59

Анонимен

преди 1 година

До в русия.. Заводът в Толиати не смогва с поръчките за нови лади...страшно е! И там се правят списъци и се чака...понякога късметът излиза на панихидата за шестия месец...

58

ЬЬЬ

преди 1 година

Напротив!В България през време на соца,като изключим москвич и заз,са нова кола се чакаше по 12-15 години.Тогава само овчарите и властимащите си купуваха коли без ред.

57

Сахар

преди 1 година

Взехме си нова семейна кола, която след 7 дни беше регистрирана в Пътна полиция и вече си я карахме.Имаше и отстъпка около 15% и беше част от такива на склад, които бяха над 30.Малко преувеличено ми се струва 2 години.

56

в русия..

преди 1 година

в русия и 10 години да чакаш в момента - кола няма. Даже спряха да дават лади за умрелите opku на фронта.

55

Пешо

преди 1 година

Преди пандемията, за определен модел Мерцедес се чакаше около година, сега над три. Такава е истината, няма нищо общо със социализъм, капитализъм и пр. Гол факт, а какви са причините, всеки с грам здрав разум в главата може да съобрази.

54

Анонимен

преди 1 година

69: ти явно не си чакал за нищо и всичко ти е дадено от родителите. Освен мрънкач и бръснати крака за друго не ставаш

53

Не съвсем...

преди 1 година

За премиум моделите се чака 6 месеца - просто ги правят с приоритет защото струват повече и се печели повече. А по соца баща ми чака 5 години за трабант. Имало е моменти в които се чака 6-7 години за лада.

52

Анонимен

преди 1 година

Скоро джуджака ще гризне дървото. После ЕС ще налази Украйна и разни чичковци с пари от ЕС ще им налазят ресурсите. И всичко пак ще потръгне

51

Анонимен

преди 1 година

Точно като по соца е, 1:1. Баща ми се записа 1985та за Волга, която трябваше да получи 2003та. Понеже сме с качествено соц образование и можем да смятаме, това са си 2 години, а не 18.

50

Тревка

преди 1 година

Тия преоткриха комунизма. Америка го намаа яко угз на Европата!

49

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия , ще победи целия запад ..

48

Ентусиаст

преди 1 година

Има разлика обаче! По социалистическо време чакахме за качествена, нова лада или москвич - върхът на индустриалното развитие и комфорт на славния и непобедим съветски съюз! А сега...европейците чакат за Ауди, мерцедес или бмв!Къде е разликата усещате ли?

47

Анонимен

преди 1 година

В моето семейство купихме 3 нови коли последните две години. Чакахме 9 и 7 месеца за две от тях при първоначално обявен срок от 1 и 2 години. Ако искаш стандартно оборудване и по-бързо ще стане. А Теслата дойде за 3 месеца. Има презастраховане и проблемите в сектора са заради ковид мерките в Китай. Нямат общо с войната на Русия.

46

Анонимен

преди 1 година

Ами, Путин е виновен!

45

Анонимен

преди 1 година

Да живее СССР номер 2,т.е. ЕС хаха.А и цензурата си е както е била едно време.

44

Анонимен

преди 1 година

чака се повече аз този анализ съм го писал отдавна наща фирма.чака вече девет месеца еднин камион поради санкциите

43

Българ

преди 1 година

Еми така трябва, какво е това нещо *** и пульо с кола. Висят по задръствания и работят в града. Ама Бай *** как ше се качи на автобуса то е под достойнството му. На запад им трябват коли защото някой работят на по 100 км от вкъщи. Да не говорим за САЩ, където и там са огромни разстоянията.

42

Да допълня...

преди 1 година

До Бон Бон 39 Комунизма наистина е измислен от германците, като диверсия срещу Русия.Хвърлят гола кука в пространството и Ленин я налапва.Тава е като ядрена бомба. Пораженията са ужасни . Милиони избити бели и чер-ве-ни. През 24 г. БВП на Русия пада на 30 % преди революцията.През 32-33 година гладомора.Няма революция която да е довела до добро. Френската , Кубинската , Руската....Та такива мити революционни изводи.

41

Сандо

преди 1 година

Китайците ще намалят чакането, не се притеснявайте

40

Анонимен

преди 1 година

Защо като, та ние отдавна живеем в соц-а, благодарение на "свръх кадърните" управници в Брюксел. Новия соц, който все повече заприличва на стария.