104

до руски окупант

преди 1 година

руснаците да си ги карат. Тук не щем.

103

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 162 И тези западни компании защо инвестираха в путинова Русия , а не в демократична и евроатлантическа България ?

102

Анонимен

преди 1 година

Имаше една статистика. Русия е единствената държава, в която собствения и народ НЕ предпочита да купува родните марки автомобили. Навсякъде другаде родните автомобили са най-купувани в съответната държава, само не и в Русия.

101

Анонимен

преди 1 година

Нашите ми купиха първата кола Москвич 12 ца 1500 4 степена ск.кутия на 20г.навършени 4 месеца след уволнението от родната казарма професионален шофьор в казармата, и колата беше винаги фул по 12 човека съм возил тогава всички бяхме задружни и заедно събирахме пари кой колко има и разпускахме до 4 сутринта в 7.30ч ходих на работа. Та приветствам на младини родителите да купуват нови кола на младежта, на старите не им трябва нова кола може да карат каквато и да е само да им върши работа

100

Анонимен

преди 1 година

Добре че са западните компании, че да им възродят автомобилната индустрия и сега като се махнаха им оставиха работещи заводи, оборудвани за направата на съвременни автомобили.

99

Анонимен

преди 1 година

Хора отворете си очите , разходете се погледнете нагоре , всички климатици са произведения в Азия - Китай , Японски марки произведени в малайзия и тук таме някой Турски.. И Европейси няма.. Скоро и при автомобилите ще стане така , това не е висока технология , автомобили се правят се правят вече над 100г... Това че сложили таблет за таблото не го прави висока технология..

98

Планова икономика

преди 1 година

Катай ще им даде всички части и естествено москвичите ще се правят от 4 пъте повече работници, но за сметка на това с 50 процента по - малко

97

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Някой от умнокрасивитета да ми припомни колко български предприятия които бяха затрити отново започнаха да произвеждат нещо ?

96

Анонимен

преди 1 година

Помислете Русия колко високотехногични производства оръжия , космическа програма , ядрена енергетика , металургия , материали има .. А Германците освен автомобили нищо не могат да правят , колония на САЩ това са им разрешили това правят..

95

Некъдърници

преди 1 година

Москвич откраднат завод от Опел пренесен в Москва и обоже падение сега прави Китай чета

94

до 150

преди 1 година

Доста хора имаме пари за нов автомобил. И то струващ колкото 5 Москвича от снимката горе. Масово не сме русофили, разбира се. Или поне аз човек с нов автомобил русофил не познавам. Както и по принцип русофили почти не познавам, освен съседът ми на село- текезесарче момчето и си обича Русия. Баба му така му казала.

93

До Анонимен 152

преди 1 година

Ще...

92

do 150

преди 1 година

Айде разходи се из бизнес паркингите на моловете, бизнес парка и виж чисто новите коли и на какви хора са. Млади и амбициозни програмисти, архитекти и какви ли не. Та да- русофобите имаме доста пари за нов автомобил. Ама, виж- русофилите нямате, защото масово сте функционално неграмотни слуги на запад.

91

Анонимен

преди 1 година

Скоро Русия ще бие Германия по качество и производство на автомобили.. 70-те години европейците които се смятат за центъра на вселената се смееха Японците , 90-години се смееха на Корейците , 2015г. се смееха на китайците , сега се смеят на Руснаците и накрая всички ще ги изпреварят .. Бог не най-мрази подигравачите и горделивите..

90

Анонимен

преди 1 година

Тук нито русофилите, нито русофобите имате толкова пари за автомобил. А честно казано, ако нямаш частен бизнес свързан с превози или малки строителни услуги, купуването на скъп автомобил си е чиста набутвация.

89

Анонимен

преди 1 година

Научния институт НАМИ който е собственик на марката Аурус колата на Путин , купи акциите на Рено в Москвич.. Отсега нататък Москвич ще върви само нагоре и ще бъде изцяло руски на собствена платформа.. Този автомобил на снимката е копие на китайската JAS , но само скоростната кутия е произведена в Китай..

88

Анонимен

преди 1 година

Кефят се русофилите, ама на. Карат немски бараки на 15+ години, нямат нищо руско, ама хвалят КИТАЙСКИЯ Москвич... Никога няма да го купят, разбира се, защото не е яко. Яко е да берем малините в прогнилия запад и да караме западна кола.

87

Анонимен

преди 1 година

Логото си е китайско JAC като на форд отпред на капака, няма нищо руско в него всичко е Китайско но излиза от завода Москвич от Москва, Трябва да се казва Мочайна и 50.000лв не давам за това китайско бръмчило по добре голф 7 абсолютен фаворит красота 2г за 13.000.евра

86

Fena

преди 1 година

До 130, Василев! Бъркаш с ученето и работата! В БГ са правени страхотни разработки, но няма кой да ти помогне, ако не си от определена политическа структура. Всичко отива в партийни каси и в лобита. А когато нещо не разбират - просто отпада. Не можеш да обясниш на една куха политическа kpaтунa сложна техническа идея. А ако нямаш гръб и не те пуснат - оставаш си в гаража.

85

Анонимен

преди 1 година

американофил: 20000$ за москвич -скъпо е ,2 милиарда за чертежи на самолет?- няма проблем