28

Анонимен

преди 1 година

Междувременно руснаците вече разполагат с пленена ракетна система Хаймарс.

27

Анонимен

преди 1 година

Нато да ги защити както направи в сърбите.

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ФАКТ - Дали те са страхливци? Или ти който неистово искаш някой да загуби суверенитета си и да бъде покорен? Не! Страхливеца си ти, удобно сврян зад компа и ненавиждаш украинците които вече почти година яко маризят любимите ти руснаци. Те имат топки, за разлика от теб - френетичния, мразещ света, застаряващ русофил.

25

Анонимен

преди 1 година

Кво ги боли Нато за Украйна ,че там умират хора.Вместо,всички да са на масата за преговори ,още от март те продължават д насъскват дресираното си наркоманче Зеленски.Убедих се ,че животните на хората нямат стойност ,нито на изток ,нито на забад.Само някакви високопарни лозунги,зад които прозират материални интереси на корпорации.Лицемери.

24

до Демократ

преди 1 година

Айде към Орландовци.....на дупката в , която ще положат тленните ти останки ше тура WC

23

Анонимен

преди 1 година

Украйна доказа, че съществуването на НАТО е много пресилено. НАТО е създадено за да могат няколко обединени държави да се противопоставят на Русия. Да има някакъв баланс на силите. А се оказа, че дори само една държава като Украйна е напълно достатъчна за да спре червената армия. Военните възможности на Русия дълго време са били много надценявани.

22

Анонимен

преди 1 година

Урсула днеска каза колко са украинските загуби и веднага изтриха съобщението.Загубите са огромни а украинците оцеляват само защото са на системи от Европа.Докога само Вовата знае.

21

Истината

преди 1 година

Оказа се че Украйна изнася ток за Европа, докато гражданите и стоят с седмици в мрак и студ.

20

от Факт до 19

преди 1 година

Не, но ТВОИТЕ деца го знаят питай ги за чичо Ставри ииихихихихиих ихихиихих еехехехеххе

19

Питам

преди 1 година

До До 5 14 А с нашите комунисти какво да правим ? Много надигнаха глава на последък.

18

Georgiev

преди 1 година

Изненадан съм, че путинофилите могат да четат. Наистина не знаех. Ама обръщате левовете в евро и търсите почивки на Запад, ако може си го позволите, де.

17

Жорката

преди 1 година

Путин е от малкото останали държавници с принципи и мъжкари. Тука жендърите форумци ви е трудно да го вденето, щото сте лигочи и дори не сте били в казарма....лека ви пръст

16

Анонимен

преди 1 година

NATO към Медведя: Изтеглете си войските от окупираните територии!

15

Един с една

преди 1 година

Да им пуска Путин атома на тия и да не ги бави, на никой няма да липсват

14

ФАКТ

преди 1 година

Путин много пази жителите, да ги беше погибил тия неандерталци отдавна иначе , рути наред и не ги жали нейзитата ! Бомбии и Натовксите страхливци !

13

Анонимен

преди 1 година

Цивилизования свят не иска тази война. Не подкрепя анексиране на чужди територии. Но Русия от царските си времена е свикнала да го прави.

12

Анонимен

преди 1 година

НАТО ако тръгне ще стигне до Москва, ще ви извади от бункерите ви и ще е безспорно, че по време на "специалната операция" на НАТО в Русия е имало сексуално насилие над руски висши държавници. Хайде малко се вижте в огледалото.

11

До 5

преди 1 година

Смърт на руските КОМУНИСТИ!

10

Анонимен

преди 1 година

Много бой ядът окупаторите и скоро ще се обърнат на триста и шестдесет градуса обратно и ще бягат без да могат нито зеления нито солингена да ги стигне.

9

Ужас

преди 1 година

Президентът на Нигерия е заявил че оръжие от Украйна вече попаднало в Африка при терористи и бандити.