268

Анонимен

преди 1 година

Е и така да е това никак не е хубава новина защото драги читатели като свършат нормалните амуниций при липсата на такива ще влязат другите по сериозни амуниций даже една единствена е достатачна . Дано не се случва да пази Господ

267

Кико

преди 1 година

Хем ***, хем нахален! Ама и тези украинци, да си седят и да остават ГЛАВУНА да си ги трепа като мухи!

266

Анонимен

преди 1 година

Позор за пияниците. Биваше ги само за война досега. Видя се, че и това не могат. Негодно племе

265

Аnonimous

преди 1 година

Русия в момента използва ракети произведени през 2022 г-доказано, а това значи че нещо запасите попривършват. Иранските шахади не летят вече от 9 дни. Защо ли така:)?

264

Не едно животно

преди 1 година

Патриоти няма да даваме поне за сега само защото не става да се монтират и ползват веднага-по нататък, но NASAMS и др коледни подаръци на стойност 1.2 млрд долара, дядо Коледа ще донесе на украинците:) и дано най сетне и дядо Мраззз донесе хубави подаръци и много фоерверки и в някои от големите руски градове че вече е време и там да усетят.

263

Алабала

преди 1 година

Русия напада суверенна държава, избива всичко наред, и когато някой ( НАТО) се опитва да пречи на това те реват като шушомиги.Всъщност всички видяхме колко непобедима е тяхната "страховита" армия, без "прочутите" си ракети са едно голямо недоразумение. Ако имат смелостта да нападнат НАТО то това ще е края на Русия за столетия наред. Жените им ще ходят по света да си търсят мъже в продължение на стотици години.

262

Владо

преди 1 година

България вън от НАТО

261

Анонимен

преди 1 година

Освен Патриоти трябва и Томахавки да им дадат! Друго си е да праснат бункера на дребния пикльo!

260

Анонимен

преди 1 година

Пyтлераса се скъса да трие коментарите против съвецкия башибозук.

259

Анонимен

преди 1 година

Със или без помощ от НАТО оркитe ще изпукат от студ. Факт.

258

Анонимен

преди 1 година

А тоя дребния представя ли си, ако го хване един афроамериканец и му го забие в задния двор, как ше му изскочат очетата?

257

Стамо Пръча

преди 1 година

Българофиле/292/, а кой насъскваше и финансираше т.нар. милиции от днр и лнр толкова години? Представи си, че Ердоган направи същото с нашите сънародници в някои региони на България и те проявят неблагоразумието да скочат срещу установените правила, КАКВО ПРАВИМ !? Може би ще трябва да ги галим с перце и да приветстваме обявяването на тяхната независимост ли?

256

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Сибирските *** искат да си думкат безответно независима Украйна пред погледа на целия свят, НО няма как да стане, защото падне ли Украйна, идва ред на Европа. Като за начало ще е източната й част. Повече оръжие за Украйна - по-бърз край на войната. Чугунените тикви няма да прибегнат до ядрено оръжие, щото там ще се наакат безогледно, а и запада им харесва, децата им са там, почиват си там, пазарят си от там... Става дума само за кремълската върхушка, но точно тя забърка тези л...на

255

Я па ти..

преди 1 година

До Българофил 292 Вовата мачка , ама знае че няма къде да се скрие. Жертва се човека. Жертва и цяла Русия.

254

Българофил

преди 1 година

НАТО си участва реално пряко във войната още преди 24.02. Нарочно насъскваха укрите преди това да се гаврят с руснаците на тяхна територия докато не му писне на Путин! Обещаха им оръжия и им ги пращат! Трябва хич да нямаш акъл да мислиш ,че войната не е между НАТО и Русия! Като се има предвид какъв съюз е НАТО , освен Русия няма кой да има смелостта да се опълчи!! За това мачкай, Вова!!!

253

Сержант

преди 1 година

***, наистина правилно са описани от Раковски, още преди руско-турската война от 1887-1888г.

252

Анонимен

преди 1 година

Човеко ги пази от изцапан имидж, те не разбират )))

251

sd

преди 1 година

русия се дави и ще се удави в нечистотиите си.

250

Анонимен

преди 1 година

Защо бе руснаци, нали имате оръжие, от какво се страхувате...тия са пълен майтап

249

Черния

преди 1 година

А вземат от Иран дронове