140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Внимавайте ! Повече от 17 градуса топлина в домовете ,е престъпление срещу ценностите на ЕССР. За тези които не спазват европейските ценности ,има глоби ,арести ,а скоро може и затвор . Внимавайте с ценностите !

139

Ганди

преди 1 година

Путин споделя болката на майките за загубените им деца,а неговите в Швейцария,както и на всички олигарси и пяртийни *** и на тях децата някъде по света.Ето това се казва в ползу народу,грижа за народа сиреч

138

Анонимен

преди 1 година

Politico с анализ защо Европа е бясна на САЩ заради войната в Украйна: https://blitz.bg/analizi-i-komentari/politico-s-analiz-zashcho-evropa-e-byasna-na-sashch-zaradi-voynata-v-ukrayna_news922426.html

137

Анонимен

преди 1 година

Единството на западните съюзници е разклатено, а политиците са "бесни на администрацията на Джо Байдън. Те обвиняват американците, че печелят от общата криза, твърдят от редакцията.Лидерите на ЕС обсъдиха с Байдън въздействието на американските политики върху европейските пазари, разкрива източник пред Politico, като допълва, че "той не беше наясно с последиците за ЕС. Невежеството на САЩ, пише вестникът, се оказва голям проблем.

136

Анонимен

преди 1 година

Европейските политици все по-гласно изразяват недоволство от действията на Белия дом, който трупа "огромни печалби от войната в Украйна и от недостига на енергийни ресурси на Стария континент, пише изданиетоPolitico, позовавайки се на свои източници.Ако погледнете трезво, страната, която печели най-много от този конфликт, са САЩ, защото те продават повече газ и на по-високи цени, а също и защото продават повече оръжия, отбеляза един от представителите на ЕС.Единството на западните съюзници е разклатено, а политиците са "бесни на администрацията на Джо Байдън. Те обвиняват американците, че

135

Анонимен

преди 1 година

И КОЙ ЩЕ Е ПОСРЕДНИКА? КОЙ? ТОВА Е КОРУПЦИЯ И СЪОТВЕТНО СКАЧАНЕ НА ЦЕНИТЕ ЗА ЦЕЛИЯ ЕС! НИМА НЕ ПРОПОВЯДВАХА - СВОБОДА НА ХОРА, СТОКИ И КАПИТАЛИ? ИЛИ НЕ? ИЛИ ТОВА ВАЖЕШЕ САМО ЗА ЕДНИ, А ЗА ДРУГИ - НЕ ?

134

Анонимен

преди 1 година

Току-що четох, Щолц е избутал настрани Меркел, да не бъде посредник при преговорите с Русия, а тя е умерен балансьор, защитващ и европейските и немските интереси, Шолц е Урсула номер две, да си ходи и да се връща Меркел!

133

Анонимен

преди 1 година

Това е предпоставка за корупция и тъпкането на джобовете на незнайно какви хора, следователно и покачване на цената, луди ли сте?Вие полудяхте съвсем и от страх от определени кръгове от щатите, не смеете да си защитите интереса и ви командорят както си искат, превръщате ЕС в колония!

132

сина

преди 1 година

само урсула като изпусне газовете си са достатъчни да захранят Германия и Франция. Какво остава, ако и Шолц се освободи ?

131

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ 134. Ама ако знаеш как те подкрепям. Купуваш си кола и никакъв бензин, или дизел и газ, защото е руски. Никакъв ток вкъщи, защото ел.енергията е от руско ядрено гориво. Така ще покажеш подкрепата си за укрите и ще спиш спокойно.

130

Брей,

преди 1 година

...руски таракани коментират "корупцията" на Запада??? Друго си е , милиардерите лично Путин да ги назначава! И ако не слушкат, бързо ги самоубиват! Ред трябва да има!

129

Коментар

преди 1 година

Тук има много хранителна среда за корупция. Направо може да се каже че ЕС си отглежда корупционно поколение за угояване. Пък *** нека разсъждават върху молекулите на газа.

128

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Трябва непробиваема стена между фашистка Русия и нашата Цивилизация за вечни времена.

127

Големия памперс

преди 1 година

Много мазохисти по форумите. Идио*четата няма да разберат, че целта не е да се спре руския газ, а американско-европейските олигархични кръгове да топнат човките в доставките от Русия. Руснаците им отрязаха спатиите, и понеже техният дял няма да е за сметка на Русия, ще си го получат от баламите, населяващи еврогейския съюз.

126

Бай Дрън

преди 1 година

Бай Бай Европа!

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 *** в Русия и ти дй го тъпкаш, защо стоиш тука? Или ти харесва да те тъпкат?

124

Анонимен

преди 1 година

Възможностите на Русия да продава газ на Китай са едва 25% от тези които продаваше на ЕС, толкова позволява инфраструктурата на тръбопроводите. Трябват инвестиции от $100 милиарда и няколко години време за да се осъществят тия планове на Путин. Още при строежа на Силата на Сибир се видя че Китай не желае да инвестира в този газопровод и той беше строен със средства само на Газпром. На приказки е лесно да се обърне потока на руския газ към Китай, но на практика в сегашния момент е невъзможно.

123

Анонимен

преди 1 година

докато Русия му го подават отпред, САЩ го напъва отзад- не и лисно да си Европейския съюз!

122

Анонимен

преди 1 година

докато евроджендърята му го подават отпред, Китеца го напъва отзад- не е лесно да си джудже...

121

ЕС бюрокрация

преди 1 година

За да спрем червената чума и руските танкове, препоръчваме на всички граждани на ЕС слънцегледане и слънчево отопление! Ако през зимата ги няма, не увесвайте нос, представете си, че ги има и мислете позитивно! Само позитивното мислене, ще спре похода на белъй медведь в Хеуропсата! За целта и ако се наложи, ще вземем необходимото от мечката гризли в Йелостоун!;)))