20

Долмопробният 19

преди 1 година

Тиии ... Камможе такааа! Искашнда убиешмпланетата, горипките, тованонова!/

19

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, много ме кефи еврогейщината, ква радост само къв ентусиазъм, че си вдигнали цената на газта и горивата, че си вдигнали инфлацията до небесата, че направили живота по труден. А като почнат бунтове и палежи, които за сега са само стачки и демонстрции, пак ли ще викат ама не бяхме ние, то Русия виновна.

18

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Първо - става въпрос само за 15% от нужния газ да се купува по този механизъм и второ - тези 15% може пак да е руска газ, но от посредници и тогава няма проблем, само да не е директно от Русия, ха-ха-ха! Това е пълна шизоооофрения, бе!

17

Анонимен

преди 1 година

абе много ясновидци тука в Украйна се бият но никой не закача тръбопроводите по които върви руския газ !

16

АнонимеН

преди 1 година

КАТАР ИМА ПОВЕЧЕ ГАЗ В МОМЕНТА ОТ ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ! НУЖНИ СА САМО ПОВЕЧЕ КОРАБИ И ПОВЕЧЕ ПОРТОВЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ВТЕЧНЕНАТА ГАЗ!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПРЕ ВСЯКАКВА ТЪРГОВИЯ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО!

15

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е пратил въоръжените си реднеци да се бият за неговия приятел Путин.

14

АнонимеН

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НАПЪЛНО ЩЕ ПРЕУСТАНОВИ РУСКИЯ ГАЗ И ПРЕЗ ПРЕКУПВАЧИ , ЗАЩОТО НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛКИ ОБЕМИ НА ГОДИНА И 3 КОРАБА С ГАЗ ПЛЮС ТОВА ОТ ТАНАП НИ СТИГАТ НА ГОДИНА! ДАНО И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС СЕ ОТЪРВАТ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА ЗАВИСИМОСТ В ЛИЦЕТО НА РУСКАТА ГАЗ

13

Анонимен

преди 1 година

От Америка могат да дойдат всякакви - бойци за Ислямска държава, бойци за Русия, бойци за Украйна.

12

БяляРокляСдълъгРъкав

преди 1 година

До Гиб Мелсън А някои трябва да се се борят с шизофренията и БПР

11

Анонимен

преди 1 година

Какво ни правите пак вятър на мозъка? Щатите въобще не са спирали да търгуват с Русия. Турция е като гара разпределителна. Тези сказки как имало уж санкции са предназначени за вътрешна употреба. Кока кола била напуснала руския пазар. Да бе да, там си е.

10

Анонимен

преди 1 година

Руския газ няма да спре дори в момента амириканци правят терминали за втечнен газ в Русия под чужди брандове. Толкова ли не видяхте какво става, САЩ ще сложат ръка като посредник дали на транзита през Украйна, дали с танкери. Но Русия предпочете да удари Украйна просто защото ги застрашават. САЩ печелят при всички положения, Европа плаща сметката!

9

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО!!

8

Анонимен

преди 1 година

Индия е екологична държава и не купува газ. Не замърсява като Европа и САЩ. Индийците живеят скромно. Британците се учат да живеят като индийците. Екологията ще се подобри. Ще спасим планетата, ще намалим температурата на Земята.

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Донбас са пристигнали американци доброволци от Тексас, Минесота и Детройт и други щати и искат да се бият на страната на руснаците срещу украинците за да се борят срещу глобализма и нацизма. Американските доброволци присгигнали в Добас призовават всички европейци и американци и канадци да се изтеглят от Украйна, защото когато се срещнат на фронта ще бъде късно. Според тях Русия е последната страна в света, която се бори срещу глобализма и либерализма.

6

Анонимен

преди 1 година

На практика Русия се самолиши от 50% от бюджетните си приходи. Приказките за големи продажби на Китай и Индия ще си останат само приказки.

5

Анонимен

преди 1 година

И сега Путин какво ще го прави толкова много газ?

4

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Руските фашисти да си търсят други пазари.

3

Армагедон

преди 1 година

Както винаги,лицемерни до края.Пак руски,но през посредници.Крайно време е да започнем на чисто-едновременни удари по центровете за вземане на решения.По-добре китайска Европа от лицемерни мързеливи старци.

2

Няма нафта, няма газ

преди 1 година

Газ без пари няма да получат, така че ще разчитат на "евтиния" втечнен газ, който се пренася с кораби от америка или на така популярния азерския газ, който ако не минава по руските тръби, ще го носят в Европа с камили.

1

Анонимен

преди 1 година

Съвместните покупки явно ще да като Шенген - за едни може за други не, още.