99

Анонимен

преди 1 година

Абе, чувал съм че по соца тези дето нямали връзки чакали и по 20 години.

98

Роналд Рейган

преди 1 година

Германец искал да закупи ново бемве и отишъл в местното представителство, избрал си модел, но дилъра му казал че ще трябва да изчака няколко години за доставката. Въпреки разочарованието, клиента капарирал колата и подписали договор за доставка. Търговецът подал ръка на клиента и му казал: -честито, заповядайте след 2 години да си получите колата-а сутринта ли да дойда или следобяд?- попитал клиента.-човече, та това е след 2 години, има ли значение?-отговорил дилъра.

97

Приземяване

преди 1 година

Нека пробват как е земната гравитация.

96

Анонимен

преди 1 година

В Европа започва планова икономика

95

Путин

преди 1 година

Дрогаре, време е да си кажем истината- майка Русия се оказа едно недоносче- не можем дори да си произведем сами бомбите, които хвърляме напред-назад, а великият навремето руски войни се е поеврогейчил и го е страх да воюва, та се налага да ползваме дръпнати и чалмалии за целта.

94

Путин

преди 1 година

Това нищо не е- ние ще подновим операцията едва след десет години- чакаме тогава бомби от Кимчето и хвърчила от Иран.. а и новата реколта буряти и дагестанци.

93

Абе соц...

преди 1 година

..АМА НЕ ХОДИТЕ У КАПИТАЛИЗМА НА ПУТИН--тука си седите .....хаха!!

92

Анонимен

преди 1 година

До Глупоости!Така е - Ситроен и Опел има колко искаш на склад. Отиваш и излизаш с кола ако имаш пари.

91

Анонимен

преди 1 година

До В БензиностанциятаАбсолютно невярно, даже не знаеш, какво се произвежда. Русия има 0 износ на коли за Европа - 0. Има за Киргистан и района.

90

Анонимен

преди 1 година

До АльошатаВ Щатите магазините не са полупразни, а са препълнени - проблемът е, че има свръх производство, а не че няма. Ама от Русия нямам как да го видиш това и си говориш наизуст. Стоката е в пъти по-качествена от това, което има тук - стига да можеш да си я позволиш. За коли се чака, защото намалиха изкуствено производството и уволниха маса хора, тъй като в последните 3 година пазара спадна с 80%

89

Що, бе...

преди 1 година

КУПЕТЕ СИ ЕЛЕКТРОКАРИ....ХАХАХАА...Не чакайте...!

88

ВАТНИК НАГЪЛ

преди 1 година

В АвтоТор руснаците сглобяваха коли за вътрешния пазар, от къде ви ги пускат тия глупости за всяка 4-та кола за Европа не знам...

87

Тиха война

преди 1 година

Българите са най-наивните хора в Европа. От що-годе нормална държава се превърнахме в завладяна от бандити държава от третия свят. Откъдето и да минете границата на България ще видите поне двойно по-добро положение. За 30г. държавата е загубила повече от 1/3 от населението си. Държави с активни военни действия не можаха да загубят повече от 1/10 от населението си. Извод тук има тиха война за унищожението на българите.

86

Горубляне Autohaus

преди 1 година

Да чакат, щом са тарикати......

85

Хахах

преди 1 година

Аз още навремето като обикалях по Западна Европа после им разправях на хората в България че на запад отдавна са построили социализма а те ми се смееха и не вярваха. Викат ама как така, нали е капитализъм там, свободен пазар? Какъв капитализъм бе братче. Всичко е шменти капели. Върл социализъм е. Западната версия на това което беше в Бг. през 70-те години. И ето сега вече се вижда резултата. И все повече ще се вижда!

84

Альошата

преди 1 година

Това със чиповете е ала-бала.Истината е,че никой не произвежда нищо вече.В САЩ много от магазините са полупразни поради липса на свежа стока.Магазините са пълни еднинствено със евтина и некачествена стока.Не можеш дори и качествени обувки да си купиш,всичко е найлон и мушама.Онлайн намираш всичко,и като тръгнеш да плащаш се оказва че няма наличност.Истинската причина е инфлацията която се очаква да продължи със години,и затова всички банки и корпорации инвестират единствено в строителство.

83

В Бензиностанцията

преди 1 година

с ракети се произвеждаше всяка 4-та кола за Европа. Добре премислените санкции срещу нея елиминираха този фактор. Сега по съвети на САЩ, ЕК се готви да ограничи търговията с Китай. Когато това стане факт, ще видим, всъщност, колко куха е европейската индустрия. Ще се окаже, че освен белгийски шоколад и швейцарски ножчета нищо друго няма. Иронично как 33 години ни обясняват колко е било зле в соца, а сега всеки вижда как нещата отиват на още по-зле от митологията за онуй време. Добре се справяме!

82

Тоя

преди 1 година

Ей, най-накрая ни стигнаха Европейците. 😀

81

???

преди 1 година

За Dacia Duster -10-12месеца.Нашата е чакахме 2м., а сега комшията чака вече 7 месец и му казват ,че можело още 2-3 да почака?!А уж е бюджетен автомобил , не е лукс

80

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Има налични, плащаш-взимаш. Ако поръчаш нещо по специално - чакаш 6-9 месеца. Не точно като в соца.