118

Анонимен

преди 1 година

хора - АЙЛЯЦи - без работа се чудят как да си запълват времето - едно време такива ги пращаха по строежите да градят България - ся врякат по площадите -ГА - гаааа -ГАааААа га га га

117

Анонимен

преди 1 година

Протест през лятото: По-евтино от заведение, фри сеир.Протест през зимата: "Ни йе уфйерта, брат!"

116

До Случаен минувач

преди 1 година

С тия им т.нар. "политики", политическата им немощ, некадърност, не знаене, неможене, инатене, та дори поведение, и дрънкане на глупости, никакви машини няма да спасят ПП. Ще си се оттече точно след тия изброените.

115

Случаен минувач

преди 1 година

Сега по същество за протеста. Ако машинното гласуване беше толкова добро, щяха да го въведат навсякъде в Европа. Нищо подобно - дори Конституционният съд в Германия го забрани. ПП бранят машините, защото си дават сметка, че вървят по пътя на НДСВ. Също така и на Бареков, а защо не и на Валери Симеонов. И Марешки е там с неговата "Воля". И Волен с "Атака". И Мая. Някой помни ли, че преди 6-7 години Бареков имаше собствена партия?

114

Случаен минувач

преди 1 година

Тука 2-3 дена не можеше да се коментира нищо. Някакъв хакер беше блокирал коментарите. Радостното е, че се оправи. Сега - за протестите. Протестиращите бяха не повече от 200. Протести има по целия свят за какво ли не. И когато протестират 150-200 човека, никоя уважаваща се власт няма да им обърне внимание.

113

Не нам

преди 1 година

Донев казва, че вече е проверено и няма никакви тайни кодове. Ами тогава Киро направо се е подиграл с БСП. Значи оттегляте си проекта и ви давам кода от машините, а то нямало такев. Значи е искал да ги измами и да им каже ядец. Какво става, Радев е за машинките, Янев е за тях и служебния премиер очевидно е за щом ни будалка. Киро пързаля БСП, те се хващат и после среден пръст. А бе тия за какви ни мислят?

112

Пак ли тия

преди 1 година

Тия, като жени на повикване. Дежурните, като им свирят сбор и хукват на паветата. Няма как да не им се отразява в банковата сметка, въпросът е от коя посока е пътя на парите, не че е важно. Е, нека си помръзнат малко, да си охладят мозъците.

111

Анонимен

преди 1 година

Чаровните въстаници,гледай ги! Кой без зъби,кой без памет...

110

Николас Мадуро

преди 1 година

Няма смисъл да искате алгиритъма на ротативките - каззинното винаги печели!

109

Анонимен

преди 1 година

Хора събудете се! Няма никакво значение каква е бюлетината машинна и хартиена или от пластелин! Както е казал един мустакат баш другар :няма значение кои как гласува. Важното е кои и как брои!

108

Анонимен

преди 1 година

Тия пък за какво протестират като машинната бюлетина,която машината издава също е хартиена и един от квадратите е запълнен с Х върху изписаното наименование на партията,която си пожелал човека или изписано с инициалите на партията и номера й на участие в конкретните избори с година и дата така и саморъчно запълнена с химикалка,като все пак по нещо трябва да се отличават една от друга при гласуване по номера на издаване,коя е машинна издаде на от нея номер на машина,коя е фабрично напечатана.

107

Анонимен

преди 1 година

И бюлетините, и машините подлежат на манипулиране. Защо са се запънали и не позволяват хората сами да изберат как/с какво да гласуват? При положение, че почти цяла Европа и не само гласува с бюлетини. Вървят с едни опорки за купуване на гласове и май само те си им вярват и жълтопаветният дежурен за протести планктон.

106

Епа

преди 1 година

Тва тука не сме индианци алооо ,краварите искат земите ни .

105

Анонимен

преди 1 година

никога повече Киро

104

Граждани протестират

преди 1 година

Едни и същи граждани протестират. Жълтопаветни, почти професионални протестъри. Хора без работа или с добре платена работа.

103

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Първанов ще спре разбеснялата се тълпа БСП/ГЕРБ/ДПС! Слуги на хартията..

102

32 години стигат

преди 1 година

За 32 години манипулация на изборите гласували хората но постоянно са били лъгани и тези БСП и ДПС ГЕРБ са съсипвали честните избори със недействителни бюлетини 500000 хиляди хора са били излъгани. Това е мафията в народното събрание.

101

Пеевски Боко

преди 1 година

Тези партии които крадяха България през прехода и олигархията която съсипва България през последните 32 години стигат за лъжите на ДПС Доган Нинова БСП и ГЕРБ Боко тиквата тези хора са за затвора.

100

Gogo

преди 1 година

Това ли е най големия проблем на Бг

99

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Долу ръцете от хартиени бюлетини това е манипулиран вот за 32 години. Народа го лъжат една шепа мафиоти които цял живот са депутати и ги е страх за държавните службички. Народе събоди се.