105

Анонимен

преди 1 година

На тия всеки им е длъжен.Само Колумбия обещава да увеличи производството на белото.

104

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо - ти си Твърд Червен Русофилски Презервуар! Предпазител за 4лен!

103

ПроСоТо

преди 1 година

Впрочем,тая персона-Кулеба,която би трябвало да бъде обявена за "Персона нон грата" в много страни,всъщност е ПУДЕЛЧЕ на Военно-промишления комплекс ...Той,"ВПК" има нужда от повече производство на оръжия,защото това е единствения смисъл и начин да съществува !...А жертвите му,било то украинци,руснаци,араби,..или каквито и да са,НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ...Та на Кулебата изобщо не му дреме,че увеличеното производство на оръжия осигурява УВЕЛИЧЕНИЕ НА УБИТИТЕ човешки същества.

102

Анонимен

преди 1 година

До Някой - а, ти си она тр/ол дето се подвизаваше и като "..Майка..". Интересно, какво мислиш за украинските майки и деца които са в момента без ток, вода и покрив, защото едно кърваво джудже ги обсипва с ракети? Някакъв "..майчински инстинкт.."? Оръжието е за техните мъже, които бранят Родината си.

101

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от отишли отишлите на война се връщат у дома неживи!

100

Х. Караджов

преди 1 година

Имам странното чувство, че ако Русия се изтегли от Украйна войната ще приключи. Не знам дали някой се е сетил преди мен но просто исках да споделя тази идея. В смисъл, че има и друг вариант за спиране на войната освен преговори.

99

Някой

преди 1 година

Аз оръжия не искам. Не съм раждала да има война, глад и да бягам с детето си от бомби. Нито пък искам да плащам за оръжия убиващи хора. Нямам престъпно мислене. Така, че нещо сте се объркали или свикнахте да изисквате. Вашият свят не света на една майка.

98

ПроСоТо

преди 1 година

Ейииии!!!!...Значи:-Когато сащ нападнаха Ирак,Афганистан,Сирия,..там и другите,никой не апелира да даде на нападнатите оръжията си...Сега тия..уникални наглеци ,правейки се на примадони и "вип персони",искат да се наруши традицията ?..Аз съм твърдо ПРОТИВ войната!...Но НЕ МОЖЕ ЗДРАВЕТО НА СВЕТА да бъде заложник на една държава!..Укрите да се бият с каквото могат,или да капитулират !..ТАКЪВ Е ЖИВОТА !..Светът НЕ се върти заради Окраината!!!!!

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119 - то пък щото русофилските проSHляци ще прокопсате! Ясно е, че сте най бедната и сдUхана част от населението - като ви отнемат единствения плювалник направо ще цъфнете. Другите - поне по заведения ще ходат. Вие ще броите стотинките от пенсията!

96

Анонимен

преди 1 година

хахаха,американофенските троляяци наваксват за изгубените дни без коментари,зимате ще е трудна за тях ако спрът изцяло драсканиците по форумите

95

Анонимен

преди 1 година

храним , топлим и лекуваме жените и децата им,те като на курорт,току си отиват до Украйна да си сменят дрешките за сезона и пак като репеи тук да ги обгрижваме,жените им с ноктопластика,рисувани вежди,така ли изглежда бежанка?само долари сменят в чейнч бюрата и все в МОЛ-а.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109 - предлагам ти миролюбецо да почнеш с поклонение пред Руското пасолство и накрая да отидеш да помолиш Путин да спре с войната.

93

Анонимен

преди 1 година

НАТО: Украйна да увеличи производството на войници!

92

Iv

преди 1 година

88, ВСУ първо Днепър да прекосят, пък тогава си мечтай за Армянск :) Веселяк :) Добре, че пак има коментари да се забавлява човек :)

91

Анонимен

преди 1 година

До хм - а, като гледам и много крепостни мужик-ботове действат на тоя сайт! Да се кефиш и ръкопляскаш на изверга Путин и ордите му, това го могат само платените с копейки руски ботове...!

90

Анонимен

преди 1 година

Браво на Украйна и Кулеба! Руските фашисти ще си получат заслуженото. И България трябва да даде своя принос в борбата срещу ЗЛОТО...

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 - за гнома от Московския бункер говориш, нали?! Оня, КГБ-йския с ботокса и швинските очички! Знаем го ние него. Инак, добре го описа, хомяка му с хомяк!

88

Анонимен

преди 1 година

Сега спрете с всички излияния и започнете да мислите какво може да се направи за да има отново мир. Стига с даването на оръжие на който и да било, мислете само как да възстановим мирът.

87

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Полша при последното си посещение в Украйна е поднесъл цветатя пред паметника на Степан Бандера.

86

сина

преди 1 година

тоя кулеба жив ли е, помня как 3 дни вися като супол тук и чака да му дадем пушка, ама йок - пушки няма за нацистите от Киев! Слава Русия!