60

Гирманка

преди 1 година

Тези са луди! Критикувах Меркел но сега си мечтая за времето когато тя управляваше ЕС! Кризата с 1 милион сирийци ще ни се стори нищо работа, в сравнение с това което идва към Европа тази и следващата дима!

59

Анонимен

преди 1 година

Значи ,руския газ минава през посредник ,сменя се "етикета" и вече не е руски ,и може да се ползва в ЕС .Ей много умни и находчиви тия в ЕС. Само не казват кой е тоя посредник ,чрез който всички ще са ДЛЪЖНИ да купуват .На това ли му се викаше пазарна икономика ?

58

Анонимен

преди 1 година

Вчера 9 санкционен пакет, а за Коледа ще е юбилейният 10 и ще има парти в Брюксел със хавиер и шампанско! И всички ще са облечени в жълто и синой!

57

анонимен

преди 1 година

Изключва, ама друг път. Напр. азербайджанският поне половината бил пак руски. Или ще купуваме от някой, който е купил пак руски, това го разбрахме всички. Не бил вече руски. Ами като свърши войната, тогава? Май се свърши и с богата Европа. Не защитавам никакви войни. Защо се мълчи за влизането на Турция в Сирия?

56

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз ще наеме посредник, а страните членки ще задължат компаниите да използват услугите на този посредник. Назначеният приоритетен акушерски посредник ще купува от други посредници и накрая Еесовската Зона пак ще ползва руски газ, но на десеторна цена, че да й дойде акъла в кухата/тиква.

55

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 63 ! Червен картон ! Я ми кажи човече кога Англичабите са отричали Българсйият език като Български? Никога.Какво ти е общото пък на теб с московитите и киевчабите,които говорят Български с турски и монголски,хазарски и татарски думи? И знаеш ли пулат с наши букви?Защото в няколко слупая заграбваха Български територии с Българско поробено от тях население.Ето това е истината.Американците имат куктура и не крадат чужди езици.В Америка се говори Английски и е признато официално.

54

Анонимен

преди 1 година

Браво. Съюза действа като едно цяло в този проблем. С дребни разминавания заради мухльовции, като орбан. Ако Унгарците не го махнат могат да се окажат някой ден в много лоша авторитарна сага. ЕС трябва да зарежда всичко общо на ниски цени и всички да дават всичко да са на този пазар. ЕС е могъщ с толкова много страни.

53

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И как много интересно руската газ ще бъде изклюена от съвместните покупки щом никой ,странно защо,не се сеща да отлъчи от взаимоотношения с ЕС партньори на Русия като Турция,Сирия,Украина,Азербаджан и пр.? С едната ръка изключват,а другата им залепена за включвателя.Трамплин за руска газ чрез прекупвачи,какъвто е случаят с Гърция и Сърбия. В ЕС парламента има повече турци,отколкото бели хора! Безумци евтини !

52

Анонимен

преди 1 година

Русофилските *** пак се надуват сами----За Самочувствие!

51

Амриканофилите,

преди 1 година

Я американофилче! Я да те питам пак- не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

50

И кво излиза?

преди 1 година

"НЯМА да пазрувам от кварталния магазин! - ...ще пращам детето."

49

Анонимен

преди 1 година

В него обаче не се уточнява понятието "руски газ" - Мдааа, Азербайджан и Турция ще продължат да препродават руски газ, Путин ще печели, ние ще се самозаблуждаваме, че не купуваме от Русия...и агнето цяло и вълкът сит!

48

...от общите покупки

преди 1 година

тоест : "Всяка коза за свой крак. Спасяваме се поединично или големите батковци въртят далавери с посреници а ние ду***е супата!

47

Анонимен

преди 1 година

корумпираната клоака е точно българия. в европа всичко си е наред...

46

Анонимен

преди 1 година

А то на световните пазари, от където щели да купуват ЕС, руска газ няма, така ли!?

45

българина

преди 1 година

скапаната ЕК леко забрави формулата за ниска цена! казва се дългосрочен договор не борса за газ в амстердам... просто е, веригите магазини и автопроизводителите с цени на спот пазари за стоки и части ли работят или дългосрочни договори?? ЕС е една корумпирана клоака

44

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че това трябва да се приложи даже за 100% от доставките. Така цената ще бъде възможно най-ниска за всички. Путин и Меркел с години отлагаха това френско предложение и всяка отделна държава трябваше самостоятелно да се пазари и съобразява с интересите на Русия. Но след войната, това е поредния крак в който Путин се самопростреля.

43

българина

преди 1 година

дори комунистите не назначаваха КПСС на целия ссср за единствен посредник при износа на петрол храни и оръжие..... или вноса на техника и машини... това да го знаят родените след 1990. Гигантска корупция е целия скапан ЕС! ГЛАСУВАХА ШЕПА ХОРА ДА ВЗЕМАТ КОМИСИОННА ОТ 15 ПР ОТ ТЪРГОВИЯТА С ГАЗ! Кьовеши къде бе!

42

Анонимен

преди 1 година

Много отдавна трябваше това нещо да го направят. Всички държави от ЕС заедно са един от най-големите потребители в света. При обща покупка ще получат и огромни отстъпки от всеки един доставчик.

41

Асо

преди 1 година

Какво се възмущавате всички. Това се нарича капитализъм! Богатите стават по-богати, бедните по-бедни! Повече рая, повече злато за султана...хаха