48

ЧАПАЕВ

преди 1 година

АМЕРИКАНСКИТЕ ОРЪЖИЯ НИЩО НЕ СТРУВАТ ПРЕД БЕЗАНАЛОГОВИТЕ РУСКИ. ЩО СЕ ЖАЛВАТ РАШКИТЕ?

47

Лаврентий Берия

преди 1 година

До М - над 50 съм и много добре познавам историята - както и на кървавите сатрапи в Съветския Съюз, така и нашата , както и руския "принос" тук. Така че, споко. Наясно съм.

46

Калеко Алеко

преди 1 година

Според медведев САЩ и Алиансът са "престъпни структури" защото снабдяват Украйна с противоракетни отбранителни средства с/у "хуманните" руски ракети изстрелвани от путинова раша за да убиват украински граждани и да унищожават украински градове, електроцентрали, болници и други граждански обекти, застрашавайки оцеляването на населението и предизвиквайки хуманитарна криза и катастрофа в нападнатата и окупирана Украйна ... ??? !!!

45

СЕГА НЕМОЖЕ?

преди 1 година

А КОГАТО ХИТЛЕР ГАЗЕШЕ РУСИЯ АМЕРИКА ПОМАГАШЕ ЛИ?

44

ФАКТ

преди 1 година

Жендърите от ес и нато най-мразяят като някой им обърне ръкава :)

43

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Тед Бънди - затова ли Медведев изпада в бяс през два дни а Захарова плаши и кълне като възрастна шведка от Женския пазар? Защото НАТО го е страх? Е, повярвай ми - скоро и Пейтриът ще влезе в Украйна. Леко, леко Путин се сдобива с изключително силен, кален и боеспособен съсед. Той, както и ти объркахте пътя. Никой не можеш в 21 век насила да завлечеш в Задунайската, особено когато е смел и силен като украинците. Още много руски разочарования те чакат русофиле!

42

ВЪПРОСЧЕ?

преди 1 година

Абе великите Хамериканци пуснаха 2 атомни бомби над НЕВИННИ граждани не военни обекти...100 войни разпалиха...после русия била терориста...айде да ви закопат сите дето мислите така жалкааари

41

Анонимен

преди 1 година

Нато е наистина една престъпна структура, държави и народи като Ирак, Либия, Египет и безброй други никога няма да са отново светски държави, защото нато подкрепи шериатските режими там. Права на човека ли? Къде са им там правата на човека сега? Или отново всички цинично ще мълчат и ще си затварят широко очите, както винаги.

40

Анонимен

преди 1 година

Колко са нагли тези руснаци!

39

Анонимен

преди 1 година

Този е по-опасен от Путин. Дано не му вярват, защото може да забърка голяма каша.

38

Наблюдател

преди 1 година

Абе не носи на пиене тоз човек. А уж е руснак?

37

Жоро Павето

преди 1 година

НАТО се оказа един магазин за оръжие и нищо повече аххахахахахах

36

Хора

преди 1 година

Спомнете си преди години как Хуситите удариха с стари съветски ракети рафинериите в Саудитска арабия пазени от пво "Патриот"който не рейгираха изобщо и станаха за смях.Така че Русия не се бой от тези скъпи американски играчки.

35

Анонимен

преди 1 година

Къф демократ си,някакъв американски платен тролейбус.

34

М

преди 1 година

До Лаврентий Берия-----Знаеш ли ти с жълтото по устата кой е Берия че ползваш името му?

33

Украйна

преди 1 година

Украйна е на командно дишане и всеки го знае....а сега га стегне и зъмъска и сняг запръска...на Зеленски пролапсчето ше се пръскаа

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 И я вероятно я гледат като голям камък...

31

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 31 - ми да седнат бе! Обади се на любимия си Фюрер от Московския бункер и го помоли да седне да преговаря. И да се изтегли преди това от държавата която нападна. Защото това което ти искаш като яростен русофил не е преговори, а капитулация пред Джуджето Император - агресор в чужда държава.

30

Тед Бънди

преди 1 година

НАТО напълни пелените

29

Анонимен

преди 1 година

До Един с една. Нали си наясно, че живееш в страна член на НАТО?