125

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

124

Наглата Колиба

преди 1 година

Ей, фшт, баламурките! До утре да сте увеличили производството на оръжие и оКойто дари последен е путинист. Или ще има падни-стани. свен това да дарите по една заплата на авера ми зеля. Айдей, бегом, МАРШ!

123

Анонимен

преди 1 година

Каква наглост? Или преговаряйте или да ви унищожат напълно.

122

Анонимен

преди 1 година

Нощеска не е имало ток защото сутринта декодера се беше ращестартирал. Явно не само Укрия изнася ток ами и ние и даваме нашия и него да изнася.

121

Анонимен

преди 1 година

Кулебата ще побелее като кардиохирург. Много му е стресова работата.

120

Анонимен

преди 1 година

Киев заповядва защото е прокси на САЩ. Европа не се усеща смех голем. Щеше да е смешно ако не беше тъжно. Жалка картинка много жалка....

119

R.A.T.M

преди 1 година

Украинките да разтварят краката, че НАТО тъкмо ще им направи оръжия и няма да има кой да го използва. Иначе украинските патриоти да изнасят ток, докато съгражданите им нямат

118

Анонимен

преди 1 година

Добре че е Киев да нарежда на страните от НАТО какво да правят защото ако не е Киев те не знаят. Украинизацията си върви незабележимо и тихомълком.

117

Нищо ново

преди 1 година

От Киев пак ни казват какво трябва да правим. Украйна е като каца без дъно - колкото и да наливат САЩ и сателитите им, все не стига.

116

Някой към 136

преди 1 година

Просто видях твърде много от хората и от живота сама. Не питай сторило или папагал, а патило. Някакси всички забравиха, че съществува и мир и се увлякоха и повлякоха всички в нещо което не желаем. Двама братя се карат за имот придобит, разделен, унаследен и т.н и искат от махалата подкрепа и да им дават оръжие са се избиват родствено като братята се крият.....

115

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че се свечери и дежурните ВыZрожденски пенсажи налазиха форума. Приятно плюене убитатZи! Украйна ще си върне своето, а вашето зле похарчено време - никой няма да върне.

114

АК-47

преди 1 година

Къв ни е тоя укронацист, за да ни съобщавате, какво иска. Бита карта е Украйна, не го ли разбрахте. Западът и САЩ започват разследване, къде потъват паричните потоци към Украйна. Вече има доказателства, че върхушката закупува скъпи имоти извън Украйна. Но тук безродниците им се кланят и се прегръщат,

113

Някой до 135

преди 1 година

Всичко може да е колкото сложно толкова и просто в зависимост кой мисли. Винаги съм се надсмивала на фобиите на хората за преследване от това, че сме много и ще ги избият и глупостите с короната, но сега виждам, че са много глупавите и е въпрос наистина как да се оправим с толкова безумно много проста п@@@@@ч.

112

Анонимен

преди 1 година

И след войната победените ще плащат за оръжието...

111

Анонимен

преди 1 година

Тоя и зеления му шеф нещо малко нагляри стават нещо?! Вместо да МОЛИШ, ти ЗАПОВЯДВАШ и ИЗИСКВАШ. Много отвратително - нагла пасмина се оказаха.

110

123

преди 1 година

Рядко против.ни твари туй окраинските политици бият повечето нашенски

109

Анонимен

преди 1 година

До Някой до 126 - 132 - трудно една майка ще откаже на бащите средствата с които да защитят жените и децата си от нападнал ги иZрод. Но ти го правиш. Което значи, че или не си така възпитана както твърдиш, или просто се представяш за друг. Не допускам майка да е безучастна със страданието на други майки.

108

bolen zdrav nosi

преди 1 година

Кулеба, колко оръжие ти трябва? Ти искаш и искаш, но не си казал колко още ти трябва за да свърши тази простотия която всъщност вие започнахте.

107

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо 127 - жертвите много ги покачва един Кървав Московски Сатрап, който потопи Украйна в кръв, защото в края на дните си получи еректилна дисфункция и реши, че ще я излекува като стане Император. Мейд Ин КГБ.

106

Някой до 126

преди 1 година

Разбъркват номерата като изтриват.... Не съм тр&ол. Нещо си в грешка. Възпитана съм за да съм тр&ол. От опит казвам, че нищо не струва живота на едно дете, син, мъж, баща, майка и т.н. Живот се гради и наново стига да си жив.....