124

Пускам

преди 1 година

сълза

123

Анонимен

преди 1 година

До Сълза и смях.Наистина е смешно,но познат си беше купил навремето руска кола,която хлопаше тайнствено по завоите.След свалянето на страничната *** на една от вратите,се оказа че вътре в кухината беше оставена празна бутилка от водка.

122

Инженер

преди 1 година

Абе будали вие не знаете на кой свят се намирате бе.. Няма да държава която да произвежда автомобил сама.. Не само тенекията и електрониката но и голяма част от самото проектиране на автомобила и софтуера се произвежда извън Германия .. В България над 3000 инженера работят за автобилния сектор на Германия , Само поделението на Вистеон в София е 800 инженера , Ами това са още Бош , Костал и други които не ги знам. Електриниката в Таблата на БМВ и Мерцедес се прави в Индия ..

121

300

преди 1 година

300 броя, само толкова ли могат тези смешници, при това за една легендарна...каруца!

120

Анонимен

преди 1 година

Феновете на русия трябва да бъдат плащани там да живеят и да се наслаждават на руския стандарт на живот. И да ни оставят най-накрая да се мъчим в ЕС сами и без тяхното досадно присъствие.

119

Мхмм...

преди 1 година

Ако ти го дават с 2 рускини на задната седалка може и да се замисля...

118

Анонимен

преди 1 година

Ако Москвич е тук значи скоро ще дойдат и опашките по магазините и празните рафтове. Тоя филм сме го играли.

117

Анонимен

преди 1 година

До 149.Всъщност всичко от този Москвич се произвежда в Китай.Даже колите са сглобени там,но се разглобяват на възли,транспортират се в Русия и отново се прави монтаж. Единственото руско са емблемите, които се монтират накрая.

116

До 143

преди 1 година

Руснаците ще карат коли, само че тук не пише, че се планира годишно производство на 20 хиляди коли!

115

Сълза и смях

преди 1 година

Продава се с бутилка водка у багажнико

114

хаха

преди 1 година

Струва си всичките 10 копейки!

113

Московеца

преди 1 година

малко ми прилича на KIA

112

Анонимен

преди 1 година

Китайците всичко крадат от запад! Колите хич не им се отдават. Няма една китайска марка да се продава в света. Но сега пробиват в Блатная, емблемата се произвежда в Масква, другото в Гуанджоу. Щял да минава 410 км с 55 зареждания. То Сармата не ще да пали, та китайския москвич дали ще пали като падне на +5 градуса???

111

Програмист

преди 1 година

Аз съм инженер прекарал няколко Аутомотивето , същите неща които ги правят европейците и американците ги правят и в Русия. Руската компания Луксофт имаше аутомотиве отдел в София и правеше същите неща като Вистеон и Бош. След майдана в Киев продаде поделението си на Бош. Камаз почти по едно също време с Тесла и Убер направиха автономен автомобил бус .. Беларуския Белаз минен самосвал има автономна версия..

110

Анонимен

преди 1 година

Копейката да си купи.

109

Анонимен

преди 1 година

Новите конкуренти на Гриша Ганчев

108

Анонимен

преди 1 година

Китайски москвич звучи по-зле от ловечки москвич! Аз за 60000 лв мога да си взема 5 годишен джип на Мерцедес, Ауди или БМВ...хихихи

107

Анонимен

преди 1 година

"руснаците да си ги карат." - И руснаците не ги щат. Даже и Путин да питаш не би си купил такова нещо.

106

Анонимен

преди 1 година

"а що няма фарове и мигачи?" - За да си ги платиш като екстра. Едно време москвичите ги продаваха само с едно стрнично огледало, ако искаш да имаш и от другата страна, трябваше да си платиш допълнително.

105

читалище заря

преди 1 година

новия "москвич" е китайски suv с прелепени емблеми. пишете си домашните, читалищна работа