18

Анонимен

преди 1 година

*** пр.сти софиянци търсят повод за циркове протести,безделници за няколко стотинки

17

Анонимен

преди 1 година

Нещо не мога да я разбера цялата тая дандания. Не ти харесва хартиената - гласуваш с машина, не ти харесва с машина - гласуваш с хартиена.

16

Анонимен

преди 1 година

До Дембили "Хората протестират срещу високите цени, а тук си играят на фракед политика." ---- това не са "хората", а агитките на козяк.

15

Анонимен

преди 1 година

Намерете разликите между отразяването на протестите на козяк и всички останали...

14

Дембили

преди 1 година

Хората протестират срещу високите цени, а тук си играят на фракед политика.

13

ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

министър-председател ни беше човек, който излъга или е толкова зле с паметта, че не знае, че е канадски гражданин...

12

Анонимен

преди 1 година

АКО ИСКАМЕ НАИСТИНА ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО МАШИНИ, КОИТО КОНТРОЛИРАТ ПСИХОДЕСНИТЕ ДБ И КЛОННИГА ИМ ПП, НИТО ХАРТИЯТА С КОНТРОЛ ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ НА ГЕРБ И ДПС. ТРЯБВАТ НИ ЦВЕТНИТЕ БЮЛЕТИНИ ОТДЕЛНИ ЗА ПАРТИЯ БЕЗ ПРЕФЕРЕНЦИИ, КОИТО МАДРИДСКИЯ ЦАРЧО ОТМЕНИ И НАПРАВИ ИЗБОРИТЕ МАНИПУЛАЦИИ ПРЕЗ 2001 КОГАТО СЕ ПОДВЕДОХТЕ ПО НЕГО И ОЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ПЪДАРЧЕТО МУ СЛУГА!!!!!!!!!!ОТДЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКЪВ КОНТРОЛ. ЗА НЕЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЕ ЗАГОВОРИ КАТО СТЪПИ КОБУРГА вБГ

11

Анонимен

преди 1 година

Киро а кодовете

10

До 6

преди 1 година

Ще го разбереш съвсем скоро

9

Анонимен

преди 1 година

ББР е източена за адвокатски консултации с един милион лева от хората назначени от ПП и подиграли се с мечтите за премахване на тоталитарното управление на ГЕРБ. Хора, на следващите избори не гласувайте за партии тип ***.

8

Анонимен

преди 1 година

Не ходете на този протест на един самозабравил се за власт олигарх и платените му професионални протестъри. Техния политически промискуитет е нещо безкрайно жалко. Те се наричат демократи, а бяха във властта с най-недемократичната партия на прехода. Народа непрекъснато им нулира партиите - СДС-ДСБ-БЕФ БЛОК и те непрекъснато с медиите си създават партии клонинги. По-недемократични от тях няма, по-алчни от тях няма за власт, в болестно състояние са за власт.

7

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, пълен резил. С хартиената бюлетина на местните избори бачо ви Боко пак ще им сипе да ядат на дрътите комунисти от БСП и младите от ПП :))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 1 година

Не е блокирано движението ,защото един файтон хора не изразяват цял народ.Какво ще се случи та реват като луди ,ако имаме смесено гласуване ,всеки има право на избор .

5

Анонимен

преди 1 година

А бе аз до никулден ще се прибера жална ви майка тогава олигарси. Демокрацията иска да има разновидност, повече възможности да може човек да изрази това в което вярва, дотегнахте на всички и ще си го получите с това да ми се ограничават правата, както през комунизма

4

Анонимен

преди 1 година

Машините си правят сметката без гербодепесаря. Не може.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия явно са платени, защото защитават изборен закон измислен, "обсъждан", приет и обнародван само за една нощ...

2

Ц. Ценов

преди 1 година

На това му се казва балкански инат.Цял свят е против машините, но част от нашите си знаят.Мадуровски машинки.

1

Анонимен

преди 1 година

Машината - враг на герберизма! ..........Българската нация - нация хартиена! Да пренесем хартията от тоалетната в тъмната изборна стаичка............Който плаща - той печели хартиените избори!..........Машината си прави сметката без гербодепесаря!