119

Анонимен

преди 1 година

Съветски или европейски ..все съюз е .... и винаги ви обещават светло бъдеще .Бащата им от едно семе е .АЙДЕ ЧЕСТИТ КОМУНИЗЪМ

118

Анонимен

преди 1 година

След като Европа си изнесоха производствот по Китай, Филипини и др., за евтиния така ще е.

117

До 117 Ватник Нагъл

преди 1 година

Ще мине време и сам ще се убедиш, няма страшно. Сега и да се пениш няма смисъл. Холивуд и масмедиите 30 години обрисуват РФ като някаква карикатура и дори пародия на държава. Вероятно наемниците, които воюват на страната на Украйна знаят това най-добре, така да се каже - от първо лице. Има много неща да ти се изясняват още, не бързай, с времето реалността прониква дори в най-коравата кратуна. Вероятно за близките години ще трябва да постегнем велосипедите, защото и авточасти може да няма...

116

te me na

преди 1 година

ахахахах, то се е видяло, че ние тях няма да стигнем, но става все по-възможно те да дойдат на нашато ниво и начин на живот...да им п*кам на Европата...България преди всички!

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145, да чета словесния фекал на Ел. Вас.!? Не мерси, приятелю! За новини се информирам от медии с добра репутация, англоезични предимно. В блога днес.ру влизам само за да тегля една на русофили и путинисти, това е!

114

ФейкНюз

преди 1 година

Ама при "светлия" социализъм, за един виц за байтошо, ти вземаха колата и живота, --- Лъжа 100% лъжа... Една от партенките на "красивите и умни неонацисти".....

113

Анонимен

преди 1 година

Ел. Вас. отново захранва руските тролферми с пропагандни статии, та да си чупят клавиатурите докато ни обясняват как ЕС се разпадал, а САЩ фалирал и тем подобни измишльотини.

112

Червен каскет

преди 1 година

А в Русия на семейството на всеки мобилизиран дават без пари въглища или дърва!Да се самомобилизираме,другари и към Украйна!

111

Язе

преди 1 година

Че то на Запад тоталитаризма напрактика беше узаконен с ковид-манипулациите - полицията биеше хорат, щото се били събрали заедно, здрави хора бяха насилствено държани в домовете им (и не само в домовете им), ако имаш различно мнение от това на управляващите нямаш право да го казваш, щото веднга си маркиран със всичките му последствия от това.... И сега хората ги е страх и да говорят, и да действат, превърнаха ги в мишки...

110

Асен

преди 1 година

Ще се върне комунизъма, "дружбата" със СССР така и никъде не си отиде, ще видите как е било.

109

Анонимен

преди 1 година

Всеки дилър има автомобили на склад. Винаги може да си харесаш нещо, макар и с малки компромиси, което да е при теб до няколко месеца. В случай, че искаш кола с много допълнителни екстри 1 година ще си я чакаш.

108

Мда, виж сега

преди 1 година

виц беше, че за виц се влиза в затвора. Много хора, родени след 80та не го знаят това. Който сериозно го вярва, е несериозен просто. Много неща бяха по-добре устроени тогава от колкото са сега. Ама този спор е безсмислен, тъй като сам ще си зададеш въпроса един ден "Как стигнахме до тук?", ще тръгнеш да ровиш и ще видиш, че цял живот си лъган. Да, имаше много досадни неща тогава, но те са нищо в сравнение с това, което живеем сега.

107

джипко бибитков

преди 1 година

по мое време такова нещо нямаше

106

Мда

преди 1 година

Ама при "светлия" социализъм, за един виц за байтошо, ти вземаха колата и живота, а семейството изселваха на мааайна си райна! Който му е мило, да си ходи в северна корея или терорусия, там и сега е така!Ще си отживеете!

105

Анонимен

преди 1 година

Ролекс също се чака от 1 до 5 години... Никъде вече не се продава Ролекс без списъци и капари и корупция....

104

Муахаха

преди 1 година

Айде стига сте писали глупости, ами излезте малко по тази Европа за която пишете!!! Паркингите на дилърите са пълни с нови коли!Чака се за т.н. "по-поръчка" и винаги се е чакало! За чий *** ти е да си правиш Киа или Форд "по-поръчка"! На който му трябва кола веднага,може да си я купи веднага!Така ли беше при социализма!?Или за всичко се чакаше 10години,без право да избираш и цвета дори!!!Аман от глупости!

103

Анонимен

преди 1 година

Ето че социализма победи по най-неочакван начин и най-неочаквабия момент )))

102

Тома Биков

преди 1 година

При Бойко такова нещо нямаше...

101

Роналд Рейган

преди 1 година

-ами сутринта имам записан час за зъболекар, затова питам. - отговорил клиента.

100

До Абе соц...

преди 1 година

За да иде човек в чужбина, трябва преди това да се проучи много добре въпроса, къде ще спи, работи, ако има деца, те самите къде ще учат. При всички положения, дори да имаш виза и приятели, при които да отседнеш, ще е необходимо да имаш пари за поне 2-3 месеца напред. Едно преместване в чужбина, независимо къде, предполага наличието на доста солидна, по българските стандарти, сума. Все неща, които не са ясни на хора като теб, дето само ни пращат насам-натам по чужбина. Ти пък защо не идеш в САЩ?