

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен...334 Вовата няма да го бесят , а ще се наложи да си купуваме противогази , за временно ползване , щото после няма да имаме нужда от тях !А Зелето като не спазва ДОГОВОРИТЕ които е подписвал с Русия , да си яде попарата .

273

Мдааа

преди 1 година

100% дерашунгеризация на Европа.

272

до 333

преди 1 година

Напротив. Байдън и Макрон са взели решение да подпомагат Украйна дотогава, докато е необходимо. И за твое сведение, защото съм ходила в САЩ, жителите на страната не са кравари, а са на стотици години напред, в сравнение с нас и руснаците, които боготвориш. Краварите сме ние.

271

руснаците са военолю

преди 1 година

Тези 25 процента руснаци, които искат войната да продължи, да се запишат доброволци, вместо путин да изпраща на война някой от останалите 55 процента, които не искат война. То е много лесно да искаш и да гледаш отстрани. Тези 25 процента са сигурно сто-годишни старци и те искат, ама друг да опере пешкира.

270

Анонимен

преди 1 година

А Вовата ще го бесят ли или ще го прсщат в Хага, какво казва проучването по въпроса?

269

Анонимен

преди 1 година

Войната приключи.Краварите се осъзнаха.Няма да дават оръжие на наркозависими откачалки.Европа се грее на свещи.Санкциите се оказаха с обратен знак.